Jump to content

Horne.....sa velikim H!


zerowaf

Preporučeni Komentari

Jučer sam opet slušao malo nekakve horne, pa rekoh: "'Ajde da vidim što sve ljudi rade i od ćega!".

I naletim na ovo! Pogledajte mjerenja dolje. Nisam stručan za čitanje tih dijagrama, ali tolike ravne crte moraju biti nešto dobro... :drinks::drinks:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 44
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Razumijemo se! :buehehe: Nemam pojma je li to što je čovjek napravio dobro ili nije (u zvučnom smislu, općenito je to LUDO!), ali da je zaslužio "pohvalu ludosti" - je!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 4 months later...

Postoji to vec dosta dugo na internetu. Covek je malo :connie_nutzo: i ima jako puno :my2cents: i kad to spojis, dobijes to sto je na slikama. Nije mi jasno kako pored svega toga moze da uziva u muzici, i da li uopste uziva, ili se divi svom umetnickom radu :moil: i brdu naslagane skalamerije!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Tip je utrosio 342,576980,49$ na ovaj podrumski` Big Eas` Hi Fi sistem a pogledajte poluzardjalu demf oprugu(feder) tacno na sredini ispod njegovog gramofona,jeli ta opruga sa otpada automobila? :P U svakom slucaju`Ludo,Ekstravagantno i vraski Skupo`Poz :D

post-556-029593200 1287401769_thumb.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Koliko god novca da imao, ono mi se čini previše extraordinarno... Ne znam. Možda ovako pišem jer nikada nisam imao toliko novca :sarcastic_hand: ali definitivno nemam osećaj kiselog grožđa. Što reče Vlada, nema smisla davati deset hiljada evra na uređaj jer nema tog kvaliteta koji može opravdati tu cenu. Za zvučnike ... Šta znam...???Neko će sad pomisliti "Neko kupuje kola od 100 000, a neko zvučnike i tehniku. Svako ima nešto što voli.." ali mi opet to sa kolima deluje "normalnije" i ako sebe smatram mnogo velikim zaljubljenikom u audio, a praktično nikakvim u automobile...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Imenjače, čitao sam neki interview sa nekim likom iz Wilson Audia. Na pitanje o cijenama čovjek mrtav hladan odgovara: "Meni je svejedno hoćete li kupiti Porsche ili naše zvučnike!"I jedno i drugo je "lifestyle marketing" ili postavljanje cijene na image osobe.Naravno da je meni svejedno šta tko radi sa svojim novcem, pa tako i ovaj čovjek što je napravio "Fort Horn" od svoje kuće. Ipak, draže mi je vidjeti da netko osim novca ima i malo mašte, dozu pozitivne ludosti i hrabrost da realizira svoj san - što god bilo u pitanju.(ako se ne tiće mene :sarcastic_hand: )

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ipak, draže mi je vidjeti da netko osim novca ima i malo mašte, dozu pozitivne ludosti i hrabrost da realizira svoj san - što god bilo u pitanju.(ako se ne tiće mene :sarcastic_hand: )

Onda neka napravi bandži i dvorištu i eto zabave za ceo komšiluk :buehehe: Znam, Mlađo, tačno na šta misliš i zato i napisah da možda ovako pišem jer nisam nikada imao novca da bih mogao i razmišljati o nečem ovakvom. Rekoh samo da "mislim" da i kada bih imao, novci bi bili utrošeni na nešto drugo ako ne bi stajali na računu. Umeren sam po svim pitanjima (sem količine hladnjaka u kući :rofl: ) pa mislim da bih i u pronalaženju svog ultimate audio sistema bio umereniji od gorepomenutog gospodina kog ne osuđujem zbog toga već se samo iz daleka čudim smislenosti odnosno besmislenosti takvog sistema... :)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Imenjače, čitao sam neki interview sa nekim likom iz Wilson Audia. Na pitanje o cijenama čovjek mrtav hladan odgovara: "Meni je svejedno hoćete li kupiti Porsche ili naše zvučnike!"

Mozda Lik ujedno prodaje i Porsch-eje i Zvucnike :D Poz
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...