predragm Napisano Februar 15, 2022 #3191 Napisano Februar 15, 2022 Odgledao večeras na 3. kanalu sjajan film "Moja generacija". Većina sigurno može da ga gleda vraćanjem u nazad. Za moju generaciju kao vremeplov, odlično urađen. Narator i producent je Majkl Kejn, mizika iz šezdesetih. Mesto radnje London 60.-ih, glavni likovi su iz nove generacije radničke klase koja je rešila da raskine sa klišeima da menjaju svet. Uživao sam, topla preporuka. mrcelavi je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Februar 20, 2022 #3193 Napisano Februar 20, 2022 ^ Moj glas ide definitivno za Florence P. Odlicna u The Little Drummer Girl, kao i u Black Widow. Anna TJ mi je iritantna, ali je bila odlicna u " Last Night in Soho ". Pratimo . . . Mikorist je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Februar 20, 2022 #3194 Napisano Februar 20, 2022 Ova prva je 'dobra', ova druga me plasi 😁😛🙏 Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Februar 20, 2022 #3195 Napisano Februar 20, 2022 Inače princeza Irulan uopšte nije naivna po knjizi...što kažu ameri i ona je bad ass - zna da se bori - što je opet zasluga Bene Gesserit obuke shonne je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Februar 22, 2022 #3196 Napisano Februar 22, 2022 Dobar, svidja mi se...ali bre mnogo BOLESTAN 😁😂💪
Zen Mod Napisano Februar 22, 2022 #3197 Napisano Februar 22, 2022 On 2/20/2022 at 10:19 AM, Miko said: Inače princeza Irulan uopšte nije naivna po knjizi...što kažu ameri i ona je bad ass - zna da se bori - što je opet zasluga Bene Gesserit obuke niko tu nema a da nije Bad Ass 35 minutes ago, shonne said: Dobar, svidja mi se...ali bre mnogo BOLESTAN 😁😂💪 jes vala skinuo odmak, pogledao par trenutaka (nesam izdrzao) i obrisao od filmova , samo romanse dolaze u obzir u zadnje vreme ono - lepotica i zver i te stvari ....
shonne Napisano Februar 22, 2022 #3198 Napisano Februar 22, 2022 10 minutes ago, Zen Mod said: jes vala skinuo odmak, pogledao par trenutaka (nesam izdrzao) i obrisao od filmova , samo romanse dolaze u obzir u zadnje vreme ono - lepotica i zver i te stvari .... Strasno kad se odraste na kaubojci i indijanci i napravi prelaz na lepoticu i zver 😁😂💪🙏
Doktor Napisano Februar 22, 2022 #3199 Napisano Februar 22, 2022 Pre par dana progledao na HBO GO poslednji Klintov film : Cry Macho - ne zelim da dajem kritike, ali ima ona narodna "sviraj, sviraj frulu, pa za pojas zadeni". Blondie bi trebalo da se i definitivno penzionise u svetu filmske umetnosti i ostane nam u lepom secanju. Vrlo je moguce da ga rad odrzava zivim i kol'ko-tol'ko vitalnim. Ali . . . . . Samo za hard core fanove Istvuda za pogledati jedared. I to kada ono bas nemate sta pametnije da radite.
Mikorist Napisano Februar 22, 2022 #3200 Napisano Februar 22, 2022 Ama retko šta danas od filmova da pogledaš i da kažeš od ovog mož se rikne koliko je dobro. Sve neke limunadice po kalupima pravljene. Trebalo bi i neke režisere penzionisati - pokušavaju ali ništa kao pre - samo mlate q....
Zen Mod Napisano Februar 22, 2022 #3201 Napisano Februar 22, 2022 52 minutes ago, Doktor said: Pre par dana progledao na HBO GO poslednji Klintov film : Cry Macho - ne zelim da dajem kritike, ali ima ona narodna "sviraj, sviraj frulu, pa za pojas zadeni". Blondie bi trebalo da se i definitivno penzionise u svetu filmske umetnosti i ostane nam u lepom secanju. Vrlo je moguce da ga rad odrzava zivim i kol'ko-tol'ko vitalnim. Ali . . . . . Samo za hard core fanove Istvuda za pogledati jedared. I to kada ono bas nemate sta pametnije da radite. i sta sad? msm, i ti i ja smo hard core fanovi, mozemo da ga kritikujemo al cemo opet gledati film i uzivati
Doktor Napisano Februar 22, 2022 #3202 Napisano Februar 22, 2022 1 hour ago, Zen Mod said: i sta sad? msm, i ti i ja smo hard core fanovi, mozemo da ga kritikujemo al cemo opet gledati film i uzivati Pa nista. Morao sam da se objektivno osvrnem na ovaj film gde nas Idol sa 80+ godina flertuje sa udovicom Meksikankom, gde jase u padoku konja kao mladjan momak . . . Imam negde, na nekom flash-u Dobar, Los & Zao . . . . pogledam ja to po ko zna koji put ovi dana sa setom. Btw, moj Idol iz tog filma nije bio Klint, vec Eli Wallach.
Quattor Napisano Februar 22, 2022 #3203 Napisano Februar 22, 2022 2 hours ago, Doktor said: Pre par dana progledao na HBO GO poslednji Klintov film : Cry Macho - ne zelim da dajem kritike, ali ima ona narodna "sviraj, sviraj frulu, pa za pojas zadeni". Blondie bi trebalo da se i definitivno penzionise u svetu filmske umetnosti i ostane nam u lepom secanju. Vrlo je moguce da ga rad odrzava zivim i kol'ko-tol'ko vitalnim. Ali . . . . . Samo za hard core fanove Istvuda za pogledati jedared. I to kada ono bas nemate sta pametnije da radite. Ja počeo da gledam i prekinuo. Bilo mi žao da ga gledam onako isušenog i presamićenog. Možda nastavim nekom prilikom... Inače, kapa dole za Gene Hackman-a. Čovek je prekinuo na vreme, rekao bih... Doktor je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Februar 22, 2022 #3204 Napisano Februar 22, 2022 drugo je Hackman on je glumac ( glumcina) al CE je jednostavno producent, on ne moze da ne pravi filmove .... pa sad dok pozivi ......
Doktor Napisano Februar 22, 2022 #3205 Napisano Februar 22, 2022 (izmenjeno) ^ 'ajd' što pravi filmove, producira ... ali, zašto mora i da glumi glavnu mušku rolu i to potpuno nerealno napisanu ? Hekmen - Respect ! Izmenjeno Februar 22, 2022 od Doktor
Mikorist Napisano Februar 26, 2022 #3207 Napisano Februar 26, 2022 JEDVA IZBEGNUTA SMRT na snimanju Maratonaca: Pričalo se da se Bata i Pavle NE PODNOSE, a istina je da mu je SPASAO ŽIVU GLAVU! | Najnovije vesti - Srbija danas WWW.SRBIJADANAS.COM Njihov odnos bio je intenzivan i komplikovan. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas.
shonne Napisano Mart 5, 2022 #3208 Napisano Mart 5, 2022 niko ne sme u bioskop? neko gledao novog Batmena?
Mikorist Napisano Mart 5, 2022 #3209 Napisano Mart 5, 2022 pre 38 minuta, shonne reče neko gledao novog Batmena? ništa naročito
shonne Napisano Mart 5, 2022 #3210 Napisano Mart 5, 2022 51 minutes ago, Muad'Dib said: ništa naročito Gledao u bioskop? Ima lepu ocenu.
Mikorist Napisano Mart 5, 2022 #3211 Napisano Mart 5, 2022 Gledao..... Bolji su mi prethodni Betmeni.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah