Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Učinilo mi se zanimljivim... Još nisam probao...http://zorin-os.com/

• Odgovora 58
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

I ko ce prvi da proba? :)

Koliko vidim to je Ubuntu sa izmenjenim look-om namenjen za lakše odvikavanje... Dakle, pošto (recimo) dobro poznajem kako radi Ubuntu engine, izgled mi je nimalo važan, onda i nemam šta da (is)probavam... ;) Radije ću da ostanem na original-u nego da se igram sa nečim što bi trebalo da liči na nešto od čega sam se (uspešno) odvikao... Naravno, to je moje ( i samo moje) mišljenje...
  • 1 month later...
Napisano

probao sam ga ...

Ubuntu je iznutra... i to natty - nema mogucnost da se odradi distrib upgrade -posto je gnome osnova koja se potire na novim verzijama- cak se i posle obicnog full upgrade-a raspadne ZorinOs izgled :whiteflag:

Verovatno ce i oni i Mint da predju na Debilijan koji nema Unity - a Ubuntu je namerno otisao sa gnome iz tih razloga .

Sto se tice orginal Ubuntu last versions - alergican sam na Unity -kao i vecina Gnomovaca- pa cu da ga preskocim - ako bas moram idem sa KDE

a i Kubuntu - KDE4 ima bagove zesce... najbolje mi izgleda 11.10 sa Trinity - http://www.trinityde...nstallation.php

U zadnje vreme sam se zaglibio sa CentOs-om - kako god okrenes svi imaju prednosti i mane...cinculiranje :buehehe:

a Windows je tek katastrifa - ova osmica je zivi blam :notthinking:

Mislim da cu da kuci da se zabodem na MAC Os prvo treba da odradim Hackintosh :boast:

Napisano

probao sam ga ...

Ubuntu je iznutra... i to natty - nema mogucnost da se odradi distrib upgrade -posto je gnome osnova koja se potire na novim verzijama- cak se i posle obicnog full upgrade-a raspadne ZorinOs izgled :whiteflag:

Verovatno ce i oni i Mint da predju na Debilijan koji nema Unity - a Ubuntu je namerno otisao sa gnome iz tih razloga .

Sto se tice orginal Ubuntu last versions - alergican sam na Unity -kao i vecina Gnomovaca- pa cu da ga preskocim - ako bas moram idem sa KDE

a i Kubuntu - KDE4 ima bagove zesce... najbolje mi izgleda 11.10 sa Trinity - http://www.trinityde...nstallation.php

U zadnje vreme sam se zaglibio sa CentOs-om - kako god okrenes svi imaju prednosti i mane...cinculiranje :buehehe:

a Windows je tek katastrifa - ova osmica je zivi blam :notthinking:

Mislim da cu da kuci da se zabodem na MAC Os prvo treba da odradim Hackintosh :boast:

ajde probaj pa daj misljenje i kompatibilan harware.. ranije sam probavao, ali nikako i uspevao da ga instaliram.. no, sta velis za Suse?
Napisano

probao sam ga ...

ajde probaj pa daj misljenje i kompatibilan harware.. ranije sam probavao, ali nikako i uspevao da ga instaliram.. no, sta velis za Suse?

Šta da proba?
Napisano

...U zadnje vreme sam se zaglibio sa CentOs-om - kako god okrenes svi imaju prednosti i mane...cinculiranje :buehehe:a Windows je tek katastrifa - ova osmica je zivi blam :notthinking:Mislim da cu da kuci da se zabodem na MAC Os prvo treba da odradim Hackintosh :boast:

Ja sam bio uporan korisnik Gnome 3.x na Fedorama. Slučajno sam probao CentOS i legao je odlično upravo zbog toga što koristi staru Gnome 2.x seriju. To mi je promenilo mišljenje u to da Gnome 3 možda ipak nije korak u dobrom pravcu.A o utiscima o Windows Osam neću ni da pričam... :icon9:
Napisano

hackintosh .. na njega sam mislio

ја, да имам драјвере за моју звчну картицу, ставио би га.има само једна ствар која ми се не свиђа код њега. А то је да ми се тотално не свиђа то да ми неки тамо хакери хакују МакОС убацују му скрипте и штатијазнам шта још и оспособе га за РС. Мислим, ко зна шта су све убацили унутра....А чини ми се да сам начуо да, након што је Apple прешао на РС архитектуру, да у ствари никаква хаковања у инсталацији MacOS-а нису потребна више - да се може купити легално и инсталирати на РС.
Napisano

upravo sam presao na

UGR Linux

ubuntu sa Gnome3 po defaultu - Izuva :oke:

Kako vidim po uputstvima za install ja sam (već, odavno) i UGR-uvan... ;)
Napisano

pravim svoju distribuciju baziranu na zadnjem Zorin OS-u - jos slicniju Win7 - perverzija - jos neke detalje da sredim i kacim distro ovde na server :phil_04:

Mikorin OS...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...