Pchelac Napisano Jun 1, 2009 #45 Napisano Jun 1, 2009 Ma, da ih Bog pozivi... i njih i bracu kineze, bice finijeh i jevtinijeh DACova za modifikovanje i td
Mikorist Napisano Maj 30, 2012 #46 Napisano Maj 30, 2012 moram reci da je zvuk velikih tannoy-a zaista nesto posebno. pretstavlja kategoriju zvucnika za sebe i uopste me ne cudi sto ima kultni status. Licno sam se uverio i zasto. Znachi zvuk velikih tannoy-a je praznik MUUZIKE .tacka.
Doktor Napisano Maj 30, 2012 #47 Napisano Maj 30, 2012 Znachi zvuk velikih tannoy-a je praznik MUUZIKE .tacka. Obicno i nije tako ! Uglavnom ... toliko ... :hot:Da dodam ...... IMHO .....
Mikorist Napisano Maj 30, 2012 #48 Napisano Maj 30, 2012 Obicno i nije tako ! Uglavnom ... toliko ... ja zaista ne znam za ostale modele sta je ko i kako slusao - ovaj Dorset ubija - jos sam sumnjao da posto nije papirna membrana da ce losije da se cuje ono je u stvari obrnuto - bolje se cuje. :connie_nutzo:danas sam isao u 4audio i BGB Studio - da cujem druge zvucnike (da vidim da nisam poludeo ) -svaki zvucnijak koji sam cuo posle ovog mi zvuci kao Hi-Fi telefon - ko zna sta im je Zen uradio ?
Doktor Napisano Maj 30, 2012 #49 Napisano Maj 30, 2012 Dragi Miko@ postujem sve sto si napisao ! Naravno i sam si cuo ! Govorim iz licnog iskustva. Slusao sam razne iteracije Tannoy 15"...... uglavnom ja licno nisam bio odusevljen........ mada............. neke su bile http://www.diyaudio....hl__westminster .... sjajne !
Eci Napisano Maj 30, 2012 #52 Napisano Maj 30, 2012 Tannoy Arden Mk2, driver je 3828 ( DU386 ) - kod mene su više od dva meseca, veoma korektno rade ( mora da je do Oyaide kablova ) . Vlasnik nema mesta gde da ih drži, pa sam " prinudjen " da ih slušam.
Zen Mod Napisano Maj 30, 2012 #53 Napisano Maj 30, 2012 uzimajuci u obzir samo old school Tannoy (ne ove male moderne prcvoljke ) , moze se reci da jednostavno nisu HiFi , nego zabava , i to zesca .nista vise , ali nista ni manje od toga .tek najveci i najjaci modeli (samo par njih) , namenjeni sto kucnoj sto profi studijskoj upotrebi , mogu da se karakterisu kao HiFi ..... gledajuci linearnost odziva i slicne kerefeke .pri tome (zasto nisu HiFi) mislim prvenstveno na premalene i lose ukrucene kabinete , kao i prekomplikovane skretnice .losa je praksa , u slucaju upotrebe u kuci , preslikavati fabricke skretnice u potpunosti ;iste su napravljene za uslove visokog SPL i snage , sto u 98% prilika i nije slucaj u kuci ........ te se mogu loristiti jednostavnije skretnice , koje propuste vise zabave na same driveredakle - Tannoy = zabava , kako god okrenesmeni drugo i ne treba
Mikorist Napisano Maj 30, 2012 #57 Napisano Maj 30, 2012 Oyaida by Novkabel Zen eve ti nesto za bastu Garden Speaker WS-208 This garden speaker features wonderful sound quality and is specially suitable for outdoor locations broadcast because of its waterproof, anti-sunshine, and anti-aging characteristic. WS-208 Garden Speaker Specifications: 1) Speaker caliber:8''x1+2inch''x1 2) Rated power: 30W 3) Max. power:45W 4) Optional power:(30/20W) 5) Input impedance:333/500 ohms 6) Frequency response: 70-13, 000Hz 7) Sensitivity (1W/1m):90dB 8) Sound pressure level (1m): 105dB 9) Figuration dimensions:335x340mm 10)CTN Dim:345x345x355mm 11)N.W(1PC):4.2KG 12)G.W(1PC):4.8KG izvinjavam se na off topicu
Zen Mod Napisano Maj 30, 2012 #58 Napisano Maj 30, 2012 ne treba mi nista sto je antisunshine:buehehe:
Mikorist Napisano Maj 30, 2012 #59 Napisano Maj 30, 2012 te se mogu loristiti jednostavnije skretnice , koje propuste vise zabave na same driveredakle - Tannoy = zabava , kako god okrenesmeni drugo i ne trebavidim ja da ces iz zabave da mi pravis i skretnice - ko te vukao za jezik ?
Mikorist Napisano Maj 31, 2012 #65 Napisano Maj 31, 2012 uzimajuci u obzir samo old school Tannoy (ne ove male moderne prcvoljke ) , moze se reci da jednostavno nisu HiFi , nego zabava , i to zesca .kao studijski monitori ali na stereoidima
Mentok Napisano Maj 31, 2012 #66 Napisano Maj 31, 2012 Na anaboličkim ili na kortiko ? Mislim, je l' im nije dobro il' im nije dobro
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah