Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Tko zna kako je moj "lm translator" preveo, ali vidim nitko se nije uvrijedio! :connie_nutzo: Valjda je dobro... :buehehe:

• Odgovora 190
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

zerowaf, prevodilac nije najbolje rešenje, ali veoma smešno :connie_nutzo: ...

Moram kad ne ponjimajem po ruski...
Napisano

Imam GOMILU pitanja u vezi sajta za vas, kao i vi verovatno za mene...

Slobodno pitaj! Ja ionako ništa ne znam, a ako znam nemam ovlasti da kažem... :connie_nutzo: Šalim se! Samo pitaj - uvijek će netko odgovoriti ako zna odgovor! :buehehe:
Napisano

Pošto je Zen Mod već postavio neka pitanja - odgovaram. Sa autorom sam se upoznao prvo preko mejla, pa onda i lično. Inače, nisam rus, samo sam dugo tamo živeo, sve do pre pola godine.

Napisano

Kakve lepotice :connie_nutzo: !

E, tome sam pričao kad sam spomenuo pun kombi lampi na gradskom deponiju. Čovjek koji ih je vozio na odlaganje tvrdi da su bile uredno spakirane u kutijice koje su uredno poslagane u kutije koje su...shvaćate već, zar ne?! :buehehe: To je bilo pred 15-ak godina, a oprema u kinu je bila negdje iz 60-ih.Što se tiće terminologije: Koliko sam čitao - ja nemam zamjerki, ali neka netko tko bolje barata stručnim terminima koji se povremeno koriste kaže svoje mišljenje ako je čitao.
Napisano

To Zen Mod, a i za ostale, ko želi. Možete pisati na mejl sa sajta. Pravi i autentični Ultimate bioskop kao na sajtu još ne postoji u prirodi, ali sve komponente za to postoje u prodaji. Potrudiću se da napravim ja prvi i to ovde, u Bg.

Napisano

Potrudiću se da napravim ja prvi i to ovde, u Bg.

Onda priželjkujemo jednu lijepo dokumentiranu temu ćiji ćemo razvoj pratiti sa istim fanatičnim žarom sa kojim domaćice prate meksičke serije! :connie_nutzo::buehehe:
Napisano

A šta znači radna iskustva? Slušao sam određeni broj hajend horni od kojih su najbolji utisak na mene napravili dve gore pomenute japanske firme i naravno JBL Everest.

Napisano

A šta znači radna iskustva? Slušao sam određeni broj hajend horni od kojih su najbolji utisak na mene napravili dve gore pomenute japanske firme i naravno JBL Everest.

Које горе поменуте хорне?Јел може нека слика или линк?!дискО_Сту
Napisano

Radio tj pravio kutije sa njima, merio odzive...Koji modeli horni?

Uh, nisam pravio kutije - samo slušao. Šta znači "meriti odzive"?
Napisano

hoces da kazes da te mama nije slala ovih dana na pijac , pa nema ni kusura - da razmisljs o kupovini istih ?

:connie_nutzo:

Postavljena slika

inace - bas bih si slozio lep sistemcic sa ALE komponentama Postavljena slika

Napisano

hoces da kazes da te mama nije slala ovih dana na pijac , pa nema ni kusura - da razmisljs o kupovini istih ?:connie_nutzo:

Nekako mislim da nije govorio o tome... :buehehe::umnik2::moil:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...