Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Evo posto sam na ovom forumu nov da se predstavim sa necim sto je skoro zavrseno.U pitanju je ALEPH5 zapocet pre godinu dana i konacno zavrsenZahvaljujem se zboticu koji mi je dao par korisnih saveta .

post-127-1244759111_thumb.jpg

post-127-1244759124_thumb.jpg

post-127-1244759279_thumb.jpg

• Odgovora 15
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Evo posto sam na ovom forumu nov da se predstavim sa necim sto je skoro zavrseno.U pitanju je ALEPH5 zapocet pre godinu dana i konacno zavrsenZahvaljujem se zboticu koji mi je dao par korisnih saveta .

Lepo nema sta :thumbsup: Pozdrav ! :buehehe:
Napisano

Хм, добро изгледа, само су хладњаци прешироки тако да је остало мало места у унутрашњости!Ко зна зашто је то добро.Питање: на предњој плочи да ли је то прекидач или тастер?стоН_Колд

Napisano

kolezi andrics - ako imas malo vise fotki (narocito iz procesa izrade ) , ne bi bilo zgoreg da otvoris thread ......btw. sto rece sync - ne bi skodila ventilacija/prorezi na donjoj i gornjoj ploci .....sem toga - uradak za :thumbsup:

Napisano

@ ZenMod

Slike iz procesa izrade na zalost nema tako da je glupo da otvaram new thread.

@Sync

Nije perforiran jer me nervira kad se skuplja prasina u u nutrasti. Uostalom cela kutija sa hladnjacima zajedno je povrsina za hladjenje . Za sada ce biti tako , praticu temparaturu pa ako treba izbusicemo otvore :huh:

@ stoN_Kold

Hteo sam da na prednjoj ploci imam neki lep prekidac a da se uklapa u dizajn . Vidi se "kapa" malog prekidaca koji okida releje za start pojacala . Znaci ovako pozadi je glavni prekidac kojim se ukljucuje 220 v za pojacalo , i direktno je spojen sa malim transformatorom . Isparavljenim i stabilisanim naponoom sa tog transformatotra se preko tog malog prekidaca okidaju releji koji dovode napon na glavni trafo. Na red sa primarom glavnog transformatora je CL60 kao na Pass-ovoj semi. Planiram da ubacim i zastitu , koja ce se napajati sa manjeg transformatora.

Toliko za sada , ako ima jos pitanja rado cu odgovoriti :huh:

(promenio sekundar u primar)

Napisano

Ma nije frka...eventualno bi produzio zivotni vek elkovima mada diskutabilno je koliko. Kad je mogao Nelson u originalu sa onolikom unutrasnjom povrsinom hladnjaka.. :huh:

Napisano

Ваљда на ред са примаром boast.gif

Jeste u pravu si . Dok sam pisao ovo zvonio mi je tel 10 puta pa sam izgresio , al jbg na ovom forumu nisam naso EDIT opciju .@SyncNe brinem sa za elektrolite, svi su Nichicon extra long life 105 C, potrajace bar 10 godina , a posle toga ko zna sta ce biti aktuelno :huh:
  • 3 nedelje kasnije...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...