Zen Mod Napisano April 20, 2012 #1 Napisano April 20, 2012 ಠ_ಠ postovao u statusima neki dan http://www.raspberrypi.org/ komentari ?
Zen Mod Napisano April 20, 2012 Autor #3 Napisano April 20, 2012 naravno primetioubio se za media centar , koliko sam pretrcao po k-kamaa i za stacionarni nelaptop :rofl:ma ubio se za svasta .......javlja mi se GB ............
Aleksandar Car Napisano April 20, 2012 #6 Napisano April 20, 2012 Ovo moze da ide preko Tagora jer oni rade sa NewArk-om! Pa...
Дане Napisano April 20, 2012 #7 Napisano April 20, 2012 Мислим да треба сачекати верзију Б или чак неку следећу, у којима се најављује додавање WiFi, још USB портова, гигабитног LANa, SPDIFa, подршке за WINE, и неко кућиште... што ће повећати практичну примену као медиа центра. Уређај је интересантан, и невероватно да оволицни уређај може да пуста BlueRay видео материјал а и да се користи као комплетан компјутер под Федором. http://www.raspberrypi.org/faqs
Sipi Napisano April 20, 2012 #9 Napisano April 20, 2012 Zabavna je igrackica, i meni pada na um medija centar + bazicna PC funkcionalnost.Taman dok prodje guzva oko prve velike narudzbine, sledeci model, sa ispeglanim bug-ovima je nas - cenim na jesen...
BlueSky Napisano April 20, 2012 #10 Napisano April 20, 2012 Ovo su razvijali ne znam koliko godina, tek što su dobili sertifikate za ovaj model i neće tek tako da izbace nešto novo... Ja sam već prijavio interes za ovu pločicu.
Zen Mod Napisano April 20, 2012 Autor #11 Napisano April 20, 2012 B ima 2 USB portamouse , keyboard mogu preko usb huba ili ono integrisano (keyboard sa integrisanim hubom) ; mozda bi mogao i externii hard tu ?USB to DAC na drugi USB portvidoja na HDMI100MB mreza pokriva sve sto treba od formatane vidim da najaavljuju neku sledecu iteraciju ........ ili gresim ?
Sipi Napisano April 20, 2012 #12 Napisano April 20, 2012 Bice sigurno izmena kad stignu korisnicki izvestaji od prvih 100.000 komada koji ce biti poslani u junu. I u videu covek trazi da se ljudi obrate za zahtevima/komentarima...
Zen Mod Napisano April 20, 2012 Autor #13 Napisano April 20, 2012 heheskombinovati sa nekim touch screenom .......
Zen Mod Napisano April 20, 2012 Autor #15 Napisano April 20, 2012 Bice sigurno izmena kad stignu korisnicki izvestaji od prvih 100.000 komada koji ce biti poslani u junu. I u videu covek trazi da se ljudi obrate za zahtevima/komentarima...pretpostavljas da ce biti resivo update-om firmware-a ili mislis na harrdware ?cini mi se da rekose da je postavljen plafon kostanja sprave , s obzirom da je charity glavna svrha projekta
sir Oliver Napisano April 20, 2012 #16 Napisano April 20, 2012 Ma ima gotovo za sitne pare. Linux mašinica sa svime. Još i radi i skutijana i može IR remote a i preko androida. Bilo za 47€ u Holandiji i nikog nisam našao da mi dobavi. Sad je skočilo na 100€.Netgear NEO TV 350 i 550. Ima i SATA i 2- 3 USBa i TOSLINK i radi HighRes flacovehttp://www.broadbandbuyer.co.uk/images/products/NETGEAR/NTV350-IMG1.gifA i apple TV je tu otprilike sa cenom
sir Oliver Napisano April 20, 2012 #18 Napisano April 20, 2012 A napajanje a kutiče a daljinski....A zajebancija?
Sipi Napisano April 20, 2012 #20 Napisano April 20, 2012 pretpostavljas da ce biti resivo update-om firmware-a ili mislis na harrdware ?cini mi se da rekose da je postavljen plafon kostanja sprave , s obzirom da je charity glavna svrha projektaMislim da ce ta cena moci da opstane i sa bogatijim hardware-om ako prodaja krene pa druga tura bude na milionskom nivou - na takve kolicine svi u lancu mogu malo da spuste cenu a opet da ostanu dobri...
Zen Mod Napisano April 20, 2012 Autor #21 Napisano April 20, 2012 iz tvojih usta u Bozije usino - i ovo trenutno za te pare ........... ihaj
Aleksandar Car Napisano April 21, 2012 #22 Napisano April 21, 2012 si diy ili appleman ? Ote mi reč iz usta!!!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah