Sipi Napisano Septembar 10, 2009 Share #45 Napisano Septembar 10, 2009 A da podelis to znanje sa ostalim na forumu?A da pogledas post #46 ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Daudio Napisano Septembar 10, 2009 Share #46 Napisano Septembar 10, 2009 A da pogledas post #46 ?Zato te i pitam,ne kapiram...PS: причај српски да те цео свет разуме Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Impuls Napisano Septembar 10, 2009 Share #47 Napisano Septembar 10, 2009 Na majici pise ja volim lampe. Pre toga je pisalo ja volim izrasline na zenskom telu u predelu grudnog kosa sa prednje strane koje ponekad kad je hladno imaju potenciometar za biranje stanica. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gidjga Napisano Septembar 10, 2009 Share #48 Napisano Septembar 10, 2009 I to Alps Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sipi Napisano Septembar 10, 2009 Share #49 Napisano Septembar 10, 2009 Zato te i pitam,ne kapiram...PS: причај српски да те цео свет разумеIzvini, moja greska - uzeo sam zdravo za gotovo da svako u ovom hobiju moze da se zeza na engleskom, nehotice sam zanemario "rusku skolu" Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zflazar Napisano Septembar 10, 2009 Share #50 Napisano Septembar 10, 2009 ЛАМПА (ЭЛЕКТРОННАЯ)...СИСЬКИЛЮБЕЗНЫЙ ПРИВЕТ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aleksandar Car Napisano Septembar 11, 2009 Share #51 Napisano Septembar 11, 2009 Jebote da ne verujes svojim ochima!!! Oj Srbijo medju sljivama! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 11, 2009 Share #52 Napisano Septembar 11, 2009 А шта би ти да гледаш, а да не платиш стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 11, 2009 Share #53 Napisano Septembar 11, 2009 a - nisu to sljivarski poslovi .......dovelo nas Sektaštvo dotle ....... zato sto svaka opstina i svaka iole brojnija firma ima malog Slobodana , koji odgovara samo Slobodanu iznad njega ..... koji opet odgovara samo Slobodanu .zato nam je i natalitet takav kakav je ....... ko bre da radja u ovim okolnostima idi begaj - naci pametnog i postenog Kralja (ako je to moguce medj Srbima ) i uvesti Dusanov zakonik umesto ustava ...... al' ga se striktno pridrzavati .... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Septembar 11, 2009 Share #54 Napisano Septembar 11, 2009 Bez politike na vorumu! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 11, 2009 Share #55 Napisano Septembar 11, 2009 ma nije politika .....vise rezigniranost ..... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 11, 2009 Share #56 Napisano Septembar 11, 2009 Zato sto svaka opstina i svaka iole brojnija firma ima malog Slobodana , koji odgovara samo Slobodanu iznad njega ..... koji opet odgovara samo Slobodanu . Где ископа толике Слободане, Ја их већ заборавио.Наравно Душанов законик, бар је Ћирилица стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sipi Napisano Septembar 11, 2009 Share #57 Napisano Septembar 11, 2009 ......... al' ga se striktno pridrzavati ....E to nece proci u Srbiji nikad - osim ako nam neko pametan ne dovede neki EULEX (nama je ipak potrebniji) Secamo se da je i nas najveci legalista u svim istorijama svih svemira podrzao tezu "da se zakona bas ne treba slepo drzati, jel'te, k'o pijan plota"[fali emoticon za "zemljo, otvori se"] Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Daudio Napisano Septembar 11, 2009 Share #58 Napisano Septembar 11, 2009 ЛАМПА (ЭЛЕКТРОННАЯ)...СИСЬКИЛЮБЕЗНЫЙ ПРИВЕТСпасибо Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krvimozak Napisano Septembar 11, 2009 Share #59 Napisano Septembar 11, 2009 uvesti Dusanov zakonik umesto ustava ...... al' ga se striktno pridrzavati ....Skoro dva meseca nisam ovde napisao nista (jbg, mora malo i da se radi) ali sada moram da reagujem: Imas bezrezervnu podrsku!Kad smo vec kod poradjaja, mali off:Dodju vrlo veoma brmenite zene, jelte, iz srca nase Srbije u Vranje kao fol u posetu kod rodjaka, a onda se porode u Vranju i njihovoj decici to i pise za mesto rodjenja. Onda se one vrate tamo ali jednoga dana, kada se ta situejsn ripit inaf, bice oni vecinsko stanovnistvo i u Vranju.Lukavo, a? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Septembar 11, 2009 Share #60 Napisano Septembar 11, 2009 Tip prodaje kuhinjski stol: Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BlueSky Napisano Septembar 12, 2009 Share #61 Napisano Septembar 12, 2009 ...a on u gaćama Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Septembar 12, 2009 Share #62 Napisano Septembar 12, 2009 ...a on u gaćama ... i to "providnim" Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Filip Napisano Septembar 15, 2009 Share #63 Napisano Septembar 15, 2009 plako sam od smeha na ovo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 15, 2009 Share #64 Napisano Septembar 15, 2009 plako sam od smeha na ovo Ти плако, Ја нисам престао .стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Septembar 15, 2009 Share #65 Napisano Septembar 15, 2009 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 17, 2009 Share #66 Napisano Septembar 17, 2009 http://thereifixedit.com Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah