Jump to content

U poseti kod Brke ( Sax -a ) ....... generalna MOTOBIKE tema

Preporučeni Komentari

Napisano

ista cena kao za Brevu ...... 35K swerige keka ...... malo puno za nase uslove (mislim dok jos dodje ovamo )

Napisano

recimo da ti je Virago 400 najoptimalnie od polovnih bajkova , da se ima kao sekundarni bajak

ako snaga nije na primarnom mestu , onda i Virago 250

sve pod uslovom da nisi visi od 175 ...... ako jesi , Virago je mali

Napisano

nije los suzukac

no mi je mali ..... :rofl:

glede treceg bajka ..... daj prvo da polozim ...... deli me bar jedna sezona od treceg ..... i ceo drugi da ga sredim kako sam zamislio

Napisano

nije mi moj mali ..... no mi zuzukac jos i manji no virago

-jes mi mali al' je zato mekan k'o duša ...

:smesna:

Napisano

ja trenutno skupljam za registraciju.

nesto malo preko 15K din.

problem sto necu skupiti u roku onih mesec dana po zakonu od isteka

tako da ce biti jos + tablice + saobracajna.

jebes ga, dazbine, rashodi ...

Napisano

Ma ćuti, ja tri godine za redom registrujem motor, i tri godine menjam saobraćajnu zbog "promene adrese", a ja se mrdnuo nisam...

Napisano

nabijem ih

bajk mu dodje luksuz

sta bi ono skoro sa okupljenjem/protestom bajkera u prestonici - bi li ista od toga ?

Napisano

dabogda nam tak'i zakonodavci za lekove koristili te pare

'bopsmtr svoj bagri koja svoj posao radi ofrlje

Napisano

pazi, nisi mali.

mislis da nekog stvarno zabole da li imamo za racune ili za leba ili

da registrujemo motorin ?

dobro je da ne moramo da damo bubreg za racune (bar ne jos)

ili da nas jebu.

Napisano

a kao nas ne jebu ?

dok je Srbinu izbora i politike ........ ne treba njemu ni rada ni motike

Napisano

Nije to samo u Srbiji. Svaka zemlja muze svuda i maximalno koliko moze. Da se vazduh moze naplacivati, naplatili bi i njega.

Polaganje vozackog za A ovdje kosta min 10X vise, osiguranja mnogo puta visa od automobilskih, za pojedine sportske motore idu i do 30% od vrijednosti, itd... a zemlja gdje se kalendarski motor vozi najkrace.

Napisano
9 hours ago, ninja said:

Nije to samo u Srbiji. Svaka zemlja muze svuda i maximalno koliko moze. Da se vazduh moze naplacivati, naplatili bi i njega.

Polaganje vozackog za A ovdje kosta min 10X vise, osiguranja mnogo puta visa od automobilskih, za pojedine sportske motore idu i do 30% od vrijednosti, itd... a zemlja gdje se kalendarski motor vozi najkrace.

A sve to u cilju "bezbednosti u saobraćaju", i onda ljudi koji voze iz uživanja moraju da plaćaju... Ajde i to, nego pljačkaju sa ovim dozvolama kako stignu, ono pre lepo udare pečat i vozi, a sad promeni se nešto, daj 2000din za novu dozvolu i čekaj dve nedelje...

A glupost je napravljena i sa dozvolama, ovde kod nas pre 24 godine za A ne može da se polaže, može sa 18 do 125ccm, sa 20 i nekom može možda do 600ccm, a za punu A kategoriju tek sa 24 godine.

Napisano

To ti je prilagodjavanje za EU .... svima su to uveli i dobroooooo naplacuju. Hebiga, sve su drzave iste.

Ovdje hoce da fabricki ogranice motore na max 130km/h, da uvedu tahografe pa da posle vide prekoracenja a donedavno su imali i ogranicenje snage na max 100ks .... Birokracija je ko kanceri svuda je ista i sa istim ciljem.

Ovdje je pozitivna stvar da su registarske tablice uvijek iste i prate vozila do odpada. Nema zahebancije sa tim.

Napisano

Da ne odem u off, ali u zadnje vreme, kako vidim da sve polako ali sigurno ide u 3LPM, postajem malo nervozan, malo tuzan i malo depresivan te kazem ajde Nibiru ili asteroidu gde si vec do sada...

Ja motor ne dozivljavam kao prevozno sredstvo, vec kao simbol slobode, vetra u kosi i smisla postojanja...ali dzabe kad neko u svemu vidi samo ovce, i $$$... :

Pre je bilo: losije danas, za bolje sutra a danas vazi : bolje lose, nego gore... :):(

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...