Koja Napisano April 27, 2015 #331 Napisano April 27, 2015 Prodaj taj Oehlbawhatever i stavi bilo kakvu bakarne kablove.
...sam se banovo Napisano April 27, 2015 #332 Napisano April 27, 2015 Prodaj taj Oehlbawhatever i stavi bilo kakvu bakarne kablove. Imaš neki predlog da podeliš sa nama?
ManicP Napisano April 28, 2015 #335 Napisano April 28, 2015 Imaš neki predlog da podeliš sa nama? Ja predlažem neki dovoljno dugačak Ontopic: Ako niš ne pomogne može se napravi lepa drvena kutijica za skretnicu (furnir kao zvučnik) sa footprintom kao zvučnik i visine jedno 5cm pa lepo metne odozgo i tera istim žicama kao i do sad. Cenim da ne bi nešto narušila estetiku, morebit čak i orginalno.
Aleks Napisano April 28, 2015 #336 Napisano April 28, 2015 Prodaj taj Oehlbawhatever i stavi bilo kakvu bakarne kablove. Ko započne raspravu o kablovima, nek mu tamna materija vaseljenska spali izlazne mosfete u preampu!
Impuls Napisano April 28, 2015 Autor #337 Napisano April 28, 2015 ako ste mislili na mene imam jos par stotina komada raznih mosfeta
Aleks Napisano April 28, 2015 #338 Napisano April 28, 2015 Jok, mislio na Koju... Svako ima svoje mišljenje o kablovima, i budžet koji voli/želi da izdvoji za njih... Videh po netu svugde da rasprave o kablovima uvek odvedu u ćorsokak... Tako da tu temu ne treba započinjati, nikada...
stein Napisano April 28, 2015 #339 Napisano April 28, 2015 tu temu ne treba započinjati, nikada... ... hah... ( scena: pogrbljeni naučnik upitnog mentalnog zdravlja i emotivnog stanja u svom opskurnom laboratoriju) "Bio sam u pravu! Sve ove godine, bio sam u pravu!" ...
vladac Napisano April 28, 2015 #340 Napisano April 28, 2015 Pokusaj elektromagnetnog zracenja... da li sam dobro razumeo? Zavojnica od 1.8mH.... - Na zvucnik (4E) dovedeno 50Hz: - Promena vrednosti... zbog inukcije? - Napon iz zavojnice za dva polozaja... - Da li je pobuda na zvucniku dovoljne velicine? pozV
Impuls Napisano April 28, 2015 Autor #341 Napisano April 28, 2015 Zar Vam nije bilo jednostavnije da ste snimili odziv zvucnika sa razlicitim polozajima zavojnice i videli razliku. Osecate se pogodjeno a razmisljate jednosmerno, uhvatite se jednog i samo se oko toga vrtite. Sad mi je zao sto sam uopste podelio informaciju da smestaj skretnice u kutiji utice na odziv. Kao da sam spomenuo da postoji razlika u kablovima..... a onda je buknulo..... Ja se ne razumem u zvucnike kao u elektroniku ali znam sta cujem.
vladac Napisano April 29, 2015 #342 Napisano April 29, 2015 Zar Vam nije bilo jednostavnije da ste snimili odziv zvucnika sa razlicitim polozajima zavojnice i videli razliku. Osecate se pogodjeno a razmisljate jednosmerno, uhvatite se jednog i samo se oko toga vrtite. Sad mi je zao sto sam uopste podelio informaciju da smestaj skretnice u kutiji utice na odziv. Kao da sam spomenuo da postoji razlika u kablovima..... a onda je buknulo..... Ja se ne razumem u zvucnike kao u elektroniku ali znam sta cujem. Izvinite, pogresio sam ... svako dobro... pozV
shonne Napisano Avgust 8, 2019 #343 Napisano Avgust 8, 2019 Ova tema iz 2015 me asocira na to pa da pitam ovde. Mozda cak izlistam sve, ali mozda bude i krace vreme.. Elem, Dayens Studio monitor, da li je kutija imala dve verzije jednu sa visokim ss 9500 i drugu sa 9700? Hvala.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah