Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
pre 6 minuta, Beli_Ninja reče

šta tu od Beyma valja?

E, tu ti brate ja ne mogu pomoći, i ja osluškojem šta "velika raja" kaže pa se po tome ravnam :default_drugarstvo:.

Napisano

zavisi od kriterijuma .... recimo m eni je odmah zapalo u oci da je Mms prakticno za 50% veci

SM115N je dobar zato sto je redak zvucnik danas koji mozes nazvati dovoljno osetljivim (ne mislim na SPL/W/m) da ga iskoristi i za 2way, kao recimo VoT

77gr Mms se retko danas nalazi, sem kod Sonido, koji pravi old school na moderan nacin

Napisano

Voice of Theatre; po brandu je Altec u pitanju, ali u sirem smislu predstavlja sve sto je korisceno za ozvucenje movie theatre nekad davno, kad je iverica i sper bio jeftin, a watti skupi

Klangton, kod rusa Lomo, onda Altec, RCA, WE......... kod nas Iskra

Napisano (izmenjeno)

Što se tiče pravljenja kutija, ako Bog da nakon što iskujemo Đurđevke (možda nekad kasnije od Sonido drivera) od Visatona, Iskri, nekih super visokotonaca i špere, jedino bi me zanimalo da zaokružim priču sa nečim što će vrlo dobro reproducirati Rock, Metal, Hip-Hop, i slično. Imate li neku preporuku po tom pitanju? Ako je bilo rasprava o ovoj temi ja sa izvinjavam što ponovo pokrećem ali ja nisam našao ništa konkretno po ovom pitanju :drinks:.

Izmenjeno od LightMatic
Napisano
pre 6 minuta, LightMatic reče

jedino bi me zanimalo da zaokružim priču sa nečim što će vrlo dobro reproducirati Rock, Metal, Hip-Hop, itd.. Imate li neku preporuku po tom pitanju?

WWW.PLAYER.RS

15-inch (380mm) 2-way Floorstanding Studio Monitor LoudspeakerFor many years, iconic JBL loudspeakers have perfected the definition of luxury audio. The 4367 is no exception. The 2-way

Evo na ovome sam ima priliku da slušam hip-hop, tehno i slično... Usro sam se kao grlica:default_4chsmu1:

Napisano
pre 29 minuta, Mikorist reče

Usro sam se kao grlica:default_4chsmu1:

I ja, kad sam ugledao cijenu :crying:. Da imam ove pare, pitao bi' pošto je Mostar.

Napisano

Tesko se nadje 2216Nd-1 izgleda da je napravljen samo za 4367

Mislim za novo! ranije se moglo, mozda da su napravili jednu kolicinu i to je to.

Ali moze se koristiti i 2216Nd sa D2430K aktivno i bice M2 koji je jos bolji. 

A za ove druge predloge nije to vise Jbl...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...