Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

batali kuckanje ..... to montaza ide presom, a ne navlacenjem preko navoja na poluosovini

ako su pertlovana kucista, batali remont; jedino ako nadjes stari tip sa segerom, to remontuj

ako nemas presu, moze namenski vijčani alat, ali to mora biti opasan kvalitet - i korektan precnik i materijal

Napisano (izmenjeno)
14 minutes ago, Zen Mod said:

batali kuckanje ..... to montaza ide presom, a ne navlacenjem preko navoja na poluosovini

ako su pertlovana kucista, batali remont; jedino ako nadjes stari tip sa segerom, to remontuj

ako nemas presu, moze namenski vijčani alat, ali to mora biti opasan kvalitet - i korektan precnik i materijal

Za presu bi morao skidati taj rukavac sa amorta a sarafi zapekli ubij Boze.

Sam nnavoj je manji od onog kraja na koji ide lezaj, a lezaj kad sam kuckao nije nesto tesko a ni lako naisao. 

Najvise se bojim da kad stegnem momacki da ne sjebem strukturu osovine rukavca, onda sam donji. Za lezaj znam da si pominjao da ne moze crci od pretezanja

Mrka kapa od starog tipa jer ga nema ni na oglasima a na jednom kecu kojem mogu prici vidim da ima stepenik za dobos pa nemam fajde od toga

Screenshot_20260529_212136_KupujemProdajem.jpg

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano

onda stegni momacki da navuces lezaje da nema lufta, popusti/odvrni maticu i proveri navoj

kontam bice navoj OK, vrati maticu nazad i stegni kilokljucem na meru

pre stezanja podmazi navoj obavezno

Napisano
2 minutes ago, Zen Mod said:

onda stegni momacki da navuces lezaje da nema lufta, popusti/odvrni maticu i proveri navoj

kontam bice navoj OK, vrati maticu nazad i stegni kilokljucem na meru

pre stezanja podmazi navoj obavezno

Navoj podmazo prvi put

To sam vec odradio, navoj osto citav. Onda kad sam odvrnuo pa stegao kilo kljucem i ostao luft ko i ranije 

Jedino da ga zavrnem trajno momacki i osiguram. 

Napisano
8 minutes ago, Zen Mod said:

onda tako

jedna strana uradjena, lezaj fino kotrlja. Sasiju ukriviti kakva je vrljava od stezanja.

Izvini sto pisem svako malo, ovo auto je tolko nejasno i defektno da je to katastrofa. A za dosta stvari opet ne mogu biti siguran a kad sjebem onda je kasno. Ko da ga je corav sklapao

Napisano

ne znam brate, bolje da si apenca kupio
jes da bi trosio vise od keca, ali manje bi te kostalo  :smesna: 

Napisano

Bas vala

Imao matika sa kolibrijevom masinom. Trosio ko tenak a rezervar truleks od stajanja pa svaki treci dan skidaj karb i cisti. 

Ekstra izgledao estetski, jedino mi bilo zao sto je busen izduv a lose odradjeno pa se derao ko lud i brzo sjebavao klipove. Od prvog dana kad je nov kupljen imao problem zadnju kocnicu.

Platine na slici ne mogu da vidim kolko sam ih puta morao stelovati ili kupovati nove

Ja cega god se vatim krive felne i kocnice vrljave:default_neshvata:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...