Jump to content

Teflon zica AWG 22 za ozicenja pojacala

Preporučeni Komentari

Napisano
30 minutes ago, SHAVIJA said:

aj samo reci sa ti lepse Parafeed ili Ultrapath?

pa nije bas da su stvari za poredjenje

parafeed je vrsta aranzmana loadinga izlazne cevi i translacije zvucnika kao loadinga za anodu, a parafeed je aranzman decouplinga, efektivan nacin izbegavanja degeneracije izlazne triode.... i jos par efekata

Napisano

2x si napiso parafeed...msm ako si npr dosao do pola i sad bi da odlucis sta bi implementiro ...sta bi. Ako mi OT radi na granici zasicenja, dobar al mali...akmo bi ga prearanzirao u serijsku vezu dobio bi pozeljan nacin rada s tim OT(parafeed), koji je sada vezan ko Ulltrapath, tj sa novim vrdnostima kondova ko zna sta je ali je u originalu UPath. Drugo resenje je smanjiti struju na 12-15mA sto je kontraproduktivno...i greota za VT-25 (cuj mene pricam ko da znam o cemu pricam...jos sam veci baron od Barona J Trampa no sto sam bio)
Suma sumarum je tako blizu a tako daleko...osecam ga tu je, samo dal da presecem crvenu ili zelenu zicu...

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

parafeed je vrsta aranzmana loadinga izlazne cevi i translacije zvucnika kao loadinga za anodu, a parafeed   Ultrapath je aranzman decouplinga, efektivan nacin izbegavanja degeneracije izlazne triode.... i jos par efekata

ispravljeno

Napisano
1 hour ago, SHAVIJA said:

samo dal da presecem crvenu ili zelenu zicu...

a plava je garant

ene, ako je OPT u rezimu da ne moze vise da dise, onda nema druge do parafeed

al to onda znaci dooobar choke i dooobar vezni kond

eto gde moz da uturis Ducati ili Icar motor run, a da isti obrise pod sa kojejakvim boutique kerefekama

Napisano

jOS UVEK TURATE TE MOTOR RUNOVE U POJACALA? PA NE MERE BUDE BOLJI OD mUNDORF tUBE ,kAISEI AN, sILMICA mUSE gOLDENtUNE n.FKZ ITD A JOS SU POVELIKI I IMA ARC-UJU DO eTERNIJE I NAZAD

Napisano
46 minutes ago, SHAVIJA said:

jOS UVEK TURATE TE MOTOR RUNOVE U POJACALA?

ima se, moze se

:smesna: 

Napisano (izmenjeno)

decko voli da se igra, pa to ti je :shinymj5:

ovo je okvirna shema preampa

ne znam da li je ultrapath kond sada u funkciji, nakon sto je stavljen 100uF bypass kond u katodi

Screenshot 2026-08-14 100957.png

Izmenjeno od neskor
Napisano (izmenjeno)

Zašto nikad ne stave 470k -1M od tačke 2 potenciometra (ulaz, grid) do GND pitam se? 

Izmenjeno od NIXIE
  • Kreiraj novo...