Zen Mod Napisano Januar 10, 2011 #1 Napisano Januar 10, 2011 koristeni T/S parametri izmereni od strane dragog nam Člana Biblioteke sam software je malkice korigovao sto se moralo korigovati dimenzije unutrasnje
gaggia Napisano Januar 10, 2011 #4 Napisano Januar 10, 2011 a taman sam mislio da za onaj tqwt pocnem da pravim prednju plocu od mermera..preferiram beli
gaggia Napisano Januar 10, 2011 #6 Napisano Januar 10, 2011 sta os'ovo ti je malecnijepa bas zato i kazem! sve sam smislio - i materijal, i boju i mesto za sliku, dakle skroz multinamensku kutiju, kad vidi! ima da ih sanjam nocas , ove mltl, evo seci me! `ocu da kazem, prijatno sam iznenadjen, odusevljen, na mrtvo ime zgranut...bez sale..
Zen Mod Napisano Januar 10, 2011 Autor #7 Napisano Januar 10, 2011 a........razocaran sam ocekivao sam bar jedan osrednji ljuboguz , onako u skladu sa mojom ogromnom velicinom intelekta ........
Sipi Napisano Januar 10, 2011 #8 Napisano Januar 10, 2011 a........razocaran sam ocekivao sam bar jedan osrednji ljuboguz , onako u skladu sa mojom ogromnom velicinom intelekta ........ E to ne moze - bar dok ne isprojektujes jednu hidrocentralu! Dakle, dinamu od bicikla u ruke i trk na potok, pa cemo da vidimo !
gaggia Napisano Januar 10, 2011 #9 Napisano Januar 10, 2011 E to ne moze - bar dok ne isprojektujes jednu hidrocentralu! Dakle, dinamu od bicikla u ruke i trk na potok, pa cemo da vidimo ! samo je JEDAN doktor, madjistar, umjetnik za HIDROCENTRALICNA stanja svesti...da se ne nastavljam..
gaggia Napisano Januar 10, 2011 #10 Napisano Januar 10, 2011 a........razocaran sam ocekivao sam bar jedan osrednji ljuboguz , onako u skladu sa mojom ogromnom velicinom intelekta ........ jesi znao da mirisem na promincle?
Sipi Napisano Januar 10, 2011 #11 Napisano Januar 10, 2011 samo je JEDAN doktor, madjistar, umjetnik ...Obrati paznju na zadnju recenicu:
BokiTokiVoki Napisano Januar 11, 2011 #14 Napisano Januar 11, 2011 E to ne moze - bar dok ne isprojektujes jednu hidrocentralu!
gaggia Napisano Maj 20, 2011 #15 Napisano Maj 20, 2011 dobro eve ga!Probano bez zadnje ploce, lepo, ali manjak bassa, sto dovodi do utiska da su visoki isuvise glasni.. trenutno zatvorene kutije stegama, damping i na zadnjoj strani, promena na bolje.. jakoo lepooo..mada ne mogu da odfrafim i int pojacalce me je prosli put lepo izvaralo, pa jos nista ne mogu da tvrdim.. smilovace se komsiluk sutra, pa me nece lincovati...od sabajle krece slusanje.. nadam se i prisustvu izvesnih spadala, da ce da mi ucine tu cast da zajedno lomimo sper ako nesto nepopravljivo ne bude valjalo.. plasio sam se puftanja bassreflex-a, ali tome ni traga..izbezumljen sam od danasnjeg jurenja da ih dovrsim toliko da se mogu slusati, pred konacno lepljenje zadnje ploce. sto ce u narednih par dana i biti..tada sledi i detalljan opis, kocoperenje, hvalebne pesme usrdnoj podrsci od strane tog i tog i tako duuuugim redom ....hocu da kazem..jos sam pod stresom
Ikaro Napisano Maj 20, 2011 #16 Napisano Maj 20, 2011 Bravo! majstorski nema šta! Koja je šperka u pitanju? svetlo mi izgleda za bukvu, ili se varam?
gaggia Napisano Maj 22, 2011 #21 Napisano Maj 22, 2011 paaa, kutija se zatvara koliko sutra.. hornica, odn visoki mora da se utisava + da se pribavi ili ceka sklapanje pojacala, jer je ovo prdavce nepouzdano i tek tad ima prava slika.... ne mogu da kazem da se dernja, jer se, barem za mene, lepo cuje.. ali fali one punoce u donjem opsegu, koje ima, ali meni nedovoljno.. stvar je bila slicna situaciji pri probavanju na dasci, kada je bassa poptuno nestalo izbacivanjem `` pota ``. Takodje kutije ne mogu da razmestam, jer su na njima stege od pola metra..
Ја sam sam Napisano Maj 22, 2011 #22 Napisano Maj 22, 2011 Гаги ако је онај Денон у питању слабашан је како год окренеш.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah