Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 16k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

......Sada me slobodno izbacite sa foruma! .........

a ja svevremepokusavam,pa mi ne ide ...... primio se,sta li ........ :sarcastic_hand:nek' si ti nama ziv i zdrav,nemoj da se zestis :cheers:
Napisano

a ja svevremepokusavam,pa mi ne ide ...... primio se,sta li ........ :sarcastic_hand:

Sad sam otkrio svoju ahilovu petu....Volim kad sam omiljen,pa kad pomislim da sam neželjen u društvu ne treba me tjerati. :nananana::buehehe:

nek' si ti nama ziv i zdrav,nemoj da se zestis

:cheers:

Ma kakva žestica? Vidi pod "Knjige koje idu samnom...." ;)

I nek' ste vi svi živi i zdravi! Ne bih ja bio tu da mislim drugačije...osim ako sam špija...a nisam! :buehehe:

:drinks:

Nema smisla trovati temu više! Rekao sam što sam mislio u odgovoru na napisano i predlažem da se sve to lijepo preseli negdje gdje će raditi manje štete. Treba li ikome dodatno objašnjenje mojih stavova predlažem PP iako mislim da nisam bio dvosmislen.

Napisano

a nije trovanje- no si mi nesto u zadnje vreme lak na obaracuzabatali malo - izgleda na svakom cosku vidis hrvatosrbovanjene zna se koji su gluplji ispali u zadnjih tisucu ljeta ............. :sarcastic_hand:

Napisano

Dobro rečeno! U zadnjih hiljadu :sarcastic_hand: ljeta kao da su i jedni i drugi išli na instrukcije iz tulavosti.Po zadnji put, kad već spominješ hrvatosrbovanje:Odgovorio sam na citirani post u kojem se spominju hrvati, odnosno nedjela hrvata i pita treba li se netko drugi posuti pepelom zbog toga. Rekao sam da ne treba.

Napisano

A gde su ovde smešne fotke? :sarcastic_hand:

U oku posmatrača?
Napisano

Jedan takav mi je bio, sinoć, u poseti... Još mlađi...

Napisano

Postavljena slika

Zazeleneli se oni da ih ne provali Zelenozubi :buehehe:

A ova sa gajbom je CARSKA :laugh1:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...