Bogdan08 Napisano pre 1 sat #2443 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) Jutros sam dopunjavao sistem i vozao se malo i kad se ohladio u hladnjaku falilo deci il dva vode, dosuo ispritiskao crijeva da izbijem vazduh i vozio do skole i tamo vidim da mi se podigao nivo za pola cm i vratio se kako se hladio. E sad cekam da se prohladi kako sam dosao kuci pa da otvorim i da vidim jel fali vode ponovo, a gornje crijevo je kad je vruc pod pritiskom al nekako suplje ko da nema vode u njemu nekako cudno pa ne znam kako bi pojasnio Edit sad sam otvorio cep i culo se tek tek ono css od vakuma. Vratio je vodu tacno 5 6mm do crte koju sam zacrtao a falilo je mozda 70ml Izmenjeno pre 1 sat od Bogdan08
Zen Mod Napisano pre 1 sat #2444 Napisano pre 1 sat treba ti odokativno sat vremena rada motora da izbije sve vazdusne cepove, i onda dopunis nema potrebe da pritiskas creva na kecu, sistem je takav da se automatski odzraci
Bogdan08 Napisano pre 58 minuta #2445 Napisano pre 58 minuta Meni je radio prvi put oko pola sata i drugi pot 20 min voznje da grada i 20 nazad. Najbolje je sat vremena ili bar 45min kontinualno da sve izbaci al to tek kad satavim novi cep
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah