Fukushima Napisano Maj 11, 2010 #177 Napisano Maj 11, 2010 To je radi zastite od kopiranja. Da se zbune stanceri. Aaaa kad ga kinezi iskopiraju da bolje izdimi
Impuls Napisano Maj 11, 2010 #178 Napisano Maj 11, 2010 Da se ja pitam ja bih na stampi natrpao jos dosta malih tranzistorcica u cudnim vezama koje uopste nece ni biti ukljucene. Da odustanu od kopiranja cim ga vide
Zen Mod Napisano Maj 11, 2010 Autor #179 Napisano Maj 11, 2010 e stvarno sam pobudalio kakav crni bazni otpor - dobro sam nacrtao , ali sam zaboravio da prepravim u BC546 hvala momcima na ispravkama
Impuls Napisano Maj 11, 2010 #180 Napisano Maj 11, 2010 Pretpostavljam da ces onda i da zamenis kolektor i emiter da bi tranzda bila ispravno polarisana. Pri tom ce na tranzistoru biti 0.7V sto bi dobio i da si stavio obicnu diodu.
Fukushima Napisano Maj 11, 2010 #181 Napisano Maj 11, 2010 Da se ja pitam ja bih na stampi natrpao jos dosta malih tranzistorcica u cudnim vezama koje uopste nece ni biti ukljucene. Da odustanu od kopiranja cim ga videMa stavite mu i TDA1541 na stampu, nek se ceshu....
Impuls Napisano Maj 11, 2010 #182 Napisano Maj 11, 2010 Steta TDA1541, moze i TDA3560, imam crknutih od popravki televizora. Samo treba ostrugati oznake i nikad nece zakljuciti sta je na stampi. Sto bi RGB chip isao u amp? Pa da mu da boju!
Impuls Napisano Maj 12, 2010 #185 Napisano Maj 12, 2010 Nema nista od toga - ti ces samo da ih metnes na gomilu sa ostalima sto ce da ti stave u piramidu da poneses na onaj svet, nego salji ti to nekome ko ce od toga nesto i da napravi :buehehe:Ti si k'o onaj Hju Hefner sto samo skuplja dobre ribe oko sebe a ne radi im nista... Pokupicu mu ja Quada sledece nedelje pa nece imati sta da slusa pa ce morati da sklopi sebi amp.
gidjga Napisano Maj 12, 2010 #187 Napisano Maj 12, 2010 šta ste bre zapeli ,pa vidite da je čovek kolekcionar
Sipi Napisano Maj 12, 2010 #188 Napisano Maj 12, 2010 Pokupicu mu ja Quada sledece nedelje pa nece imati sta da slusa pa ce morati da sklopi sebi amp.Bolje mu pokupi te delove ako uspes, a dzaba mu Quad
Zen Mod Napisano Maj 31, 2010 Autor #189 Napisano Maj 31, 2010 mali edit seme ...... promenjena harmonika koja hrani CNY17 , da bude bezbedno i predvidljivo rastezljiva ...... molim kolezi da unese neophodne promene u kroki pcb-ja verovali ili ne - danas sam izmislio taj CCS , da bih kasnije naravno ustanovio ( po ko zna koji put ) da nisam genijalan , nego naprosto zaboravan edit : schm deleted by ZM
sp300b Napisano Maj 31, 2010 #190 Napisano Maj 31, 2010 mali edit seme ...... promenjena harmonika koja hrani CNY17 , da bude bezbedno i predvidljivo rastezljiva ...... molim kolezi da unese neophodne promene u kroki pcb-ja verovali ili ne - danas sam izmislio taj CCS , da bih kasnije naravno ustanovio ( po ko zna koji put ) da nisam genijalan , nego naprosto zaboravan
Zen Mod Napisano Jun 1, 2010 Autor #193 Napisano Jun 1, 2010 Slobo - zaboravi ...... nisam ni genijalan ni zaboravan ..... another public disgrace of Mighty ZM :drinks:ta harmonika ne radi , sto evidentno nije lako videti kad :1. si ZM2. te boli ochno-glavni deo , pa je koncentracija slabija no inace3. si ZMkasnije cu do-nacrtati nesto sto provereno radi , a ima dovoljno mali naponski prag funkcionalnosti ;to je pozeljno , iako je prakticno ceo taj CCS bootstrapped sa 470uF
Zen Mod Napisano Jun 1, 2010 Autor #194 Napisano Jun 1, 2010 zanimljivo ....... trenutno na stolu ne mogu da ucinim da mi radi ni najjednostavniji CCS ili mi je dan nizasta , ili nisam ukljucio PSU , pa i nema struje elem - evo ga - prepravljeno na najjednostavniji , vec poznat tip harmonike , koji je naravno sve vreme bio pred nosom .... a poprilicno je zadovoljavajuci i po pitanju minimalnog radnog napona sta reci - nema sanse da danas probam ni taj CCS sa dva bjt - srecom znam od pre da radi Slobo - sorry jos jednom za prepravku bez potrebe ; edit : schm deleted by ZM
zdrawcke Napisano Jun 1, 2010 #195 Napisano Jun 1, 2010 Ako ste gotovi, da narucujem semplove od PoluJuznjaka?
Zen Mod Napisano Jun 1, 2010 Autor #196 Napisano Jun 1, 2010 najjeftinije ces ih dobiti na Big Diya od Zhoufang-amislim da ne salju semplove , bar ne za Dzgotovi smo - ovo su malecna brusenja - kupovanje vremena dok ne budem imao istog da sastavljam prototip
Zen Mod Napisano Jun 1, 2010 Autor #198 Napisano Jun 1, 2010 otaj blur bi trebao da se popuni sutra ;a onda - il' ce zasviri ...... il' zasmrdi
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah