ManicP Napisano Jun 23, 2011 #1 Napisano Jun 23, 2011 Mlatimudijalno interaktivno objašnjenje kako radi JFET, MOSFET, dijoda... JFET, MOSFET, DIODA Možda nekom zatreba.
ZZZ Napisano Jun 24, 2011 #4 Napisano Jun 24, 2011 Jako lepoMozda bi bilo kompletnije i jasnijeda postojui isto to ali za klasicnu triodu i pentodu?
stein Napisano Jun 24, 2011 #5 Napisano Jun 24, 2011 Nije mi jasno kako žute tačkice postanu crvene u dijodi
hifish Napisano Jun 24, 2011 #6 Napisano Jun 24, 2011 Nije mi jasno kako žute tačkice postanu crvene u dijodi Pa.... Valjda se ofarbaju kada prodju kroz onaj roze deo gore... :crazy:Meni jedino taj deo jasan!
papa d.j. Napisano Jun 24, 2011 #8 Napisano Jun 24, 2011 Mislim da je ovo bilo na forumu, nije zgoreg ponoviti, demonstracije rada elemenata i nekih osnovnih kola:http://www.falstad.com/circuit/e-index.html
Impuls Napisano Jun 24, 2011 #9 Napisano Jun 24, 2011 Jfet je kao Stajnika, ne moras nista ni da ga pitas a on ce vec da se raspise. Ako ga upitas nesto tek ce da se raspise. Da bi ucutao moras da mu das minus i zabranu. Takav je i jfet, ne treba mu pobuda a on vec radi. ako ga pobudis on jos vise radi. A ako hoces da ga ugasis, moras negativno da mu polarises gejt u odnosu na sors
stein Napisano Jun 24, 2011 #10 Napisano Jun 24, 2011 Jfet je kao Stajnika, ne moras nista ni da ga pitas a on ce vec da se raspise. Ako ga upitas nesto tek ce da se raspise. Da bi ucutao moras da mu das minus i zabranu. Takav je i jfet, ne treba mu pobuda a on vec radi. ako ga pobudis on jos vise radi. A ako hoces da ga ugasis, moras negativno da mu polarises gejt u odnosu na sors:buehehe:Nikada bolje objašnjenje nije dato na ovom forumu! FCK! neko mora da izmisli neku vrstu nagrade za ovakva objašnjenja...
stein Napisano Jun 25, 2011 #12 Napisano Jun 25, 2011 a od Jfeta , Steinika mu dodje kao 2SK369V Da, baš bi za mene moglo kaže da sam niskošumni...
charly90 Napisano Septembar 24, 2011 #13 Napisano Septembar 24, 2011 Ako je nekom BAS potrebna teorija o njima, a i o pojacavacima u cijem su sklopu bipolarni i unipolarni tranzistori, neka kaze... Imam sve do detalja na srpskom... Mada mislim da to niko ne zeli...
stein Napisano Septembar 24, 2011 #14 Napisano Septembar 24, 2011 Slobodno I naravno, dobrodošao na forum!
d.veljko Napisano Septembar 24, 2011 #15 Napisano Septembar 24, 2011 Ako je nekom BAS potrebna teorija o njima, a i o pojacavacima u cijem su sklopu bipolarni i unipolarni tranzistori, neka kaze... Imam sve do detalja na srpskom... Mada mislim da to niko ne zeli... Zelim ja. Slobodno postavi.
Beli_Ninja Napisano Septembar 24, 2011 #17 Napisano Septembar 24, 2011 TREBA TREBA TREBA TREBA TREBA...................
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah