zocky Napisano Januar 21, 2022 Autor #23 Napisano Januar 21, 2022 Sve je zaliveno, kućište je od aluminijuma, ovi kondovi su pažljivo otkopani, Sizifov posao... vladd je reagovao/la na ovo 1
zocky Napisano Januar 21, 2022 Autor #24 Napisano Januar 21, 2022 Evo nekolio fotografija plovila: vladd, Beli_Ninja and shonne je reagovao/la na ovo 1 1 1
zocky Napisano Januar 21, 2022 Autor #25 Napisano Januar 21, 2022 shonne, Beli_Ninja, NIXIE and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 2 2 1
zerowaf Napisano Januar 21, 2022 #26 Napisano Januar 21, 2022 DIY forum: - Ja sam promjenio kondove u napajanju! - A ja sam stavio bypass PIO preko njih! - Ja sam napravio pojacalo! - Moj DAC svira! . . . -Moj frend je napravio brod i s njim kao Magelan plovi godinama na otvorenom moru zajedno sa cijelom familijom. Muk! vladd and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1 1
vladd Napisano Januar 21, 2022 #27 Napisano Januar 21, 2022 Treba snage za san o kapetanu bele ladje! zerowaf je reagovao/la na ovo 1
vladd Napisano Januar 21, 2022 #28 Napisano Januar 21, 2022 46 minutes ago, zocky said: Sve je zaliveno, kućište je od aluminijuma, ovi kondovi su pažljivo otkopani, Sizifov posao... Jasno je i vidljivo da je zaliveno, ali nakon otkopavanja je kompromitovana stampa, silikon zna da se odlepi i pravi gap. Takav budz bi zahtevao, par zica u teflonu, lemljenje na stampu na mesta kondova, izvlacenje napolje, sto kraci vod, i zalivanje dvokomponentnim silikonom. Spolja kondovi cvrsto fiksirani(da ne pootpadaju od drndanja), lemna mesta premackana silikonom, da bude manje posla oko ljustenja pri ponovnoj zameni. zocky je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Januar 21, 2022 #29 Napisano Januar 21, 2022 lelelele, ludilo. Ostao sam bez txt-a SVAKA CAST!!!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah