Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 419
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

PAudio BM12CX38 je po mnogima "best sounding speakers" a nije tako skup kao VOXATIV AC-X. Dobro, nije mozda tako lep ali sumnjam da zvuci bolje.

Postavljena slika

[Jos kad bi mi Mika objasnio kako da postujem sliku bilo bi ok]

Napisano

ma jok to :Viannen_loungelizard:

CSS :sarcastic_hand:

sad ih slusam kao OB na dve daske....

na NAD-u su trenutno.

ovo je shok - treba mi vreme da se naviknem :connie_nutzo:

javljam se posle.

:sporty095_2:

Postavljena slikaPostavljena slika il' i još nešto?

Milo mi je em drago da Ti prija...

Napisano

ovo ima 3 dimenzije po svakom tonu da ga bukvalno mozes opipati.... :sporty095_2: i uz to kao da nema zvucnika uopste :connie_nutzo: separacija se oseca u svakom tonu - kontra bas se cuje i nije uopste slab :sarcastic_hand: gde god da se nalazim i pod kojim god uglom isto svira - jos nisam probao sa helperima ......pusticu ih jedno 100 sati da sviraju pa cu da ih merim i na osnovu toga da pravim BR :robots000_2:

Napisano

a sto da ih meris ?ima li na big diya uradjenih projekata od strane P10 i kompanije ?

Napisano

a sto da ih meris ?ima li na big diya uradjenih projekata od strane P10 i kompanije ?

i to sto kazes.....ima na tone projekatamanji zvucnik - a da dublje svira od ovog u zivotu nisam video i cuo do sad :matrix002:
Napisano

ovo bolje sad svira posle 2 sata od bm5amkII i to na dascida nisam slusao bm5amkII pa da ne znamhttp://www.dynaudioacoustics.com/bm5amkII.aspgde je jos 98 sati da se usviraju :rofl:svi su mi zvucnicki kablovi CS - 12 HF

Napisano

Zar cs-12 nije kabl za ozicavanje??? :dubbio:

pa jeste :sarcastic_hand: to mi je i jedino ozicenje do pojacala sad - samo cs-12 i CSS a i u Babelu je cs-12 :hyper:ubija kako svira na Babelu :crazyrocker:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...