Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

idi begaj

pa sve ti pise u manualu

sta vise mozemo da ti kazemo ?

Napisano

idi begaj

pa sve ti pise u manualu

sta vise mozemo da ti kazemo ?

Ne razumem sta znaci usaglasavanje impendansi,i sta se dobije u zvuku?Jel samo kao filter,buffer,ili i neka vrsta predpojacavanja?Eto to sam pitao,ima li smisla da ga postavim izmedju kompa i pojacala?Ili nema?Hoce li se desiti cudo?

Napisano

najo cudo

pretvarac impedanse i nivoa

te stvari su razlicite za kucne i profi uredjaje

Napisano

Ja sam to kupio kao predpojacalo za slusalice,bar mi se tako ucinilo,na Ciriskom buvljaku,gde nisam posebno ni zagledao,i samo sam video da nazad ima in i out,a napred je pisalo pored power dugmeta 600 ohms.Ja sam shvatio da je to bas za moje Akg slusalice koje rade na 600 oma,ali sad vidim da sam pogresno mislio :wild:

Napisano

otvori ti to lepo i slikaj iznutrice

Imam jedan problem,prestrugao sam srednju viljusku,jer je uticnica kao za Svajcarsko trziste,i to bi trebalo da bude masa.I sada cim ubodem u struju,odmah svetli uredjaj,a dok sam probao u svajcarskoj,svetleo je samo kad ga upalim na dugme.U cemu je fora?

post-1130-0-06646100-1445548547_thumb.jp

post-1130-0-40502900-1445548562_thumb.jp

Napisano

jebo te , gde je masa kod mreznog napona !!!

il' daj to nekom ko zna da prikljuci il' se batali corava posla , dok neko nije prosvetleo !!!

Napisano

Ako je Type J srednji kontakt je uzemljenje.

Jeste,ali se vise ne pali ni gasi na dugme,nego je non stop upaljeno,i nemam zvuk kad ide preko njega.U in sam prikljucio komp,a u out pojacalo.Sad sam vec poceo da se vrtim u krug:)Gde gresim?

Napisano

jebo te , gde je masa kod mreznog napona !!!

il' daj to nekom ko zna da prikljuci il' se batali corava posla , dok neko nije prosvetleo !!!

Ma bilo mi je zao da isecem originalnu uticnicu i da vezem kako ide kod nas,a obicno bih strugao srednju viljusku i sve je bilo ok,a sada izgleda nije.Moracu da ga otvorim,da vidim gde ide njihovo vezivanje uzemljenja,mozda je drugacije.

post-1130-0-53421300-1445549814_thumb.jp

Napisano

Evo otvorio sam i ne vidim nista cudno,uzemljenje je vezano cini mi se kao i na standardnim uredjajima?A mozda mi se samo cini...

post-1130-0-12531100-1445550261_thumb.jp

post-1130-0-42084600-1445550276_thumb.jp

post-1130-0-00933900-1445550291_thumb.jp

post-1130-0-50135200-1445550305_thumb.jp

Napisano

A sta sa uticnicama koje ni nemaju uzemljenje,kao neke stare,zar uredjaj ne bi radio zbog uzemljenja?

Napisano

verovatno unutra postoje filtarski kondovi na mreznom vodu , izmedju dve live i uzemljenja

sad kad si osisao uzemljenje , dobijaju nepredvidjen return path ...... i mogu celu sasiju da ti drze na poprilicnom potencijalu

pod hitno suko utikac!

Napisano

Napravio,evo sad cu da probam.Kompjuter  u in,pojacalo u out i nema zvuka,ali kad vadim cinceve cuje se na basu promena.Znaci stavio sam nas utikac sa uzemljenjem,sve je ok,ali mi ne daje zvuk.Pojacam gain od napred i levi i desni kanal,ali samo se cuje jaci sum na zvucnicima.

Toliko ga je dobro izfiltrirao da zvuka i nema,bas se super cuje ovako,ima samo neznatan sum :good2:

post-1130-0-43191500-1445553248_thumb.jp

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...