Zen Mod Napisano Mart 3, 2010 #1 Napisano Mart 3, 2010 koja je bolja i lepsa .......crna original Altec , zelena Iskra ( mada je samo pretpostavka da je livena u Iskri ; ko bi ga znao .... u svakom slucaju - bila je deo Iskrine svucnicke kombinacije za bioskop ; malo informacija ovde : http://choky.diyaudio.rs/Iskra_cinema_gear.html )dimenzione razlike medju njima su zanemarljive - pretpostavljam manje od tolerancija livenjascrew on adaptere sam zaboravio da slikamslicice :
Sipi Napisano Mart 3, 2010 #2 Napisano Mart 3, 2010 Al' je ovde neko zaludan... Bolje da si ih ocistio i oprao nego sto si ih islik'o toliko
Zen Mod Napisano Mart 3, 2010 Autor #3 Napisano Mart 3, 2010 sve ima svoj razlog , pa i ove slike drugar mi ide u USA ovih dana ; dacu mu 100$ da mi donese nekoliko - za sve pare ....
Impuls Napisano Mart 3, 2010 #4 Napisano Mart 3, 2010 Kolko su ti platili da im izneses smece iz dvorista?
Zen Mod Napisano Mart 3, 2010 Autor #5 Napisano Mart 3, 2010 18 Visatona ........ ma volim ja tebe .....
Beli Napisano Mart 3, 2010 #6 Napisano Mart 3, 2010 koja je bolja i lepsa .......zöld ... ovaj, zelena ... svakako zelena ... šta da radim kad sam slab na zelenu ... k'o Irci
Sync Napisano Mart 3, 2010 #9 Napisano Mart 3, 2010 Kako god da odlucish... Al zelena deluje pedantnije livena/zavrsno obradjena.
Zen Mod Napisano Mart 3, 2010 Autor #10 Napisano Mart 3, 2010 ma nemam ja nikakvih dilema ...... nisam postavio pitanje .... nego nekako morao nazvati thread , koji je cisto pokaznog karaktera
Ја sam sam Napisano Mart 3, 2010 #12 Napisano Mart 3, 2010 koja je bolja i lepsa .......Тамно плава!Одакле вадиш те старудује? Као да су из филма :Апокалипса Данас.Да знаш Сипи да си у праву да је залудан.А да то нису левкови од прекрупача за кукуруз ?дискО_Сту
Daudio Napisano Mart 3, 2010 #13 Napisano Mart 3, 2010 ...........Одакле вадиш те старудује? Као да су из филма :Апокалипса Данас.Да знаш Сипи да си у праву да је залудан.А да то нису левкови од прекрупача за кукуруз ?дискО_СтуКолегааааа,како сте могли предвидети да је поента у паучинастим високим уместо неомиљеним зрнастим.А ако сам успео да испратим неко је имао и упалу ушног канала,ако је којим случајем послушао ове левкове ето решења,тј. сад знамо да је ту стварно нешто из левкова упало @Зен пусти ти њих,оно као длаке у јајету а сви би да имају нешто од тога у рукама.
Ја sam sam Napisano Mart 3, 2010 #14 Napisano Mart 3, 2010 оно као длаке у јајету а сви би да имају нешто од тога у рукама. Тако штрокаво, па још у две боје, као за циркус?А Ја богами не!дискО_Сту
Impuls Napisano Mart 3, 2010 #15 Napisano Mart 3, 2010 Zen jel ti to zbog upale uva koristis trubicu kao ona baba iz Alo Alo
Ја sam sam Napisano Mart 3, 2010 #17 Napisano Mart 3, 2010 Zen jel ti to zbog upale uva koristis trubicu kao ona baba iz Alo Alo дискО_Сту
ZZZ Napisano Mart 11, 2010 #19 Napisano Mart 11, 2010 Samo ti slikaj Zen Dobrih fotki nikad dosta, da nije tako mi neukisa ovih prostora ništa i ne bi znali imam i ja nešto fotki o iskrama pa ću poslatimozda da otvoriš posbnu temu ili ne?
Zen Mod Napisano Mart 11, 2010 Autor #20 Napisano Mart 11, 2010 Samo ti slikaj Zen Dobrih fotki nikad dosta, da nije tako mi neukisa ovih prostora ništa i ne bi znali imam i ja nešto fotki o iskrama pa ću poslatimozda da otvoriš posbnu temu ili ne? pa mozes i ti da otvoris ...... a ja da doprinesem sa svezim fotkama rastavljenih drivera ...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah