Zen Mod Napisano Decembar 5, 2017 #1 Napisano Decembar 5, 2017 vreme za zamenu elkova , tureni Panasonic , BHC Philips , Epcos sprzena velika podnozja i pcbs za njih - zamenjeno (tnx Gujo za nabavku) , montirana sasijska na Al plocice , dodati pertinaxi za montazu elemenata sa predmetnih pcbs igrala se deca , pa turala Furutech IEC , s prsta debeli solid core za mains vod , preskakani osigurac i prekidac , pocupani zvucnjacki terminali da se turu WBT tureni WBT , montiran Furutech IEC kako Bog zapoveda , ozicen mains kako treba , napravljeno reda sa kojekakvim umornim i umorenim zicama , turen fancy zvucnjacki do WBT , vodovi pos i gnd za feedback uzeti sa terminala direk turen 10R NTC izmedju audio GND i sasije zamenjena jedna Telefunken PCC88 jerbo je pokazivala zbunj na anodnom pinu na testu kratkog spoja ........ pa se nisam ni usudio da je turam u amp podignut fancy top poklopac na 6mm spacer-e , da se omoguci jos malo vazduh-strujanja kroz sasiju ispeglana ulubljenja na ceve kafezima izlazne ceve verovatno za zamenu ali ce da radu jos napon anodnog kruga zdravih blizu 500 , na katodi obe ceve prilicno isti napon , struja zdravih 80-ak mA klip oba kanala na oko 14W/8R jedan kanal ima blaaaaaagi brum , ali ga ne vredi vijati bez seta novih izlaznih lampi toliko po pitanju price ; crveno oznaceni otpori na semi ono sto je zateceno na prikazanom primerku .... postoje i razliek u vrednostima nekih elkova , ali nista znacajno - standardna proizvodjaca praxa da tura ono sto ima na lageru ..... bez uticaja na funkcionalnost Vix and vladd je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2017 Autor #5 Napisano Decembar 5, 2017 black coffe, Dual and Vix je reagovao/la na ovo 3
Vix Napisano Decembar 5, 2017 #6 Napisano Decembar 5, 2017 Sta da kazem...osim...hocu i ja jedno 'vakvo...
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2017 Autor #7 Napisano Decembar 5, 2017 bogumi sinko ....... ce i ja predjem na tu D klasu za to samo kumulatori teski ....... a ampovi laki za premestanje
prophet Napisano Decembar 5, 2017 #8 Napisano Decembar 5, 2017 Slusao sam to poodavno. Kako sviraju te tv cevke na tvojim zvucnicima?
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2017 Autor #9 Napisano Decembar 5, 2017 dosta dobro ....... sviralo bi i bolje da se preveze na 16R izlaz na trafoima
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2017 Autor #13 Napisano Decembar 5, 2017 za broj usesa koje posedujem , definitivno imam previse zvucnjaka
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2017 Autor #15 Napisano Decembar 5, 2017 a jok nemam osecaj da mi je tesko a garant nemas ni ti
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2017 Autor #16 Napisano Decembar 5, 2017 za sad me samo Woli sije po broju Tannoya u vlasnistvu ........ al' zato ja vodim po ukupnom broju petnajski ......... tucem ga i u broju koaxijalaca i u broju 12ki i u broju FRova i u broju vrancuskih zvucnjaka i u broju amerikanskih zvucnjaka i u broju englenskih zvucnjaka i moji kompenzatori imaju zapreminu sobe ...... a ne dva kovcezica moze samo da me mrzi ........... Vix je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Decembar 5, 2017 #17 Napisano Decembar 5, 2017 oš da prebrojimo gramofone, što u funkciji, što u rinfuzi - na lastiš, idler, kurblu, il zvučnice možda, a? ću te ubijem namrtvo
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2017 Autor #18 Napisano Decembar 5, 2017 si bio skoro u magacinu kod mene ? ona vrata pored desnog RCA? e ........ neces skoro ni biti ....... mor'o bi da mi skaces da te ne pretresam .......... (jbte , moram da smanjim dozivljaj ....... oli mi ne vrati Iron ....... ) ene - sto nam se ucuta Dr. ....... mi udarismo po fetisima , al' mi nekako kuso .........
Woland Napisano Decembar 5, 2017 #19 Napisano Decembar 5, 2017 dottore živ i zdrav, evo združenim snagama ninji izlicitirasmo Azru ninja je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2017 Autor #20 Napisano Decembar 5, 2017 ninja nam dodje omiljeti decak ninja je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Decembar 5, 2017 #21 Napisano Decembar 5, 2017 7 minutes ago, Woland said: dottore živ i zdrav, evo združenim snagama ninji izlicitirasmo Azru Gotovo? btw: Nadam se da se vas dvojica niste takmicili ko ce da mi je uzme A ha, decak
Woland Napisano Decembar 5, 2017 #22 Napisano Decembar 5, 2017 najn, bio neki posve neiskusan padobranac.. ninja je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah