neskor Napisano Decembar 22, 2018 #903 Napisano Decembar 22, 2018 Mirna struja oko 1.6A Morao sam da ubacim ventilatora na hladnjake jer su se uzasno grejali Sada je temperatura hladnjaka oko 45C, temperatura za L profilu je oko 50C, na samom THF-u je oko 60C, dok je na IRFP oko 75C
neskor Napisano Decembar 22, 2018 #905 Napisano Decembar 22, 2018 1 minute ago, ninja said: I? pa nemam zvucnike da probam :)) dao Draganu da ubaci u Westminstere umesto Gold monitora treba da odem po njih danas ili sutra
Srecko Napisano Decembar 22, 2018 #906 Napisano Decembar 22, 2018 Živi nismo do sledećeg posta.Verujem da nema takvog na forumu koji može da sačeka Vaše utiske o trenutno najinteresantnijoj temi na forumu.
Mikorist Napisano Decembar 22, 2018 #907 Napisano Decembar 22, 2018 1 hour ago, neskor said: pa nemam zvucnike da probam :)) dao Draganu da ubaci u Westminstere umesto Gold monitora treba da odem po njih danas ili sutra probaj na slušalicama. ne zezam se evo čovek isključivo sluša SIT3 na slušalicama https://www.superbestaudiofriends.org/index.php?threads/first-watt-sit2-and-headphones.5873/
ninja Napisano Decembar 22, 2018 #908 Napisano Decembar 22, 2018 53 minutes ago, neskor said: pa nemam zvucnike da probam :)) dao Draganu da ubaci u Westminstere umesto Gold monitora treba da odem po njih danas ili sutra OK. A sta fali GM? Zar nisu i oni bili tvoji?
Zen Mod Napisano Decembar 22, 2018 #909 Napisano Decembar 22, 2018 1 hour ago, neskor said: stigle plocice od Zena za slusanje ampermetri ne smeju biti u kolu kad se sve stabilise termicki , kratkospojiti ampermetre i re-setovati DC OFfset sa tako dugackim zicama je pozeljno da i mosfet ima gate resistor ditto na gate ....... jes follower , ali moze i to da zaosciluje Srecko and neskor je reagovao/la na ovo 1 1
neskor Napisano Decembar 22, 2018 #910 Napisano Decembar 22, 2018 13 minutes ago, ninja said: OK. A sta fali GM? Zar nisu i oni bili tvoji? Covek hteo da proba i HPD, jer nije bio zadovoljan sa basom iz Westminstera
Mikorist Napisano Decembar 22, 2018 #911 Napisano Decembar 22, 2018 1 minute ago, neskor said: nije bio zadovoljan sa basom iz Westminstera A da promeni pojačalo
ninja Napisano Decembar 22, 2018 #912 Napisano Decembar 22, 2018 5 minutes ago, neskor said: Covek hteo da proba i HPD, jer nije bio zadovoljan sa basom iz Westminstera HPD ne ide u WM a bogami ni GM ono malo kolko ja znam. A uzmi GM pa stavi pa slusaj
neskor Napisano Decembar 22, 2018 #913 Napisano Decembar 22, 2018 2 minutes ago, ninja said: HPD ne ide u WM a bogami ni GM ono malo kolko ja znam. A uzmi GM pa stavi pa slusaj tacno tako u Westminster je isao 3839W i 3858 u TW verziju kod njega su trenutno i Gold monitori i HPD, tako da sam bez drajvera trenutno cim ih budem uzeo sledi malo podrobnije slusanje
Zen Mod Napisano Decembar 22, 2018 #914 Napisano Decembar 22, 2018 si bar nepodrobno slusao ? sto se mog misljenja tice - koji driveri idu u WM , preskocicu ..... obicno se ni sa kim ne slazem , u nicemu Srecko je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Decembar 22, 2018 #915 Napisano Decembar 22, 2018 3 minutes ago, Zen Mod said: si bar nepodrobno slusao ? sto se mog misljenja tice - koji driveri idu u WM , preskocicu ..... obicno se ni sa kim ne slazem , u nicemu Ma znamo mi da bi ti drajver iz WM ali nikako u WM
Mikorist Napisano Decembar 22, 2018 #916 Napisano Decembar 22, 2018 38 minutes ago, Zen Mod said: obicno se ni sa kim ne slazem , u nicemu Osim sa webhamsterooom.
Mikorist Napisano Decembar 22, 2018 #917 Napisano Decembar 22, 2018 1 hour ago, neskor said: u Westminster je isao 3839W gledaj kako izgleda recone https://reconingspeakers.com/product/tannoy-3839-hard-edge-recone-kit/ original Treba samo soma $ za recone izvor https://reconingspeakers.com/2011/04/21/tannoy-westminster-3839-surround-conversion/ Inače ima i soft foam surround (identičan originalu) - u najavi za njega treba 1200$ (čeka se dok ga naprave) https://reconingspeakers.com/product/tannoy-hpd-3838-hpd-3839-recone-kit-7900-0039/ što nije mnogo kad se uzme koliko košta WM... ono ... ko oće original membrane nek otvori novčanik...
Mikorist Napisano Decembar 24, 2018 #918 Napisano Decembar 24, 2018 Ne zvuče nešto naročito ni originali kad već neko ima toliko kutjetinu šteta što nije JBL 4355
Zen Mod Napisano Decembar 24, 2018 #919 Napisano Decembar 24, 2018 postoje razliciti izvori za cones , sto se tice Tann uvek je pametno preko Lockwood i preko zastupnika u lokalu ...... Srecko je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Decembar 24, 2018 #920 Napisano Decembar 24, 2018 Plus što ovaj nov WM ne svira isto ko stari... promenili su materijal dravera i skretnicu... Što su pravili 2 verzije - jednu meku drugu tvrdu ? evo nemam pojma
Zen Mod Napisano Decembar 24, 2018 #921 Napisano Decembar 24, 2018 imas knjigu , citaj po pitanju surrounda 4 pojma - integrall roll surround , Tannoplas , cloth , butil po pitanju membrana osnovna razlika - sa i bez Girdacoustic ribs po pitanju materijala membrane - papir (mislim da je svapski dobavljac , ima u knjizi) ili brizgana plasticna .... mislim da i to ima neko trade name dalje imas najbitniju podelu po Fs - ima modela koji su pravljeni za wedge monitore i specijalne PA namene , sa visokim Qts i Fs , da bi mogli da se turaju u male kuteje tesko je sve navesti ukratko , kao sto je tesko i naci neku posebnu logiku zasto nekoliko modela drivera unutar iste generacije ...... al moras da se setis kako je Zastava nekad zaobilazila zakone o zamrzavanju cena modela ....... ture pepeljare i nazad , zalepe jednu lajsnu viska .... i onda to nazovu novim modelom stojadina nije bas isto , ali u nekim slucajevima je veoma blisko edit: nazovi ili kontaktiraj mailom domaceg predstavnika ili Lockwood , pa priupitaj posto reconi za kojecega oli priupitaj Wolija ....... mada je on nesto ovih dana indisponiran ....... savatao ga kraj godine , sta li
Mikorist Napisano Decembar 24, 2018 #922 Napisano Decembar 24, 2018 ma ovo je još komplikovanije od Zastave 3 original drajvera za Westminster i sva 3 su različita sunđerasto meko vešanje (ovo je tipa 80ih) butil meko vešanje (tipa 70ih) platneno tvrdo vešanje tipa 90ih ....
Mikorist Napisano Decembar 24, 2018 #924 Napisano Decembar 24, 2018 Just now, Zen Mod said: zakljucak? da sam srećan što ne moram da menjam vešanje i nemam WM djmilicic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah