Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Da ne otvaram temu, a slicna je problematika, kakva je situacija sa platnima za zvucnike. Nisam uspeo da iguglam nista pristojno kod nas.

Napisano
9 minutes ago, vladd said:

Da ne otvaram temu, a slicna je problematika, kakva je situacija sa platnima za zvucnike. Nisam uspeo da iguglam nista pristojno kod nas.

Kanibal,  Elementa, bar je bilo prošle godine.

Napisano

Vladd, baci pogled na moj blog za 12TRXB, drugi deo. Uslikao sam tegljivo platno ka svetlu. Mehanička zaštita nula ali i akustički uticaj tu negde :)

Pazario sam u prodavnici tekstila na početku prvomajske ulice, s desne strane kada se ide od Tošinog bunara. Cijena nešto reda 300 din dužni metar, širina 1,4m.

Napisano

Ima nesto i Derma u Kralja Petra 57 u Beogradu isto oko 300din 1m x 1.40m ali nije kao nekad sada je providnije i rastegljivija. Ja uzeo za moje horne . Uticaj na zvuk 0 sto je super . Ona dobra ima u Madjarskoj pa ako neko ide u snabdevanje.

Napisano
10 minutes ago, Stradi said:

Gde je ili su prodavnice u Beogradu.

Elementa je u Dimitrija Tucovića a Kanibal u TC Piramida

Napisano

A da se izbegnu nosači mrežica?

Magnetna traka kao za frižider. A na prednjoj strani zvučnika ugraditi magnetni lim i maskirati završnom obradom da se ne vidi?

Kad se prineese ram magneti ščepaju i fiksiraju.

Napisano

Moze i jaki naodijum magneti neki dijametar od 10mm sa 5mm x 4 komada po zvucniku, To se ne vidi a jako je efektno, Ubuse se rupe i stave magneti moze i sa strane mrezice i sa strane kutije a moze samo na kutije a na mrezice mali limcici i super drzi i izgleda, Ja sam tako izveo moje mrezice.

Napisano

Kada budes pokusao da razdvojis doticne dve tablete magneta, bice jasan prenos vibracija :) 

Hvala na odgovorima, izgleda da cu morati da obilazim dermu i slicne posto im se asortiman ocito menja..

Napisano
14 hours ago, ManicP said:

Vladd, baci pogled na moj blog za 12TRXB, drugi deo. Uslikao sam tegljivo platno ka svetlu. Mehanička zaštita nula ali i akustički uticaj tu negde :)

Pazario sam u prodavnici tekstila na početku prvomajske ulice, s desne strane kada se ide od Tošinog bunara. Cijena nešto reda 300 din dužni metar, širina 1,4m.

Pogledao blog i pohvalio, bas takvo platno mi treba.

Vise estetski, protiv prasine i za restauraciju, a pri slusanju se ionako skida.

Vec sam poceo da trazim mreze za komarce u crnoj boji :) 

Napisano

Platno iz Elemente, dosta je tanko i rastegljivo može lepo da se navuče na bilo kakav okvir, a ne providi se.

PB230009.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Kreiraj novo...