Doktor Napisano Oktobar 23, 2016 #133 Napisano Oktobar 23, 2016 4 hours ago, Zen Mod said: . . FT440 za mrvu osetljiviji A76 za mrvu selektivniji ....... no , za selektivnost ograda da danas nije ista zituacija kao pre (recimo ) 15 godina , po pitanju naseljenosti FM podrucja ; onda je to bilo dve mrve ili dve i po .......... . . . Po cenu da dobijem kao i pre par godina ban na 7 dana, sada i forever ban, ja i definitivno i zaista ptam pisca ovog posta, a pri tome i vlasnika ovog foruma sta to znaci ta mrva ? Da i pojasnim - koja je ovo merna katergorija i cemu sluzi ?
Zen Mod Napisano Oktobar 23, 2016 Autor #134 Napisano Oktobar 23, 2016 moze li tehnicko pitanje bez ustanovljavanja suprotstavljenosti ? meni svakako nije do iste , sve nekako imam pametnija posla ko zna sta je selektivnost tunera u praxi , shvatio je
vladd Napisano Oktobar 23, 2016 #136 Napisano Oktobar 23, 2016 Mrva je nebitna po velicini( rec je o uV, i pomalo o strmini filtera..koji su ionako baska komponente-moguc je mod), znaci samo bliskost sa dobrim i skupim, u realnom radu. Mada je kod tjunera to par od osobina, ostatak iznutrica, broj filtera, broj tih fetica u ulaznom kolu, nacin obrade MF-a, arp, stereo dekoder....pa do napajanja, izlaznog stepena i opsti uradak, pravi razlike nadalje.
Zen Mod Napisano Januar 19, 2020 Autor #138 Napisano Januar 19, 2020 pa nula , sta drugo? msm fak! imas konkretan problem?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah