Zen Mod Napisano Novembar 20, 2018 #793 Napisano Novembar 20, 2018 samo vas gledam ....... kako hajpujete mislite da ce dobijete popust ? Srecko je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Novembar 20, 2018 Autor #795 Napisano Novembar 20, 2018 odabij - ja sam započeo ovaj hype [emoji3] bolje da sam odmah otišao u polliciju [emoji23] Srecko je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Novembar 20, 2018 #796 Napisano Novembar 20, 2018 Just now, Woland said: odabij - ja sam započeo ovaj hype bolje da sam odmah otišao u polliciju Ma JOK. Nego Mika veštački održava forum u životu, jerbo je puk'o.
Woland Napisano Novembar 20, 2018 Autor #797 Napisano Novembar 20, 2018 ^ jes to sve tako ali ja sam prvi [emoji41] pogle prvi post ove kobasice [emoji3]
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2018 #798 Napisano Novembar 20, 2018 798 postova i nista konkretno nije napisano sem sto se neopravdano pominje glumica iz filma sa Buletom Goncicem
ninja Napisano Novembar 20, 2018 #799 Napisano Novembar 20, 2018 Je li to festa popustasa? .... sad ce petak ... i to crni, kazu, bice i SIT
ninja Napisano Novembar 20, 2018 #800 Napisano Novembar 20, 2018 2 minutes ago, Zen Mod said: 798 postova i nista konkretno nije napisano sem sto se neopravdano pominje glumica iz filma sa Buletom Goncicem Kako cemo konkretizovati kad su sve inutrice u Bacu
Mikorist Napisano Novembar 20, 2018 #801 Napisano Novembar 20, 2018 33 minutes ago, ninja said: Kako cemo konkretizovati kad su sve inutrice u Bacu pa to je jasno.... kad platimo
ninja Napisano Novembar 20, 2018 #802 Napisano Novembar 20, 2018 1 minute ago, Mikorist said: pa to je jasno.... kad platimo znaci, dzaba galamimo
Mikorist Napisano Novembar 20, 2018 #803 Napisano Novembar 20, 2018 7 minutes ago, ninja said: znaci, dzaba galamimo ne vredi.
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2018 #804 Napisano Novembar 20, 2018 aha Nelson i ja kupili 520 Tokin SITova u ovoj transi kol'ko ce na kraju da bude na shelves , ce vidimo Nas i Rusa 300 milijona
vladd Napisano Novembar 20, 2018 #805 Napisano Novembar 20, 2018 2 hours ago, Doktor said: Eto . . . "preslusavanje". Ima neka "kvaka" u tome ? Ovaj termin sam cuo i u subotu na sajmu, doduse u nekom drugom kontekstu. Dakle, izgleda da je to "preslusavanje" neka gadna rabota i "sudnji dan" za mnoge audio sprave ? wtf U sustini je medjuuticaj dva kanala, i ima raznih lokacija i samim tim konteksta, gde god se uticaji kanala mogu izmesati, od gramofonskog pikapa zbog blizine zavojnica, magnetne glave, do uticaja u prostoru, anuliranjem ili pojacavanjem nekih zona ili frekvencija izaslih iz zvucnika. Prihvatanje informacije onog drugog u nekoj meri i uticaj tog osluskivanja na koristan signal. Setkanje faze u komponentama ponaosob, ima varijabilni efekat u prostoru za slusanje, sobi.. i najcesce bodri preslusavanje. Zato kod slusanja sistema treba te efekte uzeti u obzir, a ne bahato zalepiti etiketu na nevinu komponentu, koja prosto nije u harmoniji sa necim. Ovde ima slikovitih detalja, mestimicno nije dosadno http://resource.isvr.soton.ac.uk/FDAG/VAP/pdf/OPSODIS.pdf
vladd Napisano Novembar 20, 2018 #807 Napisano Novembar 20, 2018 Evo meni ovo levo kijavicavo radi kao kink tetroda u a klasi, osim velike mirne struje i suma, ima i povremena varnicenja i pucketanja
neskor Napisano Novembar 20, 2018 #808 Napisano Novembar 20, 2018 46 minutes ago, vladd said: Zato kod slusanja sistema treba te efekte uzeti u obzir, a ne bahato zalepiti etiketu na nevinu komponentu, koja prosto nije u harmoniji sa necim. pojacalo je bilo u tri totalno razlicita sistema u potpuno tri razlicite prostorije vide od sest razlicitih ljudi je to pojacalo culo i donelo neki sud, bilo kakav ali to je nije uopste relevantno posto @vladd zna bolje na osnovu teorije i grafikona kako tu zvuci i ako ga nije ni uzivo ni video, kamoli cuo bravo
Mikorist Napisano Novembar 20, 2018 #809 Napisano Novembar 20, 2018 1 hour ago, vladd said: Zato kod slusanja sistema treba te efekte uzeti u obzir, a ne bahato zalepiti etiketu na nevinu komponentu, koja prosto nije u harmoniji sa necim. Istina je ipak negde između ušiju u našim glavama i vrlo je intimna i ne bi trebala biti podređena "autoritetima" zasnovanim na količini namnoženih etiketa po forumima . Slušna iskustva su potpuno individualna stvar i skroz besmisleno ih je svoditi na bilo kakav zajednički imenitelj. Srecko je reagovao/la na ovo 1
neskor Napisano Novembar 20, 2018 #810 Napisano Novembar 20, 2018 5 minutes ago, Mikorist said: Istina je ipak negde između ušiju u našim glavama i vrlo je intimna i ne bi trebala biti podređena "autoritetima" zasnovanim na količini namnoženih etiketa po forumima . Slušna iskustva su potpuno individualna stvar i skroz besmisleno ih je svoditi na bilo kakav zajednički imenitelj. upravo tako
Mikorist Napisano Novembar 20, 2018 #811 Napisano Novembar 20, 2018 20 minutes ago, neskor said: pojacalo je bilo u tri totalno razlicita sistema u potpuno tri razlicite prostorije vide od sest razlicitih ljudi je to pojacalo culo i donelo neki sud, bilo kakav I svi su ljubitelji lampaša ? Ovo je solid state podforum. Odnosno ljubitelja tranzistora.
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2018 #812 Napisano Novembar 20, 2018 ja nekako naginjem na obe strane ........
Mikorist Napisano Novembar 20, 2018 #813 Napisano Novembar 20, 2018 4 minutes ago, Zen Mod said: ja nekako naginjem na obe strane ........ Hetero.
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2018 #814 Napisano Novembar 20, 2018 sta mogu kad sam se nahrckao svaki gvozadj vredan zlata u tezini nego me za svakodnevnu igrariju smeta sto numem da pravim izlazne trafoje , pa mi nije gust da se igram lego kockica a ne mozgam i ne pravim da bi imao , nego da bi se igrao tako da to sto je nahrckano na policama stoji , ceka pemziju , valjda il' cemo stavimo jednom u neki muzejcic , kao istorijske ampove mda , zato Daudio pravi ceo amp , kad pravi ........ i izlazni trafoj i sve ostalo ........ samo mu jos tenak fali oko Babuske a treba i dragog nam BB pomenuti - nije motao ali je konstruisao trafo za onu RS ceve , ja vilicu nisam mogao da pokupim pola sata sa poda to je bre svajserska idila
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah