stein Napisano Februar 27, 2012 #1 Napisano Februar 27, 2012 Učinilo mi se zanimljivim... Još nisam probao...http://zorin-os.com/
крокодил Napisano Februar 27, 2012 #4 Napisano Februar 27, 2012 Gotovo sam siguran da se radi o MAX ZORIN-u, sa kojim se svojevremeno sukobio 007.U tom filmu je popusila i Grace Jones. I ne samo tad...
zika Napisano Februar 28, 2012 #7 Napisano Februar 28, 2012 I ko ce prvi da proba? Koliko vidim to je Ubuntu sa izmenjenim look-om namenjen za lakše odvikavanje... Dakle, pošto (recimo) dobro poznajem kako radi Ubuntu engine, izgled mi je nimalo važan, onda i nemam šta da (is)probavam... Radije ću da ostanem na original-u nego da se igram sa nečim što bi trebalo da liči na nešto od čega sam se (uspešno) odvikao... Naravno, to je moje ( i samo moje) mišljenje...
Mikorist Napisano April 17, 2012 #8 Napisano April 17, 2012 probao sam ga ... Ubuntu je iznutra... i to natty - nema mogucnost da se odradi distrib upgrade -posto je gnome osnova koja se potire na novim verzijama- cak se i posle obicnog full upgrade-a raspadne ZorinOs izgled Verovatno ce i oni i Mint da predju na Debilijan koji nema Unity - a Ubuntu je namerno otisao sa gnome iz tih razloga . Sto se tice orginal Ubuntu last versions - alergican sam na Unity -kao i vecina Gnomovaca- pa cu da ga preskocim - ako bas moram idem sa KDE a i Kubuntu - KDE4 ima bagove zesce... najbolje mi izgleda 11.10 sa Trinity - http://www.trinityde...nstallation.php U zadnje vreme sam se zaglibio sa CentOs-om - kako god okrenes svi imaju prednosti i mane...cinculiranje a Windows je tek katastrifa - ova osmica je zivi blam Mislim da cu da kuci da se zabodem na MAC Os prvo treba da odradim Hackintosh
gaggia Napisano April 17, 2012 #10 Napisano April 17, 2012 probao sam ga ... Ubuntu je iznutra... i to natty - nema mogucnost da se odradi distrib upgrade -posto je gnome osnova koja se potire na novim verzijama- cak se i posle obicnog full upgrade-a raspadne ZorinOs izgled Verovatno ce i oni i Mint da predju na Debilijan koji nema Unity - a Ubuntu je namerno otisao sa gnome iz tih razloga . Sto se tice orginal Ubuntu last versions - alergican sam na Unity -kao i vecina Gnomovaca- pa cu da ga preskocim - ako bas moram idem sa KDE a i Kubuntu - KDE4 ima bagove zesce... najbolje mi izgleda 11.10 sa Trinity - http://www.trinityde...nstallation.php U zadnje vreme sam se zaglibio sa CentOs-om - kako god okrenes svi imaju prednosti i mane...cinculiranje a Windows je tek katastrifa - ova osmica je zivi blam Mislim da cu da kuci da se zabodem na MAC Os prvo treba da odradim Hackintosh ajde probaj pa daj misljenje i kompatibilan harware.. ranije sam probavao, ali nikako i uspevao da ga instaliram.. no, sta velis za Suse?
zika Napisano April 17, 2012 #11 Napisano April 17, 2012 probao sam ga ... ajde probaj pa daj misljenje i kompatibilan harware.. ranije sam probavao, ali nikako i uspevao da ga instaliram.. no, sta velis za Suse?Šta da proba?
BlueSky Napisano April 17, 2012 #14 Napisano April 17, 2012 ...U zadnje vreme sam se zaglibio sa CentOs-om - kako god okrenes svi imaju prednosti i mane...cinculiranje :buehehe:a Windows je tek katastrifa - ova osmica je zivi blam :notthinking:Mislim da cu da kuci da se zabodem na MAC Os prvo treba da odradim Hackintosh Ja sam bio uporan korisnik Gnome 3.x na Fedorama. Slučajno sam probao CentOS i legao je odlično upravo zbog toga što koristi staru Gnome 2.x seriju. To mi je promenilo mišljenje u to da Gnome 3 možda ipak nije korak u dobrom pravcu.A o utiscima o Windows Osam neću ni da pričam...
gaggia Napisano April 17, 2012 #15 Napisano April 17, 2012 zbog toga sam pre dve godine presao na nvidi-u... potpuno idiotski..
Дане Napisano April 17, 2012 #16 Napisano April 17, 2012 hackintosh .. na njega sam mislioја, да имам драјвере за моју звчну картицу, ставио би га.има само једна ствар која ми се не свиђа код њега. А то је да ми се тотално не свиђа то да ми неки тамо хакери хакују МакОС убацују му скрипте и штатијазнам шта још и оспособе га за РС. Мислим, ко зна шта су све убацили унутра....А чини ми се да сам начуо да, након што је Apple прешао на РС архитектуру, да у ствари никаква хаковања у инсталацији MacOS-а нису потребна више - да се може купити легално и инсталирати на РС.
pp3nalozi Napisano April 18, 2012 #17 Napisano April 18, 2012 Ko želi da hakintošuje mogu da preporučim http://www.tonymacx86.com Potreban je originalni OSX i MAC za pravljenje USB-a za instalaciju. Nema hakovanja OSX-a. Ovde imate listu kompatibilnog hardvera http://tonymacx86.bl.../label/CustoMac Radi provereno (Gigabyte ploča, i5 2500k)
Mikorist Napisano April 19, 2012 #18 Napisano April 19, 2012 upravo sam presao na UGR Linux ubuntu sa Gnome3 po defaultu - Izuva
zika Napisano April 19, 2012 #19 Napisano April 19, 2012 upravo sam presao na UGR Linux ubuntu sa Gnome3 po defaultu - Izuva Kako vidim po uputstvima za install ja sam (već, odavno) i UGR-uvan...
Mikorist Napisano April 22, 2012 #20 Napisano April 22, 2012 pravim svoju distribuciju baziranu na zadnjem Zorin OS-u - jos slicniju Win7 - perverzija - jos neke detalje da sredim i kacim distro ovde na server
zika Napisano April 22, 2012 #21 Napisano April 22, 2012 pravim svoju distribuciju baziranu na zadnjem Zorin OS-u - jos slicniju Win7 - perverzija - jos neke detalje da sredim i kacim distro ovde na server Mikorin OS...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah