Leonardo Napisano %s u %s #111 Napisano %s u %s Sad može i neki "švajser" da se istakne AI videom kako je našvajsovao novo PASS-MATER pojačalo, i kako opušteno pijucka viskić sa gospodinom Nelsonom u stenovitim planinama, a nije mrdno iz Murtenice. Aj ti znaj šta je istina! Untisumpor!
Mikorist Napisano %s u %s Autor #112 Napisano %s u %s pre 8 minuta, Leonardo reče Sad može i neki "švajser" da se istakne AI videom kako je našvajsovao novo PASS-MATER pojačalo, i kako opušteno pijucka viskić sa gospodinom Nelsonom u stenovitim planinama, a nije mrdno iz Murtenice. Aj ti znaj šta je istina! Untisumpor! To i rade. Trenutno u drugim oblastima ali je suština ista. Vidi se lako šta je istina ako kinez prodaje nama ovde. Potpuno sulude stvari generišu............ Msm izlazi mi reklama gde pravoslavni pop sa hrvatskim akcentom prodaje kineski čaj
Leonardo Napisano %s u %s #114 Napisano %s u %s Video sam i taj surogat Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano %s u %s Autor #115 Napisano %s u %s AI vokali + AI muzika = kompletno generisani...dosegli top liste...13M pregleda (2 meseca) Rick Beato je kritikovao neke sa 2M - ovo je prešišalo sve
Mikorist Napisano %s u %s Autor #116 Napisano %s u %s pre 5 časa, Leonardo reče Video sam i taj surogat Evo ga ovaj AI pop
zerowaf Napisano %s u %s #117 Napisano %s u %s pre 6 časa, Mikorist reče ja napisao knjigu testa radi... oko 20 strana ...može opušteno. Ubrzava proces bar 20 puta naravno zavisi ko pravi input koletivrijeditkovrijediletitkoneletinevrijedi Koga briga kako je neko nešto napisao. Joj Mika, znam da nije tako kao što reći, ali napravio si centaršut godine i propustiti ovakvu priliku bi bio grijeh! Pajz sad volej......ne čekaj....evo ide..... ................................. Znači, napisao si više knjiga nego što si ih pročitao, ha?
Mikorist Napisano %s u %s Autor #119 Napisano %s u %s pre 13 minuta, zerowaf reče Znači, napisao si više knjiga nego što si ih pročitao, ha? Ma jok, pročitao sam ih taman toliko da znam šta ne vredi pisati. zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah