Bogdan08 Napisano Juče u 09:14 Autor #177 Napisano Juče u 09:14 (izmenjeno) A to da po klasi, jedino sto je jako pristupacan za rad. Al ja mislio kako sam je doveo u red, zaista nikad sem jedne kasete nije guzvao, brzinu drzi okej, i zasita nisam imao nekih mana da vidim zadnji period a naucio i kako funkcionise, ne bi ja foliro, zaista mi se cini da ovo moze da proradi kako valja. Al da ga ne falimo jer ce se pokvariti Izmenjeno Juče u 09:26 od Bogdan08
Bogdan08 Napisano pre 43 minuta Autor #178 Napisano pre 43 minuta (izmenjeno) Evo malog pomaka u popravci. Stvaljeni novi t506 u oba kanala bc557B. Napon je sada na oba 12.7 8 volta. Na kolektoru imam 24.7 ulaz a na bazi je drop na 23.9 Onda osposobim drugi donor da fercera i pustim sa njime kasete i nema onog malko tunel efekta i jaci bas u drugom kanalu. A naponi sa t506 opet isti sto lokalizuje kvar na pb rec ploci sto se napona tice. Ono sto sam odma skontao kad sam ugradio novi mainboard prosle godine jeste da je desni bio bogatiji u basu a levom je falilo pomalo. Pratio brojeve tacaka sa seme i pojacavao vodove bakarnim zicama al jok. Snimanje je solidno na drugom deku ali su elektroliti stari, pa sam bias za Fe smanjio dosta na momu deku te je podnosljivije ali i dalje taj mid boost postoji. Metode su mi bas haoticne al jbga, ne da mi mira dok ne skontam sta je a da ne mecem novi mainboard. Sem ako nije nesto falicno bilo iz fabrike do ploce ko ploce pa da se gubi signal i za play i rec, na pause i rec svira okej Izmenjeno pre 31 minuta od Bogdan08
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah