Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)

Jutros sam dopunjavao sistem i vozao se malo i kad se ohladio u hladnjaku falilo deci il dva vode, dosuo ispritiskao crijeva da izbijem vazduh i vozio do skole i tamo vidim da mi se podigao nivo za pola cm i vratio se kako se hladio.

E sad cekam da se prohladi kako sam dosao kuci pa da otvorim i da vidim jel fali vode ponovo, a gornje crijevo je kad je vruc pod pritiskom al nekako suplje ko da nema vode u njemu nekako cudno pa ne znam kako bi pojasnio

Edit sad sam otvorio cep i culo se tek tek ono css od vakuma. Vratio je vodu tacno 5 6mm do crte koju sam zacrtao a falilo je mozda 70ml

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano

treba ti odokativno sat vremena rada motora da izbije sve vazdusne cepove, i onda dopunis 

nema potrebe da pritiskas creva na kecu, sistem je takav da se automatski odzraci

Napisano

Meni je radio prvi put oko pola sata i drugi pot 20 min voznje da grada i 20 nazad.

Najbolje je sat vremena ili bar 45min kontinualno da sve izbaci al to tek kad satavim novi cep

Napisano (izmenjeno)

Pozdrav svima,  cini mi se da je sredjen problem sa cepom. Sad mi gume dosle na red.

Ima li neko iskustvo sa westlake gumama, konkretno ove sto sam ja pronasao su z401 all season, za zimu bi rekao da je svaki all season truba, al za sad dok je toplije bi trebalo proci. Internet testovi ih hvale za neku redovnu voznju a tvrde i da su bolje od ling longa. Sto se ostalih budzet opcija tice slabo sta ima u 145 80 i 155 70, ima ozbiljnih markiranih guma al em kosta em necu ga moci voziti toliko dugo da kupim dva seta guma po 30 i kusur hiljada

btw koliko bi bilo ok da raste nivo u ekspanzionoj od hladnog pa do paljenja ventilatora, nekih 20tak min voznje. Kod mene raste za 1cm i spusti se kasnije 

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano

za zimu bi rekao da je svaki all season truba

apsolutno netacno.

1 godinu vozio na Micri i 2 godine na Kecu, iskljucivo Linglong Greenmax Allseason.

na Micri 185/60 R14, na Kecu 145/70 R13. konkretno, za tebe 145/70 R13 su trenutno 2805,35 komad.

bolje nema. kakav wetlake, kakvi testovi, isto su kinezi kao i Linglong, ali je Linglong bolji, provereno.

da nisam imao, i vozio, pa ajde, ali Linglong su em dobre gume, em su za nas gologuziju odlicne.

https://www.kemoimpex.com/gume/automobili/gume-za-sve-sezone-145-70-r13-71t-greenmax-all-season

savetovao bi da se manes, ako je moguce, Zastave.

mislim ako ti finansije ikako dozvoljavaju.

to savetujem ja, kao bivsi vatreni fan Zastave, i visedecenijski korisnik.

evo zasto (moj primer).

imao sam 4 Yugica, godiste 88 - 93 i 3 Keca, godiste 74 - 07.

sve su to bili drekovi, ne zna se koji gori od kojeg.

poslednji, 2007, me je iznenadio kad sam ga kupio.

kljuc u bravu i to je to - nekih oko 2 meseca.

ali, kad je poceo da me jebe konstantno, vise puta sam hteo da ga odvezem na livadu i zapalim.

trenutno imam 2 auta, nisu nesto ali su oba za Zastavu izmislila pojam auto.

1. Suzuki Maruti 800, 2005 godiste. za svakodnevno drndanje majka mara.

evo, druga godina kako beogradski putevi nisu uspeli da ga sarane. placen 400e (ne racunam registraciju)

za sve sveme ulozeno u njega oko 6-7 crvenih.

2. Punto 1,2 16V, uzeo ga pre oko 10 dana, nije limarijski najbolji, ali pipnes kljuc i to je to.

nema cimanja ili drndanja.

placen 500e i uradicu ga total. ljubav na prvi pogled. nije preplacen, jer trenutno ne mozes da kupis nazovi

dobrog Keca bez min. 800e (toliko se prodaju).

poenta - gore pomenuta kola nemaju decacke boljke i gremline kao Kec.

:drinking-2:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...