Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 109
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

ajd momci , ne minirajte mi oglas !:tongue10:

Kakav oglas? Ne vidi se ništa iz ovog kuta! :dubbio:

Dve stvari stvarno mrzim u životu: Ljude koji su netolerantni prema drugim narodima/kulturama .....:lol:

A koja je druga? Mađari? :buehehe: P.S. Mogao sam staviti bilo koju naciju! Ne insinuiram ništa nego sam samo iskoristio priliku za pošalicu. :cheers:
Napisano

...........A koja je druga? ........

vidim ja da mene i Steiniku ivde niko ne vole ........ :tongue10:
Napisano

vidim ja da mene i Steiniku ivde niko ne vole ........ :tongue10:

Jes vala! Pa dobro, što je s vama dvojicom! :buehehe:Dobro, znam sto je sa Steinom!
Napisano

E da znaš i da ima i treća. Tebe mrzim, :lol: jer mi provali vic. PS. u originalu je: mrzim Holanđane :buehehe:

Sorry, but yebi ga! :buehehe:
Napisano

...Probao da uradim jednu bez telefona, ali kad čoeka stalno neko zivka...post-13-0-58343700-1308468037_thumb.jpgNa kraju sam odustao. Na svakoj slici koju sam napravio, telefon aktivan. Zato me i čudi kako i kada je uspeo da menja ploče u CD plejeru. Biće da je razgovarao mobilnim... :sarcastic_hand:

Napisano

:serbvidkakisicl0: ma samo da je cirilicom, makar i nepismeno! :sarcastic_hand:

ma nije, sad je kvar presao na SPACE :sarcastic_hand:
Napisano

Probao da uradim jednu bez telefona, ali kad čoeka stalno neko zivka...

Ma to ga Nelson stalno zivka. Radi neko novo pojačalo i zanima ga kako se biasiraju fetovi na 1 PSMA.PSMA je zaštićena jedinica količine struje od strane baby diya, pa dogovaraju uvjete korištenja... :Viannen_loungelizard::buehehe:
Napisano

Ma to ga Nelson stalno zivka. Radi neko novo pojačalo i zanima ga kako se biasiraju fetovi na 1 PSMA.

PSMA je zaštićena jedinica količine struje od strane baby diya, pa dogovaraju uvjete korištenja... :Viannen_loungelizard:

:buehehe:

PaSsMAter ?? :lol:
Napisano

PaSsMAter ?? :lol:

Ma ne! to naš Zen ne bi nikada rekao...On je iz fine kuće... istjeran! :sarcastic_hand:

PSMA je "Poor Serbian Man Amper" i odnosi se na količiniu struje koja je proporcionalna kapacitetu 1F odnosno kapacitetu Zemlje kad tu struju u jednoj sekundi ispuca na mjesec.

Ima negdje na forumu thread i copyright. :buehehe: :buehehe:

Napisano

Čini mi se da sam negde čitao da je 1F prosečna količina celokupnog statičkog elektriciteta na planeti.

Čini mi se da je tako nešto brljavila i ona pijana budala koja mi je predavala elektrotehniku u školi... :sarcastic_hand: Da, 1 F je kapacitet planete, ako se dobro sjećam. (sad ću se praviti mrtav i sačekati da prođe lavina ismijavanja i obrazloženja zašto sam toliko glup....a nisam, ljudi, glup....samo sam pust! :crazy: ) :buehehe:
Napisano

Није више, исхлапело.

Za ozbiljno sada: Je li ta tvrdnja točna? Je li 1F kapacitet Zemlje?
Napisano

Za ozbiljno sada: Je li ta tvrdnja točna? Je li 1F kapacitet Zemlje?

Појма немам, али као ствари стоје и не стоје мислим да више није.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...