Zen Mod Napisano Jun 9, 2014 #1 Napisano Jun 9, 2014 nekoliko svajsera je vec imalo ideju o predmetnom dakle - ako imate viskova a nije vam tesko doneti , donesite ako mislite da bi bilo koristi od najave sta bi doneli ( e bi se neko porazmislio i mozda i suske poneo sa sobom ) , slobodno napisite kraci/duzi/okvirni.detaljni spisak ovde nebitna stvar da li se radi o delovima za ves masinu , auto , traktor , gramofon , vinil , compact cassete , kondovi ........ svoji smo ..... 2a3 and ManicP je reagovao/la na ovo 2
2a3 Napisano Jun 13, 2014 #3 Napisano Jun 13, 2014 nekoliko svajsera je vec imalo ideju o predmetnom dakle - ako imate viskova a nije vam tesko doneti , donesite ako mislite da bi bilo koristi od najave sta bi doneli ( e bi se neko porazmislio i mozda i suske poneo sa sobom ) , slobodno napisite kraci/duzi/okvirni.detaljni spisak ovde nebitna stvar da li se radi o delovima za ves masinu , auto , traktor , gramofon , vinil , compact cassete , kondovi ........ svoji smo ..... Dobra ideja jel moz da se dotera jedan,, ferguson,, za prodaju
ManicP Napisano Jun 13, 2014 #5 Napisano Jun 13, 2014 Eto imam ja neke žive gume u rolnama, sve onako lepo za papirom između, 500x60x2mm ako se ne varam (izlepljena je unutar EV zvučnika, ima u blogu). Za dampiranje korpi zvučnika, CD transporta i slično ubila se. Poneću malo i ostaviću kutiju otvorenu pa kome treba nek se posluži. Pogledaću šta još ima u furdi od viškova za deljenje...
Pchelac Napisano Jun 13, 2014 #6 Napisano Jun 13, 2014 Ja ću doneti šolje, ako rešim neke probleme do tada, jbg i meni se nešto komplikuje... gaggia, ManicP and Zflazar je reagovao/la na ovo 3
skrstic Napisano Jun 13, 2014 #7 Napisano Jun 13, 2014 Ja na prošlom nisam dobio ali dobi osam kasnije. Na moje iznenađenje supruga odma stavila na policu. Kad je vidim odma me podseti na Vrdnik i kad si bio. Ako budem došao, ako budeš došao i ako bude crno-bela šolja rezervišem komad za klinca. Vidim ja da će, zbog slavog odziva, morati da se pravi popravni u Septembru. Ako bude Septembar, ko ne dođe ima ukor razrednog veća.
stein Napisano Jun 13, 2014 #8 Napisano Jun 13, 2014 Ja ako krenem da izlistavam šta mi je višak, pomislićete da nisam normalan a i meni će se slošiti koliko sam se rastrošio a da nisam ni primetio. S obzirom na činjenicu da izgleda da nisu geknuli ventili/dizne/slavine (whatever) izvesnost dolaska značajno raste, što me raduje na više mentalnih/telesnih/ekonomskih/neuroloških nivoa... Poučen životnim iskustvima, ipak neću obećavati ništa...
stein Napisano Jun 17, 2014 #9 Napisano Jun 17, 2014 Evo, ako neko misli da mu zanimljivo, poneću sa sobom (svakako) Canon EOS 1100D sa standardnim 18-55 i pride 75-300mm objektivom. 10k okidanja. Original pakovanje, račun itd...
lukaluka Napisano Jun 26, 2014 #10 Napisano Jun 26, 2014 Ja sam danas preuzeo od finog čike iz NS malo raznorodnih džidžabidža zanimljivih pravišama. Biće malo Filotex kablića, fensi prekidača i tastera, malo vojnih potenciometara, par miliampermetara i nešto sprague elektrolita a sve po vrlo povoljnim cenama. Neću kačiti fotke, videćete sve uživo, ima jako finih stvari.
stein Napisano Jun 27, 2014 #12 Napisano Jun 27, 2014 Neka, mogu i slike, za one koji ne dolaze... E, pa nije ovo Fleksbuk da svako samo bezveze trpa svakojake sličice pa da svi gledaju...
ManicP Napisano Jun 27, 2014 #13 Napisano Jun 27, 2014 Ja sam danas preuzeo od finog čike iz NS malo raznorodnih džidžabidža zanimljivih pravišama. Biće malo Filotex kablića, fensi prekidača i tastera, malo vojnih potenciometara, par miliampermetara i nešto sprague elektrolita a sve po vrlo povoljnim cenama. Neću kačiti fotke, videćete sve uživo, ima jako finih stvari. Jes uzeo od čika R može bit i ona fina teflonska crevca?
skrstic Napisano Jun 27, 2014 #14 Napisano Jun 27, 2014 Ja sam danas preuzeo od finog čike iz NS malo raznorodnih džidžabidža zanimljivih pravišama. Biće malo Filotex kablića, fensi prekidača i tastera, malo vojnih potenciometara, par miliampermetara i nešto sprague elektrolita a sve po vrlo povoljnim cenama. Neću kačiti fotke, videćete sve uživo, ima jako finih stvari. Može li se znati kojih kablića?
ManicP Napisano Jun 27, 2014 #15 Napisano Jun 27, 2014 Verujem da je nešto od ovoga u pitanju (trgovao ranije sa čikom i ima ovo u ponudi trenutno): WCZ 28, WCZ 30, WCT 26, WCT 28, WCT 30, KU01G 26, KU01G 24, KU01G 28, AWG 16, AWG 18 WCZ su teflon, skoro ih je stavio u oglase.
ManicP Napisano Jun 27, 2014 #17 Napisano Jun 27, 2014 WCZ 30, sve ostalo je rasprodao. Po meni za signalac i ponajbolji od ponuđenih
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah