Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
5 minutes ago, shonne said:

ne deluje lose za sad ova serija, The outsider...

Ne deluje. :)

Trenutno sam u praćenju The Morning Show i počeo sa Servant.  Često pominješ King-a, pa ti ovu drugu seriju toplo preporučujem. :thumbsup:

Apple TV+ u potpunoj ofanzivi. :jump:

servant1.jpg

Napisano
2 hours ago, Doktor said:

Ne deluje. :)

Trenutno sam u praćenju The Morning Show i počeo sa Servant.  Često pominješ King-a, pa ti ovu drugu seriju toplo preporučujem. :thumbsup:

Apple TV+ u potpunoj ofanzivi. :jump:

servant1.jpg

nije mi toliko King u favorite, koliko su u poslednje vreme njegova dela...

Castle rock je bio gledljiv, nije toliko ostavio utisak. Nadam se da HBO produkcija zna sta radi, da ce ovo da ispadne dobro :)

• 2 nedelje kasnije...
Napisano
4 minutes ago, shonne said:

better call Saul jos dve sezone koliko znam. A posle...

. . . 

Mislim da je to jos +2 sezone previse. 

Bob Odenkirk je u poslednjih par godina vidno "omatorio", a za sve nas fanove Breaking Bed-a i zdrave logike da bi ceo ovaj serijal trebalo da predstavlja Saul-ove dogodovstine od pre, nekako vise i ne pije vodu. 

Ono bar meni.

Kako bilo da bilo, uzivao sam u dosadasnjem serijalu Saul-a. Uzivacu sigurno i u ova 2 koji nam predstoje.

Mali hint - ko god nije odgledao Fargo 1. sezonu, gde Odenkirk "ubiva na mesto" pojavom i glumom, pogledati. :)

Napisano
3 hours ago, Doktor said:

Mislim da je to jos +2 sezone previse. 

Bob Odenkirk je u poslednjih par godina vidno "omatorio", a za sve nas fanove Breaking Bed-a i zdrave logike da bi ceo ovaj serijal trebalo da predstavlja Saul-ove dogodovstine od pre, nekako vise i ne pije vodu. 

Ono bar meni.

Kako bilo da bilo, uzivao sam u dosadasnjem serijalu Saul-a. Uzivacu sigurno i u ova 2 koji nam predstoje.

Mali hint - ko god nije odgledao Fargo 1. sezonu, gde Odenkirk "ubiva na mesto" pojavom i glumom, pogledati. :)

ako pratis the outsider, pojavila se 5 epizoda :)

Napisano
21 minutes ago, shonne said:

ako pratis the outsider, pojavila se 5 epizoda :)

Ne da pratim, vec mi je to trenutno udarna serija. :jump:

Spoiler

Shejpshifteri . . .  demoni . . . krvna magija . . . totalno ludilo koje isijava iz skoro svih Kingovih pisanija.

Odlicno za sada. Volim ovaj vid horora. Bez hack/slash ludorija. Bas dobro vozi ( za sada ). :thumbsup:

Napisano
Spoiler

Shejpshifteri . . .  demoni . . . krvna magija . . . totalno ludilo koje isijava iz skoro svih Kingovih pisanija.

Odlicno za sada. Volim ovaj vid horora. Bez hack/slash ludorija. Bas dobro vozi ( za sada ). [emoji106]

Odlicna [emoji3]
  • 3 nedelje kasnije...
Napisano
Spoiler

Odlicno za sada. Volim ovaj vid horora. Bez hack/slash ludorija. Bas dobro vozi ( za sada ). [emoji106]

Malo ga razvukli,...valjda nece da postane dosadno [emoji3]
Napisano
On 2/18/2020 at 2:49 PM, shonne said:

Malo ga razvukli,...valjda nece da postane dosadno emoji3.png

Ne, nikako. Kakva dosada. Ovako nešto u domenu horora odavno nismo videli. :worship:

Ona stalno prisutna nelagodnost, a bez hack/slash scena motornih testera, cirukulara, noževa i ostalog hladnog oružija, bez maski, uznemirujućih zvučnih i video efekata . . . 

Ne, toga nema u Outsider-u. 

Probaj da namestiš neke scene na FF, pa x4, pa x8. Videžeš kako se pojedine scene veoma sporo odvijaju i mislim da je u tome dodatni bust.

Sa nestrpljenjem čekam novu epizodu u ponedeljak rano jutro ( 03:00 ), uostalom, kao što sam čekao i navijao vekericu za "Oštre predmete". :)

Na moju veliku žalost, ostale su još samo 2 epizode.

Napisano
22 minutes ago, Doktor said:

Ne, nikako. Kakva dosada. Ovako nešto u domenu horora odavno nismo videli. :worship:

Ona stalno prisutna nelagodnost, a bez hack/slash scena motornih testera, cirukulara, noževa i ostalog hladnog oružija, bez maski, uznemirujućih zvučnih i video efekata . . . 

Ne, toga nema u Outsider-u. 

Probaj da namestiš neke scene na FF, pa x4, pa x8. Videžeš kako se pojedine scene veoma sporo odvijaju i mislim da je u tome dodatni bust.

Sa nestrpljenjem čekam novu epizodu u ponedeljak rano jutro ( 03:00 ), uostalom, kao što sam čekao i navijao vekericu za "Oštre predmete". :)

Na moju veliku žalost, ostale su još samo 2 epizode.

vrhunski HBO radi, vrhunski. Cini mi se da bi se drugi u tome "izgubili". :)

Napisano
1 minute ago, Zen Mod said:

eh , danas 6ta ep.

ona je obnovljena za 2 sezonu :)

kazu da nova Star trek koja se nadovezuje od prosle godine, pocinje posle Picarda :)

sci fi universe ;)

Napisano
Nije valjda nova sezona?

Nemam pojma, ja sam to slucajno uhvatio na Nova S i od tada je pratim...
Fino uradjeno.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Napisano
76 M gledalaca nije šala.
U prevodu - neka jedu ****a svi hejteri ovoga sveta za Witcher-a. [emoji14]
https://www.blic.rs/kultura/serija-the-witcher-netflix/41155xn
:worship:
WWW.SERIJALA.COM

Danski glumac poznat po ulogama u Broenu i Killing Eve pojavit će se u drugoj sezoni Witchera.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...