Jump to content

Bookshelf wall mount...zidna polica


SHAVIJA

Preporučeni Komentari

6458194563_9f084695cd_b.jpg

 

Kako moje kutije zahtevaju da su sto blize zadnjem zidu i da su sto stabilnije (Linn SARA Isobarik) Linn je sam preporucio ili originalne stalke ili wall shelf . Posto bi mi to ustedelo dosta prostora u sobi i usput izgledalo cool reko da vidim jel ima neko kod nas ko bi mogao da napravi ovako nesto (bez drveta i ploce...samo do spajkova)

Takodje me zanima uticaj couplinga sa zidom na kome se nalaze

poz

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 9
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Ma imam stalke , iako nisu losi kapiram da nije najbolje resenje za 2 masna KEFa po kutiji (onaj fazon sa stubom u sredini i ploce gore dole + pesak) ...Nisam siguran, fora je da budu sto mirniji, Linn stalci za njih su ruzni ko abortus ... ako ovo bude zvucalo okej bicu prvi baja na netu posto nigde nisam nasao nista...mozda zato sto 99 posto zvucnika trazi distancu od zadnjeg zida ali ovi pevaju kao slavuj kad su sto blize...i dalje od coskova , Isobarik ponistava uticaj adnjeg zida ali ostalo je isto. 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Mare, živ sam  :shakehands: . Ovo pre spada u domen nekog posvećenog majstora bravarije, ako je rađeno od Fe pločevine, mada sumnjam jer bi bilo teško kao Trepča.

Vrlo finu bravariju ume da radi firma-radionica DIMEGAL, na Zvezdari kod  Centr. graoblja    http://search.bisnode.rs/rs/669593/dimegal/

Druga mogućnost je da se uradi od Al pločevine što bih možda i uspeo uraditi.   

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

hvala Leo... cimnucu te likove pa cu da vidim.... sto se tice aluminujumske varijante jek to ok u odnosu na gvozdjuriju stos vibracija tice i ostalog? Ako jeste ok ko materijal jel mozes Leo da izvuces ove uglove ko na slici i eventualno da se skarabudzi da bude suplje iznutra da moze da se napuni peskom ?

Zvucnici ce super rade iako su do zadnjeg zida samo bi hteo da skontam koji ce problemi da nastanu zbog vibracija i ostalog i jel moze da se napravi da bude stabilno i "mrtvo" ,pre nego sto pocne izrada.

 

@offtopic

Jel moze neko shibne AnbisGrau poruku ili zna kontakt, treba mi za nesto ...ovdi ne moz da prima poruke...celebrity, sta ces :)

 

tnx

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...