Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2010 #111 Napisano Oktobar 4, 2010 U Tehnomarketu je pre par godina bio JVC RC-EZ31 za par hiljada dinara, ne znam da li ga još uvek ima.Пар хиљада, опет долазимо на исто! Пре пар година.
dobrivoje Napisano Oktobar 4, 2010 #112 Napisano Oktobar 4, 2010 Мој предлог:Playback Adaptor For CD-ROM Drivesобјављен у Silicon Chip Magazine 11/07 и Everyday Practical Electronics 12/09, 01/10.Имам чланак у ПДФ формату, али је превелики за форум, ко хоће да му пошаљем на мејл, нека се јави. Може и да се купи јефтино у варез продавници.Има све као овај са e-Bay-а, контролише два ЦД-а, а кошта: ATmega8515 је 4 евра, плави дисплеј 5 евра код Микроелектронике, даљинац 150 динара на бувљаку у Панчеву, штампана плочица са ситним елементима на њој макс 8 евра. Дакле, цена није проблем, време израде је исто као чекање да стигне из Кине, а понешто се и научи (ово последње не важи за оне који све знају).
Sync Napisano Oktobar 4, 2010 #113 Napisano Oktobar 4, 2010 Ma odlicno!Ajd Deda iznjakaj se i ti jednom za sve. Otvori paypal racun, naruci svima, sredi carinu... I ovako si sve naj naj
Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2010 #114 Napisano Oktobar 4, 2010 Имам чланак у ПДФ формату, али је превелики за форум, ко хоће да му пошаљем на мејл, нека се јави. Ево јављам се!Ma odlicno!Ajd Deda iznjakaj se i ti jednom za sve. Otvori paypal racun, naruci svima, sredi carinu... I ovako si sve naj naj Немам воље да се млатим са таквим пословима, а нисам први поменуо ГБ.И не нај нај, 3 х нај
Zvu Napisano Oktobar 4, 2010 #116 Napisano Oktobar 4, 2010 Kakvo ti to carobno ogledalce imas?Ono što ti uvek kaže da si najlepši
Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2010 #118 Napisano Oktobar 4, 2010 Ono što ti uvek kaže da si najlepši Јел ово Он без огледалца :
Sync Napisano Oktobar 4, 2010 #119 Napisano Oktobar 4, 2010 Staces....neki ljudi nemaju razloga da se stide sebe...
Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2010 #120 Napisano Oktobar 4, 2010 Staces....neki ljudi nemaju razloga da se stide sebe...Какав стид, главу горе!
kan042 Napisano Oktobar 4, 2010 #121 Napisano Oktobar 4, 2010 Мој предлог:Playback Adaptor For CD-ROM Drivesобјављен у Silicon Chip Magazine 11/07 и Everyday Practical Electronics 12/09, 01/10.Имам чланак у ПДФ формату, али је превелики за форум, ко хоће да му пошаљем на мејл, нека се јави. Може и да се купи јефтино у варез продавници.Има све као овај са e-Bay-а, контролише два ЦД-а, а кошта: ATmega8515 је 4 евра, плави дисплеј 5 евра код Микроелектронике, даљинац 150 динара на бувљаку у Панчеву, штампана плочица са ситним елементима на њој макс 8 евра. Дакле, цена није проблем, време израде је исто као чекање да стигне из Кине, а понешто се и научи (ово последње не важи за оне који све знају).Mislim da je to taj projekat na linku koji sam dao (#7). U zipu ima sve koliko se sjećam. GB za pcb i eventualno neke dijelove bi mi bilo interesantno.
sir Oliver Napisano Oktobar 4, 2010 Autor #122 Napisano Oktobar 4, 2010 Ajde prvo da nabavimo ovaj gotov da vidimo ( cujemo) kako radi. Ako kvalitet CD Roma ne zadovoljava ( mada Meridianu i Unisonu dobro radi) nema potrebe da pravimo. Ako neko bas hoce moze da radi tvrdi DIY sa izradom od PCBa pa nadalje.Ako nema interesenata za ovakav GB ja sam i dalje voljan da nekom platim za uslugu PayPallisanja.
Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2010 #123 Napisano Oktobar 4, 2010 Ajde prvo da nabavimo ovaj gotov da vidimo ( cujemo) kako radi. Ako kvalitet CD Roma ne zadovoljava ( mada Meridianu i Unisonu dobro radi) nema potrebe da pravimo. Ako neko bas hoce moze da radi tvrdi DIY sa izradom od PCBa pa nadalje.Ako nema interesenata za ovakav GB ja sam i dalje voljan da nekom platim za uslugu PayPallisanja. +1
dobrivoje Napisano Oktobar 4, 2010 #124 Napisano Oktobar 4, 2010 Ajde prvo da nabavimo ovaj gotov da vidimo ( cujemo) kako radi.Нема потребе да купујеш кит да би чуо како ради. Убаци ЦД ром у рачунар и накачи се на аудио излаз (неки имају 3,5 мм конектор на предњој плочи) и то ти је звук.
sir Oliver Napisano Oktobar 4, 2010 Autor #125 Napisano Oktobar 4, 2010 Ma ne na audio izlaz nego na digitalni pa onda neki DAC ( i lanpe ako smem da kazem). Kakav analogni izlaz? Kopija Unison ( meridian) resenja.
Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2010 #126 Napisano Oktobar 4, 2010 Mislim da je to taj projekat na linku koji sam dao (#7). U zipu ima sve koliko se sjećam. GB za pcb i eventualno neke dijelove bi mi bilo interesantno. Шта ти је то #7Нема потребе да купујеш кит да би чуо како ради. Убаци ЦД ром у рачунар и накачи се на аудио излаз (неки имају 3,5 мм конектор на предњој плочи) и то ти је звук.Ма неће он то, а ни Ја.Успут јавио сам се за онај ПДФ, јел треба у Смедерево да идем или да чекам да ми госпођа донесе .
sir Oliver Napisano Oktobar 4, 2010 Autor #127 Napisano Oktobar 4, 2010 Ma ja imam jedan ASUS CD sa PLAY i NEXT dugmetom. Sasvim dovoljno za probu. Jes da nema display ali otom potom.
kan042 Napisano Oktobar 4, 2010 #128 Napisano Oktobar 4, 2010 Шта ти је то #7Reply #7Kako je priča bila o adapteru sa PIC-em a naveo sam odgovor #7 gdje lik daje linkove na ovaj adapter sa Atmega. Password za rar (sa prvog linka) sonsivri
Ја sam sam Napisano Oktobar 4, 2010 #129 Napisano Oktobar 4, 2010 Reply #7 Kako je priča bila o adapteru sa PIC-em a naveo sam odgovor #7 gdje lik daje linkove na ovaj adapter sa Atmega. Password za rar (sa prvog linka) sonsivri Распаковао сам и лепо то све изгледа, има и + - јачину .
andrics Napisano Oktobar 4, 2010 #130 Napisano Oktobar 4, 2010 Ajde prvo da nabavimo ovaj gotov da vidimo ( cujemo) kako radi. Ako kvalitet CD Roma ne zadovoljava ( mada Meridianu i Unisonu dobro radi) nema potrebe da pravimo. Ako neko bas hoce moze da radi tvrdi DIY sa izradom od PCBa pa nadalje.Ako nema interesenata za ovakav GB ja sam i dalje voljan da nekom platim za uslugu PayPallisanja.Ajmo da razjasnimo nesto .U Unisonu i Meridianu CD rom ne radi u audio modu, vec u atapi modu, i tu postoji korekcija greske . Audio mod kod CD rom-a je nuzno zlo i po meni ne vredi gubiti vreme na takve uredjaje . Ako vec hoces da probas, izvuci SPDIF iz cd roma van racunara , iz media playera pusti muziku, pa vidi da li te zadovoljava kvalitet . Da taj ebay kontroler radi u atapi modu, kostao bi bar jedno 500 600 eur.
Sync Napisano Oktobar 4, 2010 #131 Napisano Oktobar 4, 2010 Andricu sve su to oni mogli procitati...al kao i uvek lepse je ovako.
sir Oliver Napisano Oktobar 4, 2010 Autor #132 Napisano Oktobar 4, 2010 Ajmo da razjasnimo nesto . U Unisonu i Meridianu CD rom ne radi u audio modu, vec u atapi modu, i tu postoji korekcija greske . Audio mod kod CD rom-a je nuzno zlo i po meni ne vredi gubiti vreme na takve uredjaje . Ako vec hoces da probas, izvuci SPDIF iz cd roma van racunara , iz media playera pusti muziku, pa vidi da li te zadovoljava kvalitet . Da taj ebay kontroler radi u atapi modu, kostao bi bar jedno 500 600 eur. Andricu sve su to oni mogli procitati...al kao i uvek lepse je ovako.Unison research radi u SPDIF modu. Digital out na DAC. Upravo ono sto ja hocu da uradim. Sve ste to mogli procitati http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2006/06/01/A-Lossless-Ordinary/p3 ivideti na slici ali ne znam zasto volite ovako.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah