Mikorist Napisano Oktobar 3, 2009 #67 Napisano Oktobar 3, 2009 Извор је ОСНОВИ ЕЛЕКТРО ТЕХНИКЕ Исак Џ. Мемишевић ovde ima jako dobar text na temu skin-efekta:http://www.audioholi...out-skin-effect ovo je umesto zakljucka : If anyone says they can hear the difference I'd like to test their abilities by placing their head in front of a 1 MW acoustic source at 100 KHz for about 1 minute :-o (posto bi na izlaznom audio pojacalu od 1MW postojao skin-efekat) a slusaoci bi verovatno ostali bez koze (skin-a) posle 1 minute
zika Napisano Januar 30, 2010 #69 Napisano Januar 30, 2010 A bit of necromancy: Da li ste probali za ožičenje unutar uređaja ovaj kabl? Lokacija: Zemun, kod Teleoptika. Povučen Kuja-inom pričom, sa kompijskog Forum-a, imam ga nekoliko metara sa sve chinch-evima, ali, još ga nisam napravio za interconnect. Poučen iskustvom sa DC-block-om, moraću, baš, da se nateram da probam...
Ја sam sam Napisano Januar 30, 2010 #71 Napisano Januar 30, 2010 Poučen iskustvom sa DC-block-om, moraću, baš, da se nateram da probam... кајзеР_Созе
stein Napisano Januar 30, 2010 #72 Napisano Januar 30, 2010 Poučen kritikom o "malterisanju", ništa deblje od 1.5mm2 unutar kutije.
Impuls Napisano Januar 30, 2010 #73 Napisano Januar 30, 2010 Kabel je odlican za pare koliko kosta. Neutralan, realan. Preporucujem ga u svakom slucaju.
Ја sam sam Napisano Januar 30, 2010 #74 Napisano Januar 30, 2010 Kabel je odlican za pare koliko kosta. Neutralan, realan. Preporucujem ga u svakom slucaju.Који кабл?кајзеР_Созе
zika Napisano Januar 30, 2010 #75 Napisano Januar 30, 2010 Који кабл?кајзеР_СозеPa, onaj iz poruke... Ključna je reč "ovaj"...
Ја sam sam Napisano Januar 30, 2010 #76 Napisano Januar 30, 2010 Pa, onaj iz poruke... Ključna je reč "ovaj"...То је микрофонски!?кајзеР_Созе
zika Napisano Januar 30, 2010 #77 Napisano Januar 30, 2010 То је микрофонски!?кајзеР_СозеTako ga vode...
sir Oliver Napisano Oktobar 21, 2012 #78 Napisano Oktobar 21, 2012 Kad smo već kod interkonektova, imal' ko negde na tavanu il ' po budžaci onaj stari antenski kabel, čija je izolacija saćaste strukture ? Imam srebrne žice pa bih da neki interkonekat. Evo sličke :Imam ja. Crn, saćasti. Imao sam i jedan interkonekt sa saćastim i bio je odličan. Bio, jer sam pokušavajući da ga poboljšam izvuko žicu i sad ne mogu da vratim.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah