Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

`zem ti kineza.. jel poslao i ta dva za wolanda?

Nadajmo se. Posle prepiske danas poslato.

Pozdrav Misa

Hello Jocic

The products we will use L22FZSW230V replace it. we will ship out today.

If you have any questions about what I am looking for feel free to contact me, all my information is found below.

Sincerely

Panda Hsiung

LANGIR Electric Co.,LTD.

Tel:86-577-62737672

Fax:86-577-62737671 Website: www.langir.com

• Odgovora 184
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

ma sad neka salju cime hoce, jer im je misa lepo napisao da oni snose troskove za ta dva..

Napisano

ako budete imali neki problem...na ebay ima crnih...www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=push+button+led+black&_sacat=0salju normalnom postom...

Napisano

Stiglo :) Hvala Dzile...

Moji su silver. Moram ja nekako da se razlikujem od ostalih, pa to ti je :D

Postavljena slika

Napisano

E da... Kako ne postoji niti jedna oznaka na bilo kom prekidaču, ponesite žičice i baterije da proverimo boju LED-ica kako ne bi dva različita ili tuđa prekidača završila kod nekoga.

Napisano

Da da da. Kantarstrofa.Ako spalim nešto, nemojte da se ljutite. Naručićemo nove :rofl:

Napisano

Našao sam tačkice sa bojom gde ih je Kinez namackao. Ne moram ništa da peckam :) Jupiii :)

Napisano

Čekaj dok mi stigne DAC da vidiš kako švajsujem. Kao da sam se rodio sa švajs aparatom u ruci :rofl:Da vidiš tek što mi Guja dao seksi kutiče za DAC. Sipi bi odlepio od sreće. Mala kutijica, taman za DAC.Što se tiče preuzimanja, od ponedeljka Misa, Gagi i Sipi mogu da navrate do Brankove da preuzmu prekidače.Željkorovi su kod mene i čekaju ga da se vrati s mora :)

Napisano

Da da da. Kantarstrofa.Ako spalim nešto, nemojte da se ljutite. Naručićemo nove :rofl:

Kad sam ovo čitao pao mi Đenka na pamet "... ostali samo dugmići ..."Super izgledaju na fotki.Zvu daj slikaj kutiče pa i mi da odlepimo.
Napisano

Na ovo odlepljuju samo oni koji vole što manje komponente. Sipika voli da to bude malo, kompaktno, što je manje moguće. Tek da ima mesta za elektroniku unutra.Mere su 3,5cm x 16cm x 16cm. Kad ubacim torus unutra, ostane 1mm do vrha. Inače, i trafo je od Guje potekao :rofl: Kutija je od nekog al profila pa se skidaju samo prednja i zadnja strana.Mrzi me da iznosim na terasu, slikam telefonom, prebacujem BT-om na drugi telefon za koji mi je kabal ovde da bih mogao da uploadujem na TinyPic pa da postujem na forum.To sam već radio sa prekidačima pre par sati i smorio sam se :)

Napisano

Mere su 3,5cm x 16cm x 16cm...

Nešto mi se čini da će elektroliti tu da leže potrbuške... :wink2:
Napisano

Ima, d'izvineš, da ga strpam tu pa makar mi poslednje bilo :rofl:

Napisano

Na ovo odlepljuju samo oni koji vole što manje komponente. Sipika voli da to bude malo, kompaktno, što je manje moguće. Tek da ima mesta za elektroniku unutra.Mere su 3,5cm x 16cm x 16cm. Kad ubacim torus unutra, ostane 1mm do vrha. Inače, i trafo je od Guje potekao :rofl: Kutija je od nekog al profila pa se skidaju samo prednja i zadnja strana.Mrzi me da iznosim na terasu, slikam telefonom, prebacujem BT-om na drugi telefon za koji mi je kabal ovde da bih mogao da uploadujem na TinyPic pa da postujem na forum.To sam već radio sa prekidačima pre par sati i smorio sam se :)

Prava stvar. I ja tako nešto planiram za krajnju varijantu za t-amp i lampuceru. Slikaj ti radove (naročito me interesuje kako si rešio prednju i zadnju ploču, njihovo šrafljenje)pa okači da vidimo. Samo ćešjednom da se pomučiš.
Napisano

Danas idem na prvi rođendan malom rođaku, a sutra sam ceo dan na aeromitingu.Od ponedeljka možemo da se vidimo kad i gde god hoćeš :)

Napisano

Dogovoreno, lepo se provedi.

Danas idem na prvi rođendan malom rođaku, a sutra sam ceo dan na aeromitingu.Od ponedeljka možemo da se vidimo kad i gde god hoćeš :)

Napisano

Prava stvar. I ja tako nešto planiram za krajnju varijantu za t-amp i lampuceru. Slikaj ti radove (naročito me interesuje kako si rešio prednju i zadnju ploču, njihovo šrafljenje)pa okači da vidimo. Samo ćešjednom da se pomučiš.

Ubi me :) Otići ću kod Lea za prednju i zadnju ploču. Ima tkz. belu eloksažu preko. Inače izgleda nekako ovako:

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...