Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Samo info :nikako BD design...whatever

:o jel nešto nije uredu sa tim BD projektom ili ?Ja sam samo spomenuo BD kao nekakvu polazu točku ( također koristi 2×15" + onaj Fostex ili AER )Na takvoj osnovi sam razmišljao praviti OB ali sa SONIDO-driverima ali kako Zen kaže ima tu dosta togašto treba dobro posložiti.
Napisano

:o jel nešto nije uredu sa tim BD projektom ili ?

Za pretpostaviti je da je ZZZ mislio "ne kupovati"... Ali pretpostavka je majka svih zajeba pa... Siguran sam da će ZZZ elaborirati :)
Napisano

koliko sam shvatio - promatrac j epominjao BD chip ampove , kao opciju amplifikacije

Napisano

nikako BD design...

whatever

da li bi mogao da budeš malo određeniji?

1) koje komponente NIKAKO: pojačala, DA konvertori, drajveri ili zvučnici ili sve zajedno?

i

2) zašto?

Napisano

koliko sam shvatio - promatrac j epominjao BD chip ampove , kao opciju amplifikacije

Znam, BD30 amp sam slušao...

;)

Napisano

ej kojih velicina ima tih bassova i posto su? slazu mi se savrseno uz Corale :D

25,30,38cmlenstino vojvodjanska - ima sve u temi ......... :sarcastic_hand:
Napisano

makaka vojvodjanska, crnogorska :Dhvala lepo :)a jel ima negde cene i TSP?

tema ima svega 9 strana ......... :rofl:naci ces ....
Napisano

Znam, BD30 amp sam slušao...;)

Utisci? ... ili nije vredno pomena? ;)
Napisano

koji chip amp je vredan pomena ?ako je dobar - dobar je ako je smece , onda je smece

Napisano

ZZZ je nešto komentarisao da ne valja (posle dodao na konto drajvera) a kad je FFL rekao da je slušao taj amp, eto, baš me zaintrigiralo kakvi su mu utisci. Jest, čipamp je čipamp, ali kada firme koje pretenduju na poziciju na vrhu naprave pojačalo sa čipom, onda me uvek živo zanima šta su to oni uradili što neko drugi nije i kakvi su efekti postignuti. Da li je u pitanju fina izmaglica ili ima nekog smisla... Ne mislim kupovati, nego eto...

Napisano

pravo da vam kazem meni se jedino ne svidjaju te drvene babure :scratch_head: kao vrh od oklagije na FR-u :buehehe: jel mogu metalni da se naruce - kao na CSS-u ?(odustao sam od sonida samo zbog toga) :rolleyes:

Napisano

ne mesam , sto bi rekla madjarica ........ ali -jedino vredno razmatranja , na temu - nestandardni chip ampovi - je :- serija koncepta na big DiyA , by NP-nekoliko SUSY podvarijanti na big DiyA , by Wensan- SUSY chipamp by Sipi-current amps by Be Yamamurasve ostalo je - ukljucujuci i ML varijacije sa paralelnim ampovima - poznata i probana boranija ....... koja mahom svira bolje od gomile FiFi sjajnih kutija , ali taman toliko .koliko znam - BD chip ampovi su klasicni chip ampovi , koji se razlikuju od drugih samo fizickom realizacijom .cak i da je slucaj da su bog zna kako prilagodjeni za BD bass implementacije - onda su prilagodjeni za njihova resenja , te su tesko primenljiva za nesto drugo .mada sumnjam da je to slucaj

.......(odustao sam od sonida samo zbog toga) .......

bem te u razlog:buehehe:
Napisano

hamstere ne pcuj !:buehehe:ne znam koliko kosta ......... ako kosta vise od 10 - trazi drugog majstora

Napisano

Miko - taj metal koji stavis na pole piece se ponasa kao short ;kod nekih zvucnika je to implementirano , kod nekih je to - recimo - nepozeljno ;a sigurno da bi se culo kad bi stavio metalni phase plug , umesto drvenogsad - da li bi se tebi svidela promena , to je drugo pitanje

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...