Koja Napisano Novembar 24, 2024 #23 Napisano Novembar 24, 2024 (izmenjeno) Temu i Ali su puni scam-a, pogotovu kad se radi o storage memoriji. To ne može da košta te pare. Unutra je verovatno 64GB kartica ili tako nešto. Pa se onda čip hakuje da na kompu stvarno prijavi kao da ima 1TB, čak se i pravi da kopira, a tek kasnije shvatiš da su podaci nečitljivi. Opet, možda grešim, ima gomila reviewa, nemoguće da niko nije isproveravao ili da su svi lažni. Ali ja se ne bih zaletao. Izmenjeno Novembar 24, 2024 od Koja
Brijac Napisano Novembar 24, 2024 #25 Napisano Novembar 24, 2024 2 hours ago, Koja said: Temu i Ali su puni scam-a, pogotovu kad se radi o storage memoriji. To ne može da košta te pare. Unutra je verovatno 64GB kartica ili tako nešto. Pa se onda čip hakuje da na kompu stvarno prijavi kao da ima 1TB, čak se i pravi da kopira, a tek kasnije shvatiš da su podaci nečitljivi. Opet, možda grešim, ima gomila reviewa, nemoguće da niko nije isproveravao ili da su svi lažni. Ali ja se ne bih zaletao. H2testw pokazuje da su ok, i raskopljeni nije sd kartica. Nije nivo samsung ssd diskova, ali za skladistenje je skroz ful
zmanic Napisano Decembar 3, 2024 #26 Napisano Decembar 3, 2024 Stigao taj Kodak X120 od 1TB za nešto ispod 2500RSD. Bio sam vrlo skeptičan, naručio čisto da vidim. Sad se kajem što nisam naručio 3 komda.
Mikorist Napisano Decembar 14, 2024 #27 Napisano Decembar 14, 2024 Evo gde je treća tura zvršila. @skrstic
Brijac Napisano Decembar 14, 2024 #28 Napisano Decembar 14, 2024 Kod nas dosao ceo lager 😁 Nema ko od mojih nije pouzimao, svi smo jaci za par Tb 😅
Zen Mod Napisano Decembar 14, 2024 #29 Napisano Decembar 14, 2024 cujemo se za godinu meantime, use it for movies only
Brijac Napisano Decembar 14, 2024 #30 Napisano Decembar 14, 2024 Napisah, za muziku i filmove. Storage. Sa tolikom malom kolicinom upisa, zivece to ojhaaa. Nista gore nego ostali jeftini brendirani diskovi.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah