Mikorist Napisano Avgust 9 #23 Napisano Avgust 9 pre 21 časa, vbraca reče Fischer Pumpa ručna sa manometrom - Okov - Beograd, Srbija OKOV.RS Manometar: da, Kategorija: Pumpe, Pritisak: 8 bar Kod njih imate pravo na reklamaciju. I ove su iz germanije 100% https://www.mediamarkt.de/de/product/_fischer-85586-stand-pumpe-fusspumpe-farblich-sortiert-1998131.html
Zen Mod Napisano Avgust 9 #24 Napisano Avgust 9 ima'l neka pumpa sa ugradjenim bacacem za molotovljeve? pitam za druga ........ Mikorist, LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 2
Leonardo Napisano Avgust 9 Autor #25 Napisano Avgust 9 Pozdrav za vatrenog druga, bolje da pripazi na bubrege i pevalicu. Prave ljudi svašta pa i lanser za T-majice koji bi mogao poslužiti. Professional Gift Gun T-shirt Cannon Mini Tshirt Launcher For Sport Event Concert Dj Party Music Festival Stage Indoor Stadiums - Buy T Shirt Cannon gift Gun t-shirt Shooter t-shirt Gun gift Gun T-shirt Cannon mini Tshirt Launcher launcher For Sport Event Concert Dj Party Music Festival Stage Indoor Stadiums dj Launcher dj Party T Shirt Gun party Gun air Pressure Pvc Tee Shirt Launcher air Powered T-shirt Launcher pistol Gun cash Canon Money Gun wireless Confetti Shot shooter Gun t Shirt Gun Launcher delifx Product on Alibaba.com WWW.ALIBABA.COM Professional Gift Gun T-shirt Cannon Mini Tshirt Launcher For Sport Event Concert Dj Party Music Festival Stage Indoor Stadiums - Buy T Shirt Cannon gift Gun t-shirt Shooter t-shirt Gun gift Gun T-shirt Cannon mini Tshirt Launcher launcher For Sport Event Concert Dj Party Music Festival Stage Indoor Stadiums dj Launcher dj Party T Shirt Gun party Gun air Pressure Pvc Tee...
ManicP Napisano Avgust 9 #27 Napisano Avgust 9 7 hours ago, Leonardo said: Da, uradio sam domaći i pregledao dostupne pumpe na tržištu. Juče sam na KP poslao poruku jednom prodavcu iz Banje Koviljače, koji ima lepe robe po razumnoj ceni, a ima pumpu koju je ManicP predložio. Navedeno je, da je Product Aus Detschland. Cenovno je prihvatljiva. Okušaću sreću sa njom. Samo nežnije sa onom pipicom što ide na ventil i radiće to Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Avgust 11 Autor #29 Napisano Avgust 11 (izmenjeno) Stigla pumpa iz Banje Koviljače. Zaista je XL, drugim rečima do sada nisam video veću ručnu pumpu. Na prvo gledanje deluje vrlo kvalitetno, a rad ćemo isprobati malo kasnije. Ima uputstvo za upotrebu i 3 Jahre Garantie Izmenjeno Avgust 11 od Leonardo aaa zmaju!, Vix and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 2
Mikorist Napisano Avgust 11 #32 Napisano Avgust 11 pre 11 minuta, Leonardo reče do sada nisam video veću ručnu pumpu. da baš je ogromna. podseća na TNT handle Vix je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Avgust 11 Autor #33 Napisano Avgust 11 (izmenjeno) RADI! To Švabo kad napravi nema šta da se zameri. 💪🖖👍 🚴♂️🚵♂️🚵♀️🚴♂️🚴♂️🚴♂️🚴♂️ Paziću je, maziću je i zvaću je... Pumpička Izmenjeno Avgust 11 od Leonardo Vix je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Avgust 11 #34 Napisano Avgust 11 46 minutes ago, Leonardo said: Stigla pumpa iz Banje Koviljače. Zaista je XL, drugim rečima do sada nisam video veću ručnu pumpu. Na prvo gledanje deluje vrlo kvalitetno, a rad ćemo isprobati malo kasnije. Ima uputstvo za upotrebu i 3 Jahre Garantie Dobro je, crveno na 8 ali je mozes vrtiti do 11 Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Pchelac Napisano Avgust 11 #36 Napisano Avgust 11 Ja nemam pumpu, ali mi se svidja naslov !!!😃 Vix je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Avgust 11 #37 Napisano Avgust 11 sta te briga, ti mozes da ispeces punjpu Pchelac je reagovao/la na ovo 1
ManicP Napisano Avgust 11 #38 Napisano Avgust 11 5 hours ago, Leonardo said: ManicP, još jednom Hvala za preporuku Odlično, to je kvalitetnija pipa, za presta i šreder ventil. Kada metneš na jedan ako drugi ne zatvori i šišti, ili metneš prst na rupu ili jače stisneš pumpneš, odragovaće ventil u pipi. Ko bog, ja sam na jednoj baš taku namontirao. Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano Avgust 11 #39 Napisano Avgust 11 Ap evo i ja da pokazem moju pumpu. Rucna najjeftinija iz supermarketa. Za sada zavrsava posao. Jedino me ona pipa nervira, kod decjih bajsova su mali tockovi, pa je problem da se uglavi, koristim adapter-crevo... Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano Avgust 13 #40 Napisano Avgust 13 Mozda sada nece puno znaciti, ali eto, bio do prodavnice, pa bacio pogled na pumpe i cene, pa rekoh da podelim. Ova nozna bas skupa a izgleda jeftino... Leonardo je reagovao/la na ovo 1
aaa zmaju! Napisano Avgust 13 #41 Napisano Avgust 13 Kome treba nožna ova od pokojnog Fadipa je dobra https://www.kupujemprodajem.com/alati-i-orudja/pneumatski-alat-i-kompresori/pumpa-nozna-sa-manometrom-fadip/oglas/72989276?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah