Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 36
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Umoran sam, pa nemogu bas sve da listam i citam. Video sam da EARTH albuma u losless-u mozes naci preko trekera: http://torrents.ru/forum/index.php. Screenshot moje jednostavne pretrage tog trekera: http://i448.photobucket.com/albums/qq204/SunStorm_03/Novo/LTJBukem.jpg . Naravno, moras se regovati na forum (moze samo u odredjeno doba dana) i koristiti programe za poboljsanje (lazno povecanje ratio-a) seeding-a :buehehe: Nadam se da sam ti pomogao.

• 8 months later...
Napisano

LTJ Bukem- album `Unmixed`-Remek Delo savremene electronske muzike(drum n bass).poz

Napisano

LTJ Bukem- album `Unmixed`-Remek Delo savremene electronske muzike(drum n bass).poz

Daj link za neki info o kom se albumu radi
Napisano

Daj link za neki info o kom se albumu radi

Uh ne mogu da se setim odakle imam taj album,da li sa PiratBay ili sam ga pokupio od frendova, ajd pogledacu po Net-u pa cu ti javnem.U svakom slucaju imam ga u Kompu.poz
Napisano

Uh ne mogu da se setim odakle imam taj album,da li sa PiratBay ili sam ga pokupio od frendova, ajd pogledacu po Net-u pa cu ti javnem.U svakom slucaju imam ga u Kompu.poz

U svakom slucaju album `Big Bud-Infinity plus Infinity`je Bukemov vrh(moj favorit od pre nekoliko god),dok je gore pomenuti `Unmixed` album u stvari drugi deo duplog`Logical Progresion 2` albuma .jbg moras da pojuris to po Net-u,vredi jer je Bukem zesci Umetnik muzike 21veka.licno volim njegove albume koji su cisto instrumentalni-koja kreativnost-WoW, ali ima i nekih albuma koji smaraju.poz
Napisano

Hvala. Imam sve od GLR-a, pa reko da nisam nešto propustio :drinks:Poz

• 3 months later...
  • 6 months later...
Napisano

Umetnik koji ponekad saradjuje sa LTJ Bukem - om : Big Bud - ft .G Rhymes : Fuzzy :headphone:

Odlican D n`B za :beach:
Napisano

uvek zaboravim da kazem da bas volem DnB , al' se ich ne razumem u izvodjace ;stala mi memorija negde pre 15-ak godina :sarcastic_hand:

Napisano

uvek zaboravim da kazem da bas volem DnB , al' se ich ne razumem u izvodjace ;stala mi memorija negde pre 15-ak godina :sarcastic_hand:

Zen-e eto linak za tebe sa :gusar: Bay-a , 8,25 Gb odlicne D&B muzike (125 LP ) ! :Inteligent D&B Sve vidjenije face sa D&B scene su tu , poslusaj odlican kompilacijski album Looking back 3 , numeru - Tension of Sea - izvodjac - Poseidon , mene je oborila sa nogu ! Uzivaj :good2:
Napisano

Banat , u nick te ljubimne vidim al' kontam da je mp3ce pogledim i vijam lossless:respect:

Napisano

Banat , u nick te ljubimne vidim al' kontam da je mp3ce pogledim i vijam lossless:respect:

Jeste sve je to u MP3 formatu ! Ponekad koristim programcic `` FairStars Audio Converter `` da prebacim poneki bolji MP3 album ili numeru u Flac ,WAW lossless format zapisa ili obrnuto . Poz
Napisano

... Ponekad koristim programcic `` FairStars Audio Converter `` da prebacim poneki bolji MP3 album ili numeru u Flac ,WAW lossless format zapisa...

Iz kog razloga ? :scratch_head:
Napisano

Iz kog razloga ? :scratch_head:

Pa kobajagi da od MP3 napravim Flac ili WAW , ili od Flac-a - Waw ili MP 3 ! :sarcastic_hand: Poz :good2:
Napisano

Pa kobajagi da od MP3 napravim Flac ili WAW , ili od Flac-a - Waw ili MP 3 ! :sarcastic_hand: Poz :good2:

slusam earth2 kao mp3 dosta cesto...ako nekoga interesuje nekako cu poslati... a slusao sam i earth1
  • 8 months later...
Napisano

ELTIĐEJ u BEGEDE:http://www.clubbing.rs/component/option,com_eventcal/task,event/date,1324594800/eventid,8139/Itemid,34/catid,/

• 2 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Juče ja prebacujem kanale na TV-u, kad ono Vrele gume auto emisija i u pozadini poznata stvar...Čuo sam je u jednom od mix-eva LTJ-a pre 6 godina i od tada pokusavam da saznam ko je iza ove odlične numere.Na prethodnoj stranici je BANAT :respect: predložio Big Bud-Infinity plus Infinity kao odličan set.Prva stvar sa tog seta je upravo numera koja mi se toliko dopala....Ko ima dobar sistem sa kvalitetnim bass-om ima da iskusi pravo orgazmično iskustvo dok mu bubne opne polivaju ovi brutalni beat-ovi :wild:http://www.youtube.com/watch?v=liNwFaUC_04

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...