Bogdan08 Napisano %s u %s #2443 Napisano %s u %s (izmenjeno) Jutros sam dopunjavao sistem i vozao se malo i kad se ohladio u hladnjaku falilo deci il dva vode, dosuo ispritiskao crijeva da izbijem vazduh i vozio do skole i tamo vidim da mi se podigao nivo za pola cm i vratio se kako se hladio. E sad cekam da se prohladi kako sam dosao kuci pa da otvorim i da vidim jel fali vode ponovo, a gornje crijevo je kad je vruc pod pritiskom al nekako suplje ko da nema vode u njemu nekako cudno pa ne znam kako bi pojasnio Edit sad sam otvorio cep i culo se tek tek ono css od vakuma. Vratio je vodu tacno 5 6mm do crte koju sam zacrtao a falilo je mozda 70ml Izmenjeno %s u %s od Bogdan08
Zen Mod Napisano %s u %s #2444 Napisano %s u %s treba ti odokativno sat vremena rada motora da izbije sve vazdusne cepove, i onda dopunis nema potrebe da pritiskas creva na kecu, sistem je takav da se automatski odzraci
Bogdan08 Napisano %s u %s #2445 Napisano %s u %s Meni je radio prvi put oko pola sata i drugi pot 20 min voznje da grada i 20 nazad. Najbolje je sat vremena ili bar 45min kontinualno da sve izbaci al to tek kad satavim novi cep
Bogdan08 Napisano pre 3 časa #2446 Napisano pre 3 časa (izmenjeno) Pozdrav svima, cini mi se da je sredjen problem sa cepom. Sad mi gume dosle na red. Ima li neko iskustvo sa westlake gumama, konkretno ove sto sam ja pronasao su z401 all season, za zimu bi rekao da je svaki all season truba, al za sad dok je toplije bi trebalo proci. Internet testovi ih hvale za neku redovnu voznju a tvrde i da su bolje od ling longa. Sto se ostalih budzet opcija tice slabo sta ima u 145 80 i 155 70, ima ozbiljnih markiranih guma al em kosta em necu ga moci voziti toliko dugo da kupim dva seta guma po 30 i kusur hiljada btw koliko bi bilo ok da raste nivo u ekspanzionoj od hladnog pa do paljenja ventilatora, nekih 20tak min voznje. Kod mene raste za 1cm i spusti se kasnije Izmenjeno pre 3 časa od Bogdan08
чика-Брка Napisano pre 1 sat #2447 Napisano pre 1 sat za zimu bi rekao da je svaki all season truba apsolutno netacno. 1 godinu vozio na Micri i 2 godine na Kecu, iskljucivo Linglong Greenmax Allseason. na Micri 185/60 R14, na Kecu 145/70 R13. konkretno, za tebe 145/70 R13 su trenutno 2805,35 komad. bolje nema. kakav wetlake, kakvi testovi, isto su kinezi kao i Linglong, ali je Linglong bolji, provereno. da nisam imao, i vozio, pa ajde, ali Linglong su em dobre gume, em su za nas gologuziju odlicne. https://www.kemoimpex.com/gume/automobili/gume-za-sve-sezone-145-70-r13-71t-greenmax-all-season savetovao bi da se manes, ako je moguce, Zastave. mislim ako ti finansije ikako dozvoljavaju. to savetujem ja, kao bivsi vatreni fan Zastave, i visedecenijski korisnik. evo zasto (moj primer). imao sam 4 Yugica, godiste 88 - 93 i 3 Keca, godiste 74 - 07. sve su to bili drekovi, ne zna se koji gori od kojeg. poslednji, 2007, me je iznenadio kad sam ga kupio. kljuc u bravu i to je to - nekih oko 2 meseca. ali, kad je poceo da me jebe konstantno, vise puta sam hteo da ga odvezem na livadu i zapalim. trenutno imam 2 auta, nisu nesto ali su oba za Zastavu izmislila pojam auto. 1. Suzuki Maruti 800, 2005 godiste. za svakodnevno drndanje majka mara. evo, druga godina kako beogradski putevi nisu uspeli da ga sarane. placen 400e (ne racunam registraciju) za sve sveme ulozeno u njega oko 6-7 crvenih. 2. Punto 1,2 16V, uzeo ga pre oko 10 dana, nije limarijski najbolji, ali pipnes kljuc i to je to. nema cimanja ili drndanja. placen 500e i uradicu ga total. ljubav na prvi pogled. nije preplacen, jer trenutno ne mozes da kupis nazovi dobrog Keca bez min. 800e (toliko se prodaju). poenta - gore pomenuta kola nemaju decacke boljke i gremline kao Kec. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Bogdan08 Napisano pre 1 sat #2448 Napisano pre 1 sat Linglong imalo par ljudi koje znam. Jedan ih kupio na neki citroen noviji sad koji jebes ga ne bi znao. Non stop na zimskim pici za sloveniju cesto i sve ok, dok je recimo bilo i baksuza koji su uzimali iste pa budu krs krseva plastikanerke i defektne. No nikad nisam imao all season pa ne bih da tvrdim bilo sta oko njih, mozda su zaista okej. Samo sam predpostavio kolko je moguce napraviti gumu da bude u rasponu od minus 5 do plus 40 stepeni Zastave ko zastave to je haos svoje vrste, najbolje su realno bile od 88 do 92 dok nije poceo onaj usrani rat, bas dosta skala ima koje su u super stanju naspram ovih iz doba sankcija sto je i moj. Nisam jednom bio u prilici da pogubim svaki zivac i da ga razbijem al kad se smirim i sredim onda picim, samo ja previse trazim da sve bude pravo sredjeno dok bi neki to stanje bili prezadovoljni da imaju, samo na kecu imas dosta prostora da nesto sto nije kriticno za sigurnost improvizujes i da to bude skroz okej dok vec na drugim autima slabo sta moze. Previse toga sam sredio na njemu pa bi mi bilo krivo da ga prodam il bilo sta jos dok traje ova registracija al naravno vec iduce godine ce biti nemoguce to odrzavati sto finansijski sto zbog nedostatka potrebnog, onda punto i vozaj
Zen Mod Napisano pre 1 sat #2449 Napisano pre 1 sat ako si pametno resio da zadrzis keca dok je registracije,m kupi neke polovne gume ako ima da se bira ako nema, onda kupi najjeftinije i nemoj se zajebati da ga jos jednom registrujes
Bogdan08 Napisano pre 1 sat #2450 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) 15 minutes ago, Zen Mod said: i nemoj se zajebati da ga jos jednom registrujes ma od te ljubavi nema nista lakse mi palo to da sredim pa se sluziti jos kolko tolko opet donekle sam upucen u auto i imam dva donora pa deri do mile volje za stosta toga Samo bezveze mi da ponovo kupim gume i bacim pare pa budu krive, a ima potencijala da se vozi makar 110 redovno drumom, masina sredjena da brije do 152 na gps i sat, trap sam utegao sve novo, opet kod toga sta kosta da kosta bitno da sam siguran i ja i drugi. Za polovne gume slaba vajda jer 90 posto je isto krs ko sto imam, nove uzmes puknes 10k i ono krivo i dodje sa 5mm sare a treba biti bar 7mm Bas pucao na 155 70 a linglong imaju samo 145 70, al za stoju opremis citav auto gumama i godinu ce izdrzati Jebo keca, taman sve sto je kriticno sredis i neke stvari jednom uradim i miran dok vozim to, da se kaze i na put neki da odes al onda dodju manzetne poluosovina, ramena i tako to relativno sitno a dovoljno da pogubis sve zivce i pare i das ga na otpad Izmenjeno pre 1 sat od Bogdan08
Zen Mod Napisano pre 37 minuta #2451 Napisano pre 37 minuta 55 minutes ago, Bogdan08 said: al onda dodju manzetne poluosovina, ramena tako
Bogdan08 Napisano pre 33 minuta #2452 Napisano pre 33 minuta (izmenjeno) Bar ti znas to, mnogima ne mozes objasniti to kako se brzo sjebe. Ko meni stari, ja vozio osmicu i dugo mi trajale i manzetne i ramena i sve to sto meni svako malo crkne. Kad sam stavio onu crvenu razvodnu za golfa cvaju svanulo mi, i dalje furam sa njom i trajace jos ihaj Btw jel znas mozda koliko je okej da raste nivo u eksoanzionoj, sad ide 1 cm gore i vrati se, nakon 20min voznje naravno ful radnu dostigne Izmenjeno pre 30 minuta od Bogdan08
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah