Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 234
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

preuzimanje onog para Tang Band , kao privatnog poklona , obavicemo prvom prilikom :buehehe:

tačno sam znao, još da ti to ugradi u novo klokotalo :baklja:
Napisano

a nu ne treba - dobio sam ja 6 kom. novnovnovcatijeh Cabasse u njemu :Viannen_loungelizard:

pa što ćeš sa njima :sarcastic_hand: :sarcastic_hand:
Napisano

pa ukljucit u radiokasetoven , sto drugo ....... :sarcastic_hand:

ajde da zemljaku ne brljavimo po temi, evo strplivo čeka da dođe na red :sarcastic_hand: :sarcastic_hand: :sarcastic_hand:
Napisano

a nu moramo malo da olabavimo situacijuku's bolje od jednog crnogorca i jednog licanina za to .... :Viannen_loungelizard:

Napisano

a nu moramo malo da olabavimo situacijuku's bolje od jednog crnogorca i jednog licanina za to .... :Viannen_loungelizard:

Ma kako da ne -neviđena kombinacija za olabavit situaciju :hunter::hyper::frusty::dash1: još kad mali dođe sebi u 1L Royala :drink2: ima da ........... :msn-rofl: :msn-rofl:
Napisano

Posle previše crvene i zelene boje za moja čula za jednu temu, da raščistimo... Ima li ovih zvučnika na prodaju putem oglasa ili je sve samo opis ličnih iskustava?

Napisano

a pitas verovatno jer si i dalje u rebusu dal sam se ja to iz materijalne koristi ovde pojavio jel to? ako to pitas odgovorio sam jos u trecem postusve je rascisceno sa moje strane jos od samog starta, a ako mene pitas jel imam tih zvucnika na prodaju- nemam, taj Tangband, ako si uspeo da vidis od silnih boja, je neki redak model i nema bas da se nadje, a po meni bolje svira od masovno prodavanog srebrnog W3-871, a Alpair 6- moj je V1 verzija ima valjda jos da se kupi u nemackoj, a V2 je Mark valjda sklepao pa je zamenio v1 koji se povlaci iz prodaje, al sto te to zanima ne razumem, ako ovaj jeftini TB nadsvira skupoceni Alpair6?! mislim jeste subjektivno misljenje i ukus, ali po meni taj Alpair stvarno ne vredi te pare, jedina prednost je sto moze glasnije jer ima i veci Xmax i veca je membranasve u svemu ja pare vise ne dam za Mark Audio osim sto cu morati zbog dizajna Chokoladica koje sam vec photoshopovo(vidi link u potpisu) i klepam ih uskoro i vrh furnir sam vec kupio na ebay, ali za manje para mogu da izvucem vise zvuka iz Tangband drajvera- to sam siguran, ima novih modela kakih oces(gle ove male, sa sve mrezicama, sto pevaju glavnu pesmu u kutijama od 10 000 evra- sajamska cena :Dhttp://www.6moons.com/audioreviews/boenicke2/sls.html ), a opet su dosta jeftiniji nego Mark Audio drajveria ako treba nesto od aktuelnih Tang Band-a da se nabavi, mogu i to bez carine i da ne platis postarinu iz radnje do mojih likova u nemackoj, nego samo platis njima za prevoz dovde a to je sta znam po gabaritima gledaju za te male 10 evra max, isto tako za bilo sta iz nemackih radnji, ali bolje sa ebaya jer mi je lakse da organizujem to, a ebay ista prica stim da u tom slucaju treba ti da platis Versand(tj postarinu) i ovim mojima sto mogu da dovezu sta oces bez carine jer su profi :dirol: znam da zvuci cudno ali posto sam materijalno manje vise obezbedjen, tj imam kolko mi treba, i ocu da pomazem u tome sto mogue sad ostaje jos nejasno kako to da ne treba da platis Versand za Tang Band-e iz ove radnje na primerhttp://www.oaudio.de/da razjasnim, radim poslove za Pimpahttp://www.pimpmysound.com/a on je drugar sa gazdom one radnje i Pimp mi izmedju ostalog placa za moj rad i tako sto mogu da dobijem Tang Band-e povoljnije nego sto je u shopu, i eto otud uzimam Versand na sebe tj castim, a to je od 4 do 7 evra, zavisi od tezine paketaa ako kome treba neki prevoz bilo cega iz nemacke kazem moze sta oces osim droge, oruzija i belog roblja(mozda mogu crnkinje, nisam pitao :P ) , mogu da vas povezem sa ovim mojim ljutim krajisnicima sto dovoze bez carine i za relativno male paretako da nema vise izgovora tipa: ej ne mogu da nabavim drajvere jer me hohstapler dere, nego kupuj i klepaj kutije! :Drecimo za neki gabaritniji woofer nece uzeti preko 20 evra, znaci 15ka oko 15 a 18ka mozda 20 evra, al zavisi opet - mozdai jeftinije, ali preko te sume ne idu

Napisano

Preširoko si objasnio, ali sam posle drugog iščitavanja razumeo odgovor. Ti ih nemaš viška. Jasno mi je i samo to me zanimalo. Inače da ne preterujem opširnošću, imam mogućnosti da nabavim šta god mi treba, ako mi i kada treba. Preferiram kupovine lokalno, kada je to moguće, zato sam pitao. Inače, za Tangband sam čuo, za Alpair ne. Toliko.Inače, volim da budem direktan, i ako me zanima bilo šta, pitam direktno. Uopšte me ne zanima iz kojih si razloga si na forumu. Želim ti samo da se ovde dobro osećaš i to želim svim članovima foruma, konačno, ovaj forum je samo zato i osnovan, da se družimo, ponešto novo saznamo i podelimo svoja iskustva i saznanja sa drugima kojima ta ista nisu bila dostupna ili očigledna.

• 1 month later...
Napisano

Upravo slusam ove male TB koje nam je DYNABLASTER prezentovao...Jedino sto sam imao da uporedim sa njima su ove matore iskre o kojima toliko drvim :PSve sviralo preko GC-a lm1876 i moje nokie5800 kao izvor :sarcastic_hand: (dok se ne nadje nesto bolje)Elem, mala govanca sviraju samo tako, po meni neuporedivo bolje nego monacori od 4,5 inca koje sam ranije imao. Bolje sviraju i od iskri- daleko bolje po pitanju visokih, ravnomernog odziva, boje glasa, dinamike... jedino gde iskra ima prednost to je u "staging-u" i vecoj energiji u zvuku sto prepisujem vecoj osetljivosti i membrani. U svakom slucaju, ja moram imati neke zvucnike poput ovih jerbo su maleni, dobro sviraju i malo kostaju. Jedino kad bi membrana bila oko 5-6 inca :scratch_head::headphone:

Napisano

dada, samo sto ti malci imaju neku magiju koja ne moze bas da se opise, ovi Alpair skoro sve rade bolje, ali dzaba kad nemaju ono nesto- a ne znam ni sta je :rofl: sad sam bas nesto gledao i naso da su to izgleda isti kao i Aurasound NS3-194-8E, a koji su isto diskontinuirani :sarcastic_hand:

Napisano

Upravo slusam ove male TB koje nam je DYNABLASTER prezentovao...Jedino sto sam imao da uporedim sa njima su ove matore iskre o kojima toliko drvim :PSve sviralo preko GC-a lm1876 i moje nokie5800 kao izvor :sarcastic_hand: (dok se ne nadje nesto bolje)Elem, mala govanca sviraju samo tako, po meni neuporedivo bolje nego monacori od 4,5 inca koje sam ranije imao. Bolje sviraju i od iskri- daleko bolje po pitanju visokih, ravnomernog odziva, boje glasa, dinamike... jedino gde iskra ima prednost to je u "staging-u" i vecoj energiji u zvuku sto prepisujem vecoj osetljivosti i membrani. U svakom slucaju, ja moram imati neke zvucnike poput ovih jerbo su maleni, dobro sviraju i malo kostaju. Jedino kad bi membrana bila oko 5-6 inca :scratch_head::headphone:

kako onda tek svira CSS FR125SR ? :ok: recicu vam uskoro :rofl:
Napisano

Xmax je parametar o sposobnosti da se da se reprodukuje dubok bas,odnosno

koliko se moze kretati membrana napred i nazad i time koliko veliki talas moze proizvesti.

Sto veci Xmax, vise vise vazduha se pomera (veci talas)

neka me neko ispravi ako nisam u pravu :sarcastic_hand:

zvucnik sa njevecim Xmax-om na svetu:

Postavljena slika

:buehehe:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...