Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 740
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

"kapa" je italijanski brend Postavljena slika...   ili  cap Postavljena slika(чита се и, по Вуку,  пише капа )Postavljena slika , a što je skraćeno od capacitor iliti po naški kondenzator Postavljena slika

Добро је да није Туто ди Капо :punk:.

стоН_Колд

Napisano

za 2,6A

Z thanks :punk: , ...videcu ovih dana napravim probne plocice sa CCS pa da ga spojim na divlje sto bi rekli :rofl: ...mora malo da se igramo
Napisano

ne bi bilo lose da ga probas na "ladno" - van pojacala na nekom ispravljacu od 15-20V , da odredis koji ti tacno otpor treba - 0R27 ili 0R22to ce prvenstveno zavisiti od Vbe upotrebljenog BC tranzistora

Napisano

Pa da je pisalo cap, ja bih ukapirao, ali KAP....mozda kap po kap sistem.....hvala drugari,Bata bane jedva cekam rezultate... :punk:

Napisano

ne bi bilo lose da ga probas na "ladno" - van pojacala na nekom ispravljacu od 15-20V , da odredis koji ti tacno otpor treba - 0R27 ili 0R22to ce prvenstveno zavisiti od Vbe upotrebljenog BC tranzistora

me oui....sho bi reko del boy, nema riziciranja :character13: koliko disipacije mogu da ocekujem na BC-u otprilike, u toj varijanti :buehehe:
Napisano

za bc se ne brigaj - preko njega imas 4V i 5mA , kako god okrenes :character13:

maaa breeee, mislio sam na ovaj FET....irf...nesto :buehehe:
Napisano

pa opet - i na njemu ces imati 2A6xUb/2 = 2A6x18 ....... isti kur ko u Babelu - blizu 50W

Napisano

editovao sam ti tu prethodnu semu - oznacio sam gde idu D , S , G mosfeta - da ne lupas glavu :character13:

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Posle krace pauze, ne ceprkanja, najzad sam se osilio i odlucio da metem CCS... :clap: ...i radi! :( Obzirom na strucnost bilans mrtvih je bio ne-zanemarujuci..2xIRFP9140 RIP1xBC556 RIP1x1T813B RIP1xAD162 RIP2xOPA627 RIP ali svako iskustvo se placa :( sto bi u jednoj staroj seriji rekli...idemo dalje :(

post-62-125870558509_thumb.jpg

Napisano

..Obzirom na strucnost bilans mrtvih je bio ne-zanemarujuci..2xIRFP9140 RIP1xBC556 RIP1x1T813B RIP1xAD162 RIP2xOPA627 RIP ....

bata bane, menjaj potpis u "silikon terminator" - pa kako ti izgorese opa627 u prici sa CCS-om ?
Napisano

bata bane, menjaj potpis u "silikon terminator" - pa kako ti izgorese opa627 u prici sa CCS-om ?

bogami pao je i Ge rame uz rame sa SI :clap: A za 627, u preampu, nemam pojam, bilo je samo :(
Napisano

bogami pao je i Ge rame uz rame sa SI :clap:

Jes', to sam prevideo - svaka cas', nema kod tebe diskriminacije - krljas sve redom :(

A za 627, u preampu, nemam pojam, bilo je samo :(

Aaaa, znaci do preampa si dobacio - jesu OK frizider i bojler? :(
Napisano

Jes', to sam prevideo - svaka cas', nema kod tebe diskriminacije - krljas sve redom :clap:Aaaa, znaci do preampa si dobacio - jesu OK frizider i bojler? :(

sreca moja, zavese su bile na pranju :(

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...