Ја sam sam Napisano Januar 29, 2010 #2 Napisano Januar 29, 2010 Видим даћу морати да купујем нови хард диск стоН_Колд
Andrija Napisano Januar 29, 2010 #4 Napisano Januar 29, 2010 Hvala puno, momci, na linkovima. Šta reći osim: pravo blago!Već su upisani u "favorites".
dj.nik Napisano Januar 29, 2010 #5 Napisano Januar 29, 2010 Ne si gajim mp3, izuzetak je 'Grumpy' odakle svakog meseca skinem njegovu kompilaciju "This Month's Car-Stereo Album" - za u auto. Lep izbor muzike. Uzivajte!http://grumpyscorner.blogspot.com/
Zen Mod Napisano Januar 29, 2010 Autor #6 Napisano Januar 29, 2010 mp3 - daleko bilo :buehehe:takovi blogovi se i ne smeju pominjati
Ја sam sam Napisano Januar 29, 2010 #7 Napisano Januar 29, 2010 takovi blogovi se i ne smeju pominjati Што?стоН_Колд
dj.nik Napisano Januar 29, 2010 #9 Napisano Januar 29, 2010 Видим даћу морати да купујем нови хард диск стоН_КолдO'ma idi na Terabajte! Al' nemo' da brines, koleza Palamudin ce daje popus' - obec'o je :blush:Jedan od najposecenijih blogova za koje znam:http://intotherhythm.blogspot.com/
Ја sam sam Napisano Januar 29, 2010 #10 Napisano Januar 29, 2010 O'ma idi na Terabajte! Al' nemo' da brines, koleza Palamudin ce daje popus' - obec'o je Cве више размишљам о " ССД-у", мислим да полако али сигурно " ХД-ови" иду у историју!А колегу ћу да појурим за неку МБ АМ3.стоН_Колд
zerowaf Napisano Januar 29, 2010 #11 Napisano Januar 29, 2010 pa - mp3 To je taboo! Pravi audiofool ne sluša ništa osim Chesky,Deutsche Grammophon,Kirkelig Kulturverksted, Opus 3, Proprius, Verve, Blue Note i sl. Kad na nekom forumu spomeneš izdavača koji nema auru high end snimki postaješ meta optužbi da tvoj sistem ništa ne valja ili da si u najmanju ruku gluh k'o top i da, naravno, pojma nemaš o muzici!
Zen Mod Napisano Januar 29, 2010 Autor #12 Napisano Januar 29, 2010 sreca nismo audiofili ;ajd sad - ja jesam prvenstveno muzikofil ..... ne smeta mi nista slusati - ukljucujuci tu i SW radio ..... ali mi se mp3 gadi .VBR MP3 zna da zvuci dovoljno dobro , narocito za auto ....... al' sve je pitanje navike .
stein Napisano Januar 29, 2010 #13 Napisano Januar 29, 2010 Blog: 4+ (od 5)MP3: za uređaje/sistem do 100€ , za sve preko toga,
zerowaf Napisano Januar 29, 2010 #14 Napisano Januar 29, 2010 sreca nismo audiofili ;ajd sad - ja jesam prvenstveno muzikofil ..... ne smeta mi nista slusati - ukljucujuci tu i SW radio ..... ali mi se mp3 gadi .VBR MP3 zna da zvuci dovoljno dobro , narocito za auto ....... al' sve je pitanje navike .Kad je neka meni draga stvar volim ju čuti bilo kad i bilo kako, dakle razumijem i podržavam! Blog: 4+ (od 5)MP3: za uređaje/sistem do 100€ , za sve preko toga, Isto kao i prethodni odgovor! Dakako da se što je sistem bolji sve jasnije čuje razlika. Nekad je mp3 potpuno neslušljiv na dobrom sistemu, dok se na boomboxu čuje...hm, jednako kao i neki dobar snimak.
Mikorist Napisano Januar 30, 2010 #15 Napisano Januar 30, 2010 Hvala puno, momci, na linkovima. Šta reći osim: pravo blago!Već su upisani u "favorites". http://diyaudiors.blogspot.com/ Šta reći osim: pravo blago!
crni. Napisano Januar 30, 2010 #16 Napisano Januar 30, 2010 pa vi stvarno niste normalni, gde nadjoste ove linkovesta ja sad da radim ne znam, sve ovo sa muzikom je opste ludilo i da bi mu stao na put ja sam smislio jednu stvar: pravim kolekciju 1000 najboljih albuma. naravno po mom ukusu. znaci, sve sto mi se izuzetno svidja, a to je 80%+ jednog albuma stavljam u jedan folder, ono sto nije lose, cuvam i slusam jedno vreme pa obrisem, a ono sto nije po mom ukusu odmah posle jednog slusanja obrisem. za dva-tri meseca od kad sam to odlucio u omiljenom folderu se naslo 30ak albuma. znaci, imacu sta da radim dugo vremena.a inace, imam stotinak narezanih dvdova prepunih losslessafilmove cuvam toliko dok ih ne odgledam i odmah potom idu u korpu.sve drugo mi je stvaranje nepotrebne zavisnostii jos uvek godisnje kupim nekoliko originalau kolima nemam muziku pa mp3 godinama nisam slusao iako i tu imam dosta narezanih diskova
Zen Mod Napisano Januar 30, 2010 Autor #17 Napisano Januar 30, 2010 http://diyaudiors.blogspot.com/ Šta reći osim: pravo blago!
dj.nik Napisano Januar 30, 2010 #18 Napisano Januar 30, 2010 sta ja sad da radim Tera(j)ba(j)to ! http://bloomysunday.blogspot.com/
crni. Napisano Januar 30, 2010 #19 Napisano Januar 30, 2010 Tera(j)ba(j)to ! http://bloomysunday.blogspot.com/ nema druge nego da teram...nego, gde bi mogao da kupim povoljno neki eksterni hard od bar 1tbkol'ko vidim po netu nesto nema ispod 100 jevropljana, a meni se ne daje toliko ajde palamudine, javi se...kazu da si ti prava adresa. ------------------------------------------------------------- Хоћеш Бр. тел. да га назовеш? кајзеР_Созе
Zen Mod Napisano Januar 30, 2010 Autor #20 Napisano Januar 30, 2010 a jok - palamoodin ne cita vorume , otkad se bacio u biz :buehehe:
Ја sam sam Napisano Januar 30, 2010 #21 Napisano Januar 30, 2010 a jok - palamoodin ne cita vorume , otkad se bacio u biz :buehehe:Колега је у екстремним проблемима, јавиће се он !!кајзеР_Созе
palamudin Napisano Januar 30, 2010 #22 Napisano Januar 30, 2010 cita koleza cita.... samo koleza u frku malo ali reshice se sve .....Sta vam treba od hardvareta dobri ljudi ?Edit: vidoh, trenutno nazhalost nema 1TB ispod 100E tachnije 10000dinara.... ima kod grapola za manje al nema na stanju. Ima 750gb za 55+pdv to mu dodje 65E sto je ok cena (ja mislim)Sta ce ti am3 deda? pashu svi am3 procesori i na am2 ploche ... jedino ako osh dd3... ako ti ne smeta ddr2 imam extra plochu a cena je prava sitnica u pitanju je 790chipsetE da... ako nekom treba platforma za igranje (za decu naravno ) zidam neku makinicu kao template... ne izlazi preko 200E za komplet mashinu a gura sve... cisto da vas deca ne vuku za rukav...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah