Jump to content

Aleks

Moderator
 • Broj sadržaja

  6702
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  90

Poslednji trofej

Aleks je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

5 Pratilaca

O Aleks

 • Rođendan 10/28/1981

Metode kontakta

 • Website URL
  http://webmajstor.biz

Informacije Profila

 • Pol:
  Nebitno
 • Lokacija:
  NI/PN
 • Interesovanja:
  diyaudio, fishing & tazze chwartzee
 • Zemlja:
  Yugoslavia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aleks's Achievements

 1. @shonne Ma man se Noloa on je već dijamantski zlatan smaragd naš, nego video si tugu juče. Šta predviđaš, ko će da zameni Solskjaera: - Konte - Zidan - Neće niko, Oleta će ostave da nam kida živce.
 2. Aleks

  Skener... WTF?

  https://www.ctshop.rs/canon-canoscan-lide-300-flatbed-skener-color-cis-2400dpi-a4.html https://www.ctshop.rs/epson-perfection-v600-skener-a4-photo.html
 3. Reko sam neću da budem dosadan - eloks u crno (10-15% bolja disipacija toplote), bakarni flah da spregneš, ima da bude bomba. Nemaš majanje da crtaš nove PCBs, itd.... E lepo je da se nabave Fisher hladnjaci, ali mene premnogo nervira kada nešto ne mogu da odem u prodavnicu da kupim (ili poručim online add to cat, checkout), nego dovijanja na ovaj ili onaj način.... Pretrpošle godine sam maja meseca poručio 2 visaton visoka preko Dayensa, stigli su u januaru kod mene. Bayo moy Dizestr.
 4. Ali ti ćeš pre da gledaš u datasheetove nego da budeš miran tako što ćeš spregnuti hladnjake. Genijalno! BTW džaba si ih upario ako si ih ostavio na različitim temperaturama - unutar jednog kvadranta. Ne bih ni morao da gledam u datasheetove... dovoljno bi mi bilo da znam da mi nisu svi izlazni u jednom kvadrantu u toplotnom ekvilibrijumu - pa da nemam mira i da znam da nije to to. Gle, sasvim je moguće da se neće ništa desiti, ali ajde ako praviš pojačalo od skoro 5 cifri eura u orginalu, onda ovakve sitnice... barem po meni neoprostivo. Šta znam. Možda i nebitno e, izvini neću više da smaram
 5. Uh, itekako je bitno. Pre pitanja si napisao i zašto. Šta se desi ako ti 3 para izlaznih imaju jednu temperaturu, a 2 para iste strane drugu? Ne gledaj Bokijev primer, tu je cela četvrtka (6 parova jednog kvadranta) na istoj površini.
 6. Pa to te pitam - toplotna sprega između tročetvrtke i jednočetvrtke šta je, osim dve šipkice, koje su inače za poklopac?
 7. A sprega ti ostaje dve alu šipke 10x10mm? Samo pitam.
 8. Ja bih to eloksirao u crno, dodao bakarnu ploču, i da pevaaaaa... i da kuća peva i da igraš i da gledaš u asfalt i Zoran precednik da je živ i zdrav i da peva... Edit: Zašto bakarnu ploču, ako si već odlučio da nećeš? Zato što vidim da ti je hladnjak iz dva dela, spregnuto koliko vidim samo sa dve 10x10mm prečage... Sve i da postoji neki var između dva dela hladnjaka, opet bih spregnuo to.
×
×
 • Kreiraj novo...