Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 16k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

:)

Ovo nije fotografija, ali je slično:

Arocdnicg to rsceearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn’t mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer are in the rghit pcale. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit pobelrm. Tihs is buseace the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe.

Napisano

Šta ima da se forward-uje if can't read this :P

Napisano

Daklem, svi smo mi certain people, because only certain people can read this... Jest, malo morgen... Da smo tak'i pametni, di bi nam bio kraj... :to_pick_ones_nose2:

Napisano

Daklem, svi smo mi certain people, because only certain people can read this... Jest, malo morgen... Da smo tak'i pametni, di bi nam bio kraj... :to_pick_ones_nose2:

Ustvari, svako moze da procita ali malo ko razume pa makar pisalo i na cirilici.
Napisano

I vrhunski sportisti ponekad zabrljaju. Evo kako je posle 5-ostanog meca Stepanek cestitao Tipsarevicu... :lol:

Postavljena slika

Napisano
:yikes: :connie_nutzo:Kako li je Logan sa tom pamecu preziveo dovoljno dugo da napravi dete. Kad sam vec kod toga, jadno dete!

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...