Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 97
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

nije - nosi samo do 15KHz :sarcastic_hand:mada - ako je suditi po Zvuletu i Gagici - vise nista nije sigurno .... :Viannen_loungelizard:

Napisano

Koji instrumenti sviraju na 15KHz osim ton generatora? :Viannen_loungelizard:

Napisano

Koji instrumenti sviraju na 15KHz ...

Vecina.Zvuk instrumenta ne cini samo osnovni ton, vec i harmonici koje proizvodi.Edit:Evo, Laza i ilustrovao :D
Napisano

Kako se onda zovu ljudi koji proizvode distorziju: Harmonikasi :buehehe:A evo jos nesto: Kako kanibali zovu maratonce: "Fast Food" :buehehe:

Napisano

@Zflazar Je l' smem, ovde da udarim plusić za post na Hi-Files?...

Napisano

drugari, ovaj jedan bash lepo svirka.... :robots000_2: mislim, ako mozete i posle svega da mi barem malo verujete :sarcastic_hand:

Napisano

Viloina i ženski glas imaju najviše harmonike, i do 17 kHz. Sada je jasnije zašto muškarci ne mogu duže slušati ženski glas, a da ih zub ne zaboli. :buehehe:

Napisano

drugari, ovaj jedan bash lepo svirka.... :robots000_2: mislim, ako mozete i posle svega da mi barem malo verujete :sarcastic_hand:

:angry27::Viannen_loungelizard:
Napisano

kakav je ovo post :JC_moon::buehehe:

Evo mu, da se zabavi:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160543617319http://cgi.ebay.com/Western-Electric-49C-tube-amplifiers-pair-amp-/380315501477?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item588c9203a5#ht_12110wt_1202(viđeno, prvo, na audiofil.net/forum)
Napisano

Pa sunce mu zarko, jel to koncentracija i paznja pri radu... :no: Ides ti blago meni prvo u kontrolu leta na praksu, pa cik tamo brljaj tako... :buehehe:

just for the record...

Kontrola Letenja

leto je godisnje doba.

Napisano

Padezi rode, padezi..."Leta" je genitiv imenice "let".

Pa padeži je u školi, baš zbog ovoga... :)(najlepše tri godine u detinjstvu svakog bosanca: prvi razred osnovne :buehehe: )
Napisano

@oblacic ;da ti , kojim slucajem , ne navigavas te jeroplane dole , gde jesi ?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...