Mikorist Napisano Decembar 16, 2024 #89 Napisano Decembar 16, 2024 Evo dokle sam ja stigao: Ne vredi. Iako za te NE5532 uglavom ovi novokomponovani "stručnjaci" na polju Fifi kažu da su šoder, ja mećem. Boli me briga više šta kažu...ako mi se svidi na uvo ostaje tu. p.s. Bar su 300% orginal. LightMatic and Doktor je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano Januar 17 #90 Napisano Januar 17 Stvio sam sad P089ZB i na Dell Micro i na Mikrotik ruter (za svaki isprvljač posebno) - jedino ima treća žica za start i sense - bez nje ne radi PC. Odma se čuje i vidi razlika kako PC radi . Ajde to, ali da ne poveruješ da imam bolji ping i upload/download i striming.
Mikorist Napisano Januar 17 #92 Napisano Januar 17 pre 18 minuta, asimze reče A muzika, mjenja se? I muzika i video na bolje.
Mikorist Napisano Januar 18 #93 Napisano Januar 18 Sve što više (na)dodaješ ovih filtera šuma to sve zjedno sve više (zv)vuče na analogni zvuk. Ima na sve da ih stavim. I na aparat za brijanje . asimze je reagovao/la na ovo 1
Brijac Napisano Januar 18 #94 Napisano Januar 18 Kod mene je svugde po kuci, negde 089 negde amy, osim na aparatu za brijanje xD Odlicna spravica. asimze je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 18 #95 Napisano Januar 18 da.... Inače n Dell-u su ove boje žica Plava je PLUS - IN Bela je GND - IN Posle toga onaj deo gde se utačinje iz PO89ZB Plava je PLUS - OUT Bel je GND - OUT Crna ide na crnu . Ako se ne poveže neće da se startuje PC.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah